- 14 Ağustos 2007
- 7.543
- 23
Sahneden izlemeyi değil mi?Ne kadar muhteşem olurdu
DVD ye de razıyım :84:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahneden izlemeyi değil mi?Ne kadar muhteşem olurdu
Gutenmorgen güzeller,
güzel ve dinlendirici bir hafta sonundan sonra ( birazcik basim agriyor fazla kacirdim sampanyalari )
azimle ve mutlulukla ise gitmeden size yazmadan edemedim.
Lilium bende cok severim klasik müzik birde viyana filharmoni orkestrasi varki, evi temizlerken dinlerim hep, o an evi temizlemiyorum, ucuyorum resmen, ev kendiliginden temizleniyor sanki
vallahi.
Gutenmorgen güzeller,
güzel ve dinlendirici bir hafta sonundan sonra ( birazcik basim agriyor fazla kacirdim sampanyalari )
azimle ve mutlulukla ise gitmeden size yazmadan edemedim.
Lilium bende cok severim klasik müzik birde viyana filharmoni orkestrasi varki, evi temizlerken dinlerim hep, o an evi temizlemiyorum, ucuyorum resmen, ev kendiliginden temizleniyor sanki vallahi.
Günaydın kızlar
Konunun seyri değişmiş
3.diğer şahışta sustuğuna göre
Bende dün akşam siyah takım süet elbise yeni çıkanlardan hoş bir kısa kaban aldım
Çok mutluyum rüyamda bile gördüm çocuk gibiyim hala her bayramda kıyafet alınınca çok seviniyorum
hah emuuu, senin de temizlik motivasyonun açığa çıktı, her şey yeni ciciler içinmiş demek ki ben dün sadece sahile indim valla hiç çarşıya falan gitmedim cumartesi günü yollardaki kalabalığı görünce, dayanamıyorum ben eskisi gibi kalabalıklara
Sen erken yaşlanacaksın o zaman :)))))))))
demek ki hala gencim gencim tabii
bayanlar hepinize iyi bayramlar dilerim ev çok kalabalık
ben senden daha gencim :82:
Şimdiden mi ?
hain emu hatırlatmasan olmuyor mu hadi ordan bakem ütüyle o kadar zaman harcadığına göre ruhun yaşlı senin benden
Emacım gerçekten erken gelmiş misafirler sanırım size, 1 hafta kalacaklar mı yoksa bu akşamlık mı :18:
Ben 15 lik ruha sahibim yaş olarak değil tabiikide
Birde şansıma yüzüm küçük gösteriyor zayıfım ve çok emek veriyorum yüzüme emeklerim boşa çıkmadı en çok ona seviniyorum
Ütü sevmemde işte mecburen kırışıklıkta sevmem
Sevgilim tüm çamaşırları yıkar bi yerde ütületirdi
Param olsa bende evde asla ütülemem ama
Fakir olunca böyle oluyor
Zaten fakir olunca da ayrılmak zorunda kaldım ama
sevgilin akıllıymış yav ben ucuza çalışır yine de ütüye veririm bir gün çok klasik giyinmem gerekirse, tek umudum ütü yerlerinin çoğalıp kampanyaların artması
hııh aman iyi küçül de cebime gir ultra hain emu seni
ütüyü çoğunluk sevmez