- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Yarın haberlerde x ilçede ekmeğe %500 zam! Haberi görürsen şaşırma, beni hatırlaDoğru seçim, hiç aç kalmazsın
Anaa adamın yuvasını yıktığı yetmiyor işlere de el atacak. Bi konu açıp tavsiyeler vermeye ne dersinYarın haberlerde x ilçede ekmeğe %500 zam! Haberi görürsen şaşırma, beni hatırla
Kezbanlık netBu niye numaramı silmedi olayına hastayım ya.
Aslında bunu anlatmaya çalıştım her detayı yazmak istedim açık olsun diye. Bana her zaman senin konuşma şekline aşık oldum konuş hep şans getiriyorsun diyen insanın böyle demesi... Ama eleştirilen ben oldumTavlamaya çalışırken erkek kadına;
-Ooow sohbetin süper
Ayrilirken yine aynı erkek kadına:
Çenesi düşük + küfür
Özet budur ve bu adama odun desek oduna hakaret olur
Ya muhtemelen 20’li yaşlarının başında bir arkadaş. İlk kez bir erkeğe resti çekince heyyt be ben neymişim moduna girmiş. Biz o yolları gidip döndüğümüz için eee ne var ki bunda diye boş boş bakıyoruz.Şimdi siz oww süpersiniz, çok haklısınız falan dememiz için yazmışsınız çok belli diye yazmışsınız. Belki de öylesiniz ama konununuzu okuyan herkesin aklında aynı soru var kimseye sabretmek zorunda değilim diyen bir insan engellediği kişinin engelini kaldırıp neden tekrar tekrar sil diye ısrar eder. Oraya takılmaktan konunuza odaklanamadım kusura bakmayın.
Rehberimi buraya atsam sürtük derler ya. Eski sevgililerimden tut, 10 sene önceki takciye, yumurtacı, tavukcu, bunların bazılarında benimde numaram kayıtlı. Cumaları güllü cumanız mübarek olsun fotosu atıyorlar durumla. SkfjfmgkgjflBu niye numaramı silmedi olayına hastayım ya.
Bosver inan değmez .Aslında bunu anlatmaya çalıştım her detayı yazmak istedim açık olsun diye. Bana her zaman senin konuşma şekline aşık oldum konuş hep şans getiriyorsun diyen insanın böyle demesi... Ama eleştirilen ben oldum
Konuyu kamu sporuna bağlayıp, biz kadınlar erkeklerin oyuncakları değilize getirdiğini okuyunca beni bir gülme aldıŞimdi siz oww süpersiniz, çok haklısınız falan dememiz için yazmışsınız çok belli diye yazmışsınız. Belki de öylesiniz ama konununuzu okuyan herkesin aklında aynı soru var kimseye sabretmek zorunda değilim diyen bir insan engellediği kişinin engelini kaldırıp neden tekrar tekrar sil diye ısrar eder. Oraya takılmaktan konunuza odaklanamadım kusura bakmayın.
Ay alıntılar karışmııığğğşşş..Konuyu kamu sporuna bağlayıp, biz kadınlar erkeklerin oyuncakları değilize getirdiğini okuyunca beni bir gülme aldı
Gençse hevesini kırmayalım o zaman. Bir dahakine inşallah bi kere engellemek yeter deyip geçelim.Ya muhtemelen 20’li yaşlarının başında bir arkadaş. İlk kez bir erkeğe resti çekince heyyt be ben neymişim moduna girmiş. Biz o yolları gidip döndüğümüz için eee ne var ki bunda diye boş boş bakıyoruz.
20’li yaşların başında değilsen durum vahim yalnız konu sahibiciğim.
Tavlamaya çalışırken erkek kadına;
-Ooow sohbetin süper
Ayrilirken yine aynı erkek kadına:
Çenesi düşük + küfür
Özet budur ve bu adama odun desek oduna hakaret olur
İki mesajı birden alıntilamaya çalışınca ortaya çıkanAy alıntılar karışmııığğğşşş..
Şimdi bi rehbere göz gezdirdimRehberimi buraya atsam sürtük derler ya. Eski sevgililerimden tut, 10 sene önceki takciye, yumurtacı, tavukcu, bunların bazılarında benimde numaram kayıtlı. Cumaları güllü cumanız mübarek olsun fotosu atıyorlar durumla. Skfjfmgkgjfl
Yüzüne şarap fırlattığım eski sevgilimde instada kocamla fotomu layklıyor.