Biz kimseye sabretmek zorunda değiliz!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
35.156
Hanımlar herkese merhaba size bir derdimden ve bu derde ait çözümümden bahsetmek istiyorum. Belki benimle aynı durumu yaşayan kız kardeşlerim varsa onlar için de bi sohbet yardım olur.

Mayıs ayı gibi biriyle tanıştım. Başta arkadaştık ama sonra kendisi benden hoşlandığını ve benim sohbetime karakterime aşık olduğunu söyledi. Bende biraz hoşlanmıştım bi deneyelim dedik ama yürütemedik o dönem toksik bişeye döndü ve bitti engelledik karşılıklı. Eylülün başında engelimi kaldırdı ve yeniden denemek istediğini söyledi. Derslerimizi almıştık ama karakter olarak çok farklı insanlar olduğumuz için anlaşamadık. Ve ben onun huyuna gidince kendimi değersiz hissediyordum. O kafası bozuk olduğunda benimle iletişim kurmak yani hiçbir şekilde konuşmak istemiyordu ama beni üzüyordu bu durum.

Beni üzen ve değersiz hissettiren bişeye seviyorum diye katlanmak zorunda değilim herkes yoluna baksın dedim ve bitirdim. Bitirirken de dost kalalım ortada kavga kıyamet yok sonuçta demiştik ama o bana dost olmadı beni engelledi yazdığımda cevap vermedi.

Dün bir mesaj attı bana işi düşmüştü. Ve işiyle ilgili konu dışında asla sohbetime cevap vermiyor ( nasılsın iyi misin gibisinden) hatta dosya açıldı mı diye 2 kere yazınca beni tersledi. Bende enayi gibi hissettim o an ve ona yardım etmek istemediğimi kendisinin halledebileceğini söyledim ve bir daha bana işin düşünce mesaj atma dedim. Bu sefer hani dost kalacaktık edebiyatı yaptı bana. Ama benim zor zamanımda derdimi onunla paylaşmak istediğimde yoktu.

Beni kötülemeye bana yazma demeye başladı. Bende son olarak ona hayatımda iz bırakan erkekler oldu derin saygı duyduğum ve dostluk beslediğim. Ama yaptıklarınla sen kendini bitirdin. Senden ricam ne olursa olsun bir daha benimle iletişime geçme. Çünkü senin dengesizliğin için üzülecek gücüm yok. Beni dert olarak gören bir insan için de yapabileceğim hiçbir şey yok. O yüzden sil numaramı. Birbirimizi hiç tanımamış gibi bundan sonra dedim ve engelledim. Aradan 3 4 saat geçti mesajı silmek için girdim hala numaramı silmemiş engeli kaldırıp numaramı silmesini söyledim gelecekte bana ulaşmasını istemiyordum. Bana s..ktir g..t sende ne çene var insanın ömrünü çürütürsün yazma dedi ve engelledi.

Böyle detaylı yazmamın sebebi arkadaşlarımın hayatında da ne istediğini bilmeyen bencil kendini beğenmiş dengesiz erkeklerin varlığı. Böyle erkekler için üzülmek sabretmek yanlış ben zamanında yaptım ama siz yapmayın. Hatta ben bu olaylarda çok fazla muhatap olmuşum yazarken fark ettim. Biz kadınlar erkeklerin oyuncağı canları istediğinde gelip sıkılınca gidecekleri biri değiliz. Değerli olmayı hak ediyoruz.

Engelledikten sonra neden bakıp silmediğini görüp engeli kaldırıp sil diye ısrar ediyorsunuz ki? Üff cidden biraz çene var gibi sizde.
Aslında doğru mu yaptım yanlış mı yaptım diye sormuyorum. Böyle yaptım iyi ki de yaptım. Sadece böyle dengesiz insanların varlığını ve bunların manipülasyonları yüzünden değersiz hissetmememiz gerektiğini söylemek istedim.

Bir kere engellemişsiniz neden tekrar engeli kaldırıp numaramı sil diyorsunuz onu çözemedim ? Komik olmuş bence.Ayrıca o kadar uzun açıklamaya ne gerek var yok hayatımda şu erkekler oldu şöyle oldu bilmem ne tamamen gereksiz bir açıklama olmuş .Beni arama kardeşim bundan sonra de bitti gitti adam haklı biraz kusura bakmayın

Performans ödevi yapmadım yazmak istedim yazdım beni eleştirmenize gerek var mı anlamadım

Peki benden nefret edip numaramı silmemesi sağlıklı mı?
Sallamıyordur, önemsemiyordur. Rehberimde kaç yıl önce çalıştığım yerdeki fırıncı amcanın ve kargomu balkona fırlatan kargocu çocuğun numarası kayıtlı. Onlara aşık mıyım?

Iyi yapmışsın zoruna mi gitmiş de hemen küfür etmiş karakterini belli etmiş öküz.

E güzelcim sen de dengesizliğe dengesizliğinle dengesizlik katmışsın ama. Tek taraflı değilmiş ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…