Mesaj attım cevap vermedi aradım açmadı. Ne kadar kızgın olursa olsn illa cvp verirdi iyi yada kötü.
Bu adam beni silmiş galiba bitirmiş
Cocuk incelik yapmis belki konusmanin devaminda isim var falan diyecekti.Iletisim bozuklugunuz var resmen.Piskologa gidin bence.
buda çok doğruSabirsiz ve acelecisiniz. Niye bu israr. Belki kizgin, sizi kirmamak icin acmiyor cevap vermiyor.
4 günden beri konuşmuyorz arayınca açmasi gerekmiyor muydu . Eminm ki bana kızgın ve ya bitirdi kafasında bana geri dönmüyor bnde başka aramadım bi kere aradm. Onun da geri arayacağı sanmıyorum konuşmak istese açardı cvp yazardıSabirsiz ve acelecisiniz. Niye bu israr. Belki kizgin, sizi kirmamak icin acmiyor cevap vermiyor.
Ya bana kötü yada iyi bi cvp verse neler yazcam gönlünü almak içinde adamdan ses yok. Kayıp resmen hiç bi yerden iletişime gecemıyorumolmadı biraz bekleyınce gönlünü alacak kelimelerle yazarsınız sevdiği kelimeler vardır illaki belki bir sürpriz oda işe yaramazsa yapacak birşey yok madem cevap vermiyor yazmayın bakalım ne yapacak
Ya bana kötü yada iyi bi cvp verse neler yazcam gönlünü almak içinde adamdan ses yok. Kayıp resmen hiç bi yerden iletişime gecemıyorum
olmadı biraz bekleyınce gönlünü alacak kelimelerle yazarsınız sevdiği kelimeler vardır illaki belki bir sürpriz oda işe yaramazsa yapacak birşey yok madem cevap vermiyor yazmayın bakalım ne yapacak
4 günden beri konuşmuyorz arayınca açmasi gerekmiyor muydu . Eminm ki bana kızgın ve ya bitirdi kafasında bana geri dönmüyor bnde başka aramadım bi kere aradm. Onun da geri arayacağı sanmıyorum konuşmak istese açardı cvp yazardı
4 günden beri konuşmuyorz arayınca açmasi gerekmiyor muydu . Eminm ki bana kızgın ve ya bitirdi kafasında bana geri dönmüyor bnde başka aramadım bi kere aradm. Onun da geri arayacağı sanmıyorum konuşmak istese açardı cvp yazardı
Açıklama yapmadan bana iyi geceler die msj atıyor hani yatacağı falan da yok. Sadece hesap sormamdan dolayı kavga etmylm diyeymis.
İyi geceler dicene isim vardi dese buyumucekti bu kadar
Açıklama yapmadan bana iyi geceler die msj atıyor hani yatacağı falan da yok. Sadece hesap sormamdan dolayı kavga etmylm diyeymis.
İyi geceler dicene isim vardi dese buyumucekti bu kadar
İnşallah ya sinirinin geçmesini bekliyordur. Geri dönsün Bi daha on kere düşünüp öyle konuscam ya ders oldu bana bubence o günki sinirinizle işim var deseydi bu sefer ne işin var diye atarlanacaktınız
şu an çok sinirli ve kırgın olay daha büyümesin dönülmez bi noktaya gitmesin diye sakinleşmeyi bekliyor muhtemelen, sakinleşince iletişime geçecektir; eşim sevgiliyken yapmıştı bi kere 1 hafta hiç bir şekilde iletişime geçemedim 3-4 gün ısrarla aradım sonra yazmam gerekeni yazıp geri çekildim 1 hafta sonra kendi aradı, niye iletişimi kopardın dediğimde çok sinirliydim sinirim geçmden konuşmak istemedim demişti
sen özür mesajını attıysan artık geri çekil yapman gerekeni yaptığın için daha fazla üstüne gitme ve bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?