Biz kimseye sabretmek zorunda değiliz!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herşey iyi güzel. Çok net ve güzel bir şekilde cevap vermişsiniz. Hatta engelleyerek de harika birşey yapmışsınız ama sonrasında engeli kaldırıp numaramı sil demeniz yanlış olmuş. Siz silseydiniz konuyu da kapasaydınız. İşi düşünce mesaj atan birinden ne beklenir ki yani sana yalvarıp dön demesini mi bekledin

Bence siz daha cok toksik iliski insanısınız.
Engellemissiniz bitmis gitmis
Dönüp numaramı sil neden?
Toksik iliskiydi dediğiniz seyde dost kalmaya calısmak neden?
Hic mi yok dostunuz?

Neyapsamkisimdi KudrAlobar yapmayin kizlar yaaa bi yerde telefonunuz calcak arayan kisinin adi ile birlikte karakter analizine kadar yaziyor, yapmayin aksnaksbks
Benim kasap vardı eski çalıştığım yerde. Adam direkt hayvan kesince beni arıyordu neresinden istiyorsun diye. Adamı “hayvan x ” diye kaydetmiştim. Bir arkadaş (samimi olmayan daha klas sayılacak) ortamında aradı. Yandaki arkadaş gördü eski sevgilim sandı. Ben açtım, evet evet abi sağ bacağı bana ayır dedim döggölgkgmmmgmgöh

Ne gerek vardı bunu yapmanıza? Numaranızı silsin veya silmesin size ne bundan? Siz kararınızı verip, gerekeni söylemişsiniz.
Ayrıca 2 yetişkin insansınız, neden durmadan engelliyorsunuz birbirinizi ergen gibi. Konuşmak istemiyorsanız numarasını silersiniz, yazarsa ararsa da cevap vermezsiniz bu kadar basit.

Tam olarak bunu demek istemistim

Siz zeki kadınları dinledim ve engelledim her yerden. Bir ferahlama geldi ki sormayın. Of hiç uğraşamam. Teşekkür ederim kk destek ekibi
Dedikten sonra kalkan engel ve ardından yine diyalog… ve sonra “Birbirimizi hiç tanımamış gibi bundan sonra dedim ve engelledim. Aradan 3 4 saat geçti mesajı silmek için girdim hala numaramı silmemiş engeli kaldırıp numaramı silmesini söyledim” demeniz….

Adam dengesiz ise, sizde saplantılı dengesizsiniz. Zararlı ve sağlıksızsınız.

Mune içerik silinmiştir ne yazık ki.

Peki benden nefret edip numaramı silmemesi sağlıklı mı?
Siz bu numara işine niye bu kadar takıksınız? Lisedeki matematik hocamın bile numarası duruyor bende. Aynı şekilde tüm eski sevgililerim de kayıtlı. Çünkü umrumda değiller silmekle bile uğraşmadım. Rehberi açıp özel olarak bakmazsam da zaten görmüyorum bile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…