Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amma asiksin kizim sen ya 5 senedir cikiyorsun ama askin sanki yeni asik olnmussun gibi devam ediyor massallah allah bozmasin, ama kilo al kilo, dügüne kadar:))) Gerci hos dügünden sonra öyle veya böyle alirsin:)))
jeyloo aşığım şekerimm napimmm 5 yıllık değil 5 günlükmüş gibi sankii :) ayrıcaa tatlım yine iyiyim 42 kiloydum şuan 48 imim eskiye oranla ama çabalarım sürüyor alıcam kiloo:))
Canimcim Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin emiŞeniz zayifliğina imrendim ya bu kadar zayif olunmaz ki ama :mymeka: bişe yemiyonmu nedir anacim bu işin sirri
arzucum çok teşekkür ederim bitanemmm... zayıflığıma gelince benim yediğimi kimseler yemez ama metebolizmamahızlı çalışıyormuşş doktorlar öyle dedi :) evlenince tam ideal kilomda olcakmışım ufuğumu bekliyorum işte bu yüzden :)))
ben kendi adıma inanılmaz hayranlık duyuyorum gerçekten, aşkını her defasında bu kadar güzel dile getiren, bu kadar birbirine güvenen çiftleri görmek o kadar zorlaştı ki...sana imrenen ne kadar çok insan vardır.hep de olsun zaten canım.
Gerçektende baktığımızda birbirine sahip çıkmaları, sevgileri, güvenleri başka duygulandırıyor insanı dimişutarafagitti İnsanı bakıp imrenesi geliyor birde üzerine bin kere maşallah diyipdan koruyası geliyor bunları:asigim::asigim: Allah nazarlardan saklasın ikisinide Belinayım bir yerlerini kaşı kaydirigubbakcemile3