- 15 Aralık 2017
- 585
- 513
- 38
Kızlar yeni bir konu actinizmi dua yada acalimmi yineMerhaba arkadaşlar
Toplu şekilde bu duayı edelim ve ardından 1000 ya Fettah okuyalım. Esmanı bitirdekden sonra yine bu duayı okuyalım 4kasımdan başlayalım. 5 kasımadek duayı ve esma okumasını bitirelim. Niyeti toplu şekilde yapalım
DUA Bu ismin sıfatına uygun olarak bizi güçlendir.Sen fethedici olan maddi ve manevi kapıları açan Fettahsın.Müşkilleri çözen,çok iyi hüküm veren ve hükmedensin.Bize hayırlı kapıları aç ya Fettah.Tüm engel ve zorlukları aşmamıza yardımcı ol Ya fettah.Ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rahim!taşıyamıyacağımız yük yükleme bizlere.Fettah isminle tüm zorlukları aşmamıza yardım et.Darlık ve sıkıntılarımızı fettah isminle aç,bize yardım et. Hayır ve bereket kapılarını aç.” AMİN
Sizler için uygunmu?
@i006 @Safransari C Cerez87sepulik @Lizyaa Kunfeyekunnn YagmurSendeanlarsn itsgalatea penyez83 N Neselikalpler @Elif eymen @Ortayakarisikpampam namaste21 Aktiflora @Saajan Sincereley93190221 kristalkupe redvelvetcake
İsterseniz ya fettaha devam edelim. Amma ben yönetmek istemiyorumKızlar yeni bir konu actinizmi dua yada acalimmi yine
Ya Fettah degilde farkli bir dua esma olsun bu seferİsterseniz ya fettaha devam edelim. Amma ben yönetmek istemiyorum
Ne okuyalım?Tabiki yeni konu acilirsa hepbirlikte katilalim
Arkadaşlarda istiyorsa yapalim. Konu aça bilirim. Sadece "yönetmek" istemiyorum. Biri okuyo, biri 3gün sonra okuyor. İsterseniz diğer arkadaşları da burda etiketliylim. Ortak karar olsunVe huvel kaviyyul azim olur yunus peygamberin duası olabilir yine gecen yapmistik gecen Pinterest te buldum tum engelleri aşan kapali imkansız kapilari acan ya Fettah ya vasi vardi o olur
Olabilir bnmde telefon um cok eski ve cocuklar var bnm yonetemem ama cocuklari uyurken mutlaka okuyorum gunluk dusen sayiyi bana hepbirlikte karar verelim bir dua yada esmaya siz etiketleyin belkionlarda fikir verirArkadaşlarda istiyorsa yapalim. Konu aça bilirim. Sadece "yönetmek" istemiyorum. Biri okuyo, biri 3gün sonra okuyor. İsterseniz diğer arkadaşları da burda etiketliylim. Ortak karar olsun
(türkçem kötü)
Ortak kararla bunlardan birinin okuması yapılacakVe huvel kaviyyul azim olur yunus peygamberin duası olabilir yine gecen yapmistik gecen Pinterest te buldum tum engelleri aşan kapali imkansız kapilari acan ya Fettah ya vasi vardi o olur
Kişilerin Niyeti dileği üzerine herkese tek tek okusak daha güzel olur tabi sizler nasıl uygun görürsenizYa Fettah degilde farkli bir dua esma olsun bu sefer
Tek tek okuma yapılacakKişilerin Niyeti dileği üzerine herkese tek tek okusak daha güzel olur tabi sizler nasıl uygun görürseniz
Boyle dedigimiz gibi olursa kisilere tek tek oluyor hergun bi arkadasa okunuyorKişilerin Niyeti dileği üzerine herkese tek tek okusak daha güzel olur tabi sizler nasıl uygun görürseniz
Ben katilirimSincereley93190221 kristalkupe Aktiflora penyez83 sepulik YagmurSendeanlarsn N Neselikalpler C Cerez87 itsgalatea M mavikelebeeek redvelvetcake slnn12345 namaste21 N Neselikalpler
Arkadaş yeni okuma yapılacak yeni konu
Katılmak isteyenler varmı?
Ben katılamayacağım ALLAH kabul etsin niyetleriniziSincereley93190221 kristalkupe Aktiflora penyez83 sepulik YagmurSendeanlarsn N Neselikalpler C Cerez87 itsgalatea M mavikelebeeek redvelvetcake slnn12345 namaste21 N Neselikalpler
Ben de katılmak istiyorumSincereley93190221 kristalkupe Aktiflora penyez83 sepulik YagmurSendeanlarsn N Neselikalpler C Cerez87 itsgalatea M mavikelebeeek redvelvetcake slnn12345 namaste21 N Neselikalpler
Beni de ekleyebilir misinizSincereley93190221 kristalkupe Aktiflora penyez83 sepulik YagmurSendeanlarsn N Neselikalpler C Cerez87 itsgalatea M mavikelebeeek redvelvetcake slnn12345 namaste21 N Neselikalpler