Yaaaa aananabajsbja
Herşey iyi güzel. Çok net ve güzel bir şekilde cevap vermişsiniz. Hatta engelleyerek de harika birşey yapmışsınız ama sonrasında engeli kaldırıp numaramı sil demeniz yanlış olmuş. Siz silseydiniz konuyu da kapasaydınız. İşi düşünce mesaj atan birinden ne beklenir ki yani sana yalvarıp dön demesini mi bekledinHanımlar herkese merhaba size bir derdimden ve bu derde ait çözümümden bahsetmek istiyorum. Belki benimle aynı durumu yaşayan kız kardeşlerim varsa onlar için de bi sohbet yardım olur.
Mayıs ayı gibi biriyle tanıştım. Başta arkadaştık ama sonra kendisi benden hoşlandığını ve benim sohbetime karakterime aşık olduğunu söyledi. Bende biraz hoşlanmıştım bi deneyelim dedik ama yürütemedik o dönem toksik bişeye döndü ve bitti engelledik karşılıklı. Eylülün başında engelimi kaldırdı ve yeniden denemek istediğini söyledi. Derslerimizi almıştık ama karakter olarak çok farklı insanlar olduğumuz için anlaşamadık. Ve ben onun huyuna gidince kendimi değersiz hissediyordum. O kafası bozuk olduğunda benimle iletişim kurmak yani hiçbir şekilde konuşmak istemiyordu ama beni üzüyordu bu durum.
Beni üzen ve değersiz hissettiren bişeye seviyorum diye katlanmak zorunda değilim herkes yoluna baksın dedim ve bitirdim. Bitirirken de dost kalalım ortada kavga kıyamet yok sonuçta demiştik ama o bana dost olmadı beni engelledi yazdığımda cevap vermedi.
Dün bir mesaj attı bana işi düşmüştü. Ve işiyle ilgili konu dışında asla sohbetime cevap vermiyor ( nasılsın iyi misin gibisinden) hatta dosya açıldı mı diye 2 kere yazınca beni tersledi. Bende enayi gibi hissettim o an ve ona yardım etmek istemediğimi kendisinin halledebileceğini söyledim ve bir daha bana işin düşünce mesaj atma dedim. Bu sefer hani dost kalacaktık edebiyatı yaptı bana. Ama benim zor zamanımda derdimi onunla paylaşmak istediğimde yoktu.
Beni kötülemeye bana yazma demeye başladı. Bende son olarak ona hayatımda iz bırakan erkekler oldu derin saygı duyduğum ve dostluk beslediğim. Ama yaptıklarınla sen kendini bitirdin. Senden ricam ne olursa olsun bir daha benimle iletişime geçme. Çünkü senin dengesizliğin için üzülecek gücüm yok. Beni dert olarak gören bir insan için de yapabileceğim hiçbir şey yok. O yüzden sil numaramı. Birbirimizi hiç tanımamış gibi bundan sonra dedim ve engelledim. Aradan 3 4 saat geçti mesajı silmek için girdim hala numaramı silmemiş engeli kaldırıp numaramı silmesini söyledim gelecekte bana ulaşmasını istemiyordum. Bana s..ktir g..t sende ne çene var insanın ömrünü çürütürsün yazma dedi ve engelledi.
Böyle detaylı yazmamın sebebi arkadaşlarımın hayatında da ne istediğini bilmeyen bencil kendini beğenmiş dengesiz erkeklerin varlığı. Böyle erkekler için üzülmek sabretmek yanlış ben zamanında yaptım ama siz yapmayın. Hatta ben bu olaylarda çok fazla muhatap olmuşum yazarken fark ettim. Biz kadınlar erkeklerin oyuncağı canları istediğinde gelip sıkılınca gidecekleri biri değiliz. Değerli olmayı hak ediyoruz.
Ya bu tam benim rehbere kaydetme stilim
Ahahahdhdj rehberim aslında hikaye gibi. Bir ben anlıyorum kimin aslında kim olduğunuYa bu tam benim rehbere kaydetme stilim
Kişisel notlar falan var yanlarında hep
Bence siz daha cok toksik iliski insanısınız.Hanımlar herkese merhaba size bir derdimden ve bu derde ait çözümümden bahsetmek istiyorum. Belki benimle aynı durumu yaşayan kız kardeşlerim varsa onlar için de bi sohbet yardım olur.
Mayıs ayı gibi biriyle tanıştım. Başta arkadaştık ama sonra kendisi benden hoşlandığını ve benim sohbetime karakterime aşık olduğunu söyledi. Bende biraz hoşlanmıştım bi deneyelim dedik ama yürütemedik o dönem toksik bişeye döndü ve bitti engelledik karşılıklı. Eylülün başında engelimi kaldırdı ve yeniden denemek istediğini söyledi. Derslerimizi almıştık ama karakter olarak çok farklı insanlar olduğumuz için anlaşamadık. Ve ben onun huyuna gidince kendimi değersiz hissediyordum. O kafası bozuk olduğunda benimle iletişim kurmak yani hiçbir şekilde konuşmak istemiyordu ama beni üzüyordu bu durum.
Beni üzen ve değersiz hissettiren bişeye seviyorum diye katlanmak zorunda değilim herkes yoluna baksın dedim ve bitirdim. Bitirirken de dost kalalım ortada kavga kıyamet yok sonuçta demiştik ama o bana dost olmadı beni engelledi yazdığımda cevap vermedi.
Dün bir mesaj attı bana işi düşmüştü. Ve işiyle ilgili konu dışında asla sohbetime cevap vermiyor ( nasılsın iyi misin gibisinden) hatta dosya açıldı mı diye 2 kere yazınca beni tersledi. Bende enayi gibi hissettim o an ve ona yardım etmek istemediğimi kendisinin halledebileceğini söyledim ve bir daha bana işin düşünce mesaj atma dedim. Bu sefer hani dost kalacaktık edebiyatı yaptı bana. Ama benim zor zamanımda derdimi onunla paylaşmak istediğimde yoktu.
Beni kötülemeye bana yazma demeye başladı. Bende son olarak ona hayatımda iz bırakan erkekler oldu derin saygı duyduğum ve dostluk beslediğim. Ama yaptıklarınla sen kendini bitirdin. Senden ricam ne olursa olsun bir daha benimle iletişime geçme. Çünkü senin dengesizliğin için üzülecek gücüm yok. Beni dert olarak gören bir insan için de yapabileceğim hiçbir şey yok. O yüzden sil numaramı. Birbirimizi hiç tanımamış gibi bundan sonra dedim ve engelledim. Aradan 3 4 saat geçti mesajı silmek için girdim hala numaramı silmemiş engeli kaldırıp numaramı silmesini söyledim gelecekte bana ulaşmasını istemiyordum. Bana s..ktir g..t sende ne çene var insanın ömrünü çürütürsün yazma dedi ve engelledi.
Böyle detaylı yazmamın sebebi arkadaşlarımın hayatında da ne istediğini bilmeyen bencil kendini beğenmiş dengesiz erkeklerin varlığı. Böyle erkekler için üzülmek sabretmek yanlış ben zamanında yaptım ama siz yapmayın. Hatta ben bu olaylarda çok fazla muhatap olmuşum yazarken fark ettim. Biz kadınlar erkeklerin oyuncağı canları istediğinde gelip sıkılınca gidecekleri biri değiliz. Değerli olmayı hak ediyoruz.
Aa aaa bunlar nasıl rehber böyle benimki gayet normal diye bi girdim
Benim kasap vardı eski çalıştığım yerde. Adam direkt hayvan kesince beni arıyordu neresinden istiyorsun diye. Adamı “hayvan x ” diye kaydetmiştim. Bir arkadaş (samimi olmayan daha klas sayılacak) ortamında aradı. Yandaki arkadaş gördü eski sevgilim sandı. Ben açtım, evet evet abi sağ bacağı bana ayır dedim döggölgkgmmmgmgöhNeyapsamkisimdi KudrAlobar yapmayin kizlar yaaa bi yerde telefonunuz calcak arayan kisinin adi ile birlikte karakter analizine kadar yaziyor, yapmayin aksnaksbks
Ne gerek vardı bunu yapmanıza? Numaranızı silsin veya silmesin size ne bundan? Siz kararınızı verip, gerekeni söylemişsiniz.Aradan 3 4 saat geçti mesajı silmek için girdim hala numaramı silmemiş engeli kaldırıp numaramı silmesini söyledim gelecekte bana ulaşmasını istemiyordum. Bana s..ktir g..t sende ne çene var insanın ömrünü çürütürsün yazma dedi ve engelledi.
Tam olarak bunu demek istemistimBenim kasap vardı eski çalıştığım yerde. Adam direkt hayvan kesince beni arıyordu neresinden istiyorsun diye. Adamı “hayvan x ” diye kaydetmiştim. Bir arkadaş (samimi olmayan daha klas sayılacak) ortamında aradı. Yandaki arkadaş gördü eski sevgilim sandı. Ben açtım, evet evet abi sağ bacağı bana ayır dedim döggölgkgmmmgmgöh
Bu niye numaramı silmedi olayına hastayım ya.
Dedikten sonra kalkan engel ve ardından yine diyalog… ve sonra “Birbirimizi hiç tanımamış gibi bundan sonra dedim ve engelledim. Aradan 3 4 saat geçti mesajı silmek için girdim hala numaramı silmemiş engeli kaldırıp numaramı silmesini söyledim” demeniz….Siz zeki kadınları dinledim ve engelledim her yerden. Bir ferahlama geldi ki sormayın. Of hiç uğraşamam. Teşekkür ederim kk destek ekibi
Siz bu numara işine niye bu kadar takıksınız? Lisedeki matematik hocamın bile numarası duruyor bende. Aynı şekilde tüm eski sevgililerim de kayıtlı. Çünkü umrumda değiller silmekle bile uğraşmadım. Rehberi açıp özel olarak bakmazsam da zaten görmüyorum bilePeki benden nefret edip numaramı silmemesi sağlıklı mı?
Çok ilginç numara saklamakSallamıyordur, önemsemiyordur. Rehberimde kaç yıl önce çalıştığım yerdeki fırıncı amcanın ve kargomu balkona fırlatan kargocu çocuğun numarası kayıtlı. Onlara aşık mıyım?