Gercketen cocugunuzun huzursuz olma sebebi sizsiniz.Sorun kadının çektiklerinden ziyade üslubu oldu aslında,normal yazdığımız cevaplara bile çemkirmeye kalkınca insanlar üstüne gitti.Kimsede ''sen canavarsın,nasıl annesin '' demedi.
Konu sahibinin sinirleri yıprandıysa ve buraya konu açtıysa kendine ''canım'' diye hitap etmeyenleri azarlama hakkı yok.
Bak benim mesajım ve verdiği cevap aşşağıda.İnsanlara bu şekilde yaklaşırken yinede psikolojisine verip çok üstüne giden olmadı.
Sabır eşiği farklıdır ama hiç bişeyden anlamayan derdini bile anlatamayan bir bebeğe daha da sabırlı olmak gerekiyor.Eşi duvara saatini fırlatmış,bu hanımefendi poposuna vurmuş.Bunlar yapılacak şey mi Allah aşkına.Ama her insanın sabir esigi cok farklidir.
Ve burada hamile olamayanlarin suçlusu da bu hanim değil ....sabri enerjisi tükenmiş bir kadin var .
sizler cocugum olursa şöyle şöyle olurum.diye yazıyorsunuz ama önceki sayfalarda alintiladigim hanimin tam 6 yil sonra çocuğu olmuş ve hicte sizin peşin peşin yazdiginiz gibi olmamış durumlar. Klavyeden ben de yazarim şöyle olurum konu sahibi de yazar ama olamamis iste olmayinca olmuyor
Hassassiniz anliyorum da umutsuz bir anneye saldirmaniza gerek yok.
emziriyorum. Bu yüzden ilac kullanmiyorum. cocuga zararim mutsuz olmam. Bunu düzeltmeye calisiyorum. popoya saplak olayi cok büyütüldü ben canini acitmadim zaten. Bir anne bunu istemez zaten. Ama annesi olarak benim de sevkate ihtiyacim var bu günlerde. Annem olsa da yanimda dizine yatip aglayip uyusam keske..
evet ne de güzel bir cirpida yargiladiniz. Böyle yani, biz canavar olduk birden. Cocugum icin cektigim skintilari yazsam bu yazdiginizdan utanirsiniz. Babasi dünya iyisi bir insan. Konu ne siz neleri ele aliyorsunuz. Bütün bu ayrintilardan bu sonucu cikarayim ever bu kadar bitti yani ne kadar basitmis. Insan yazarken enine boyuna düsünmeli de yazmali.Sabır eşiği farklıdır ama hiç bişeyden anlamayan derdini bile anlatamayan bir bebeğe daha da sabırlı olmak gerekiyor.Eşi duvara saatini fırlatmış,bu hanımefendi poposuna vurmuş.Bunlar yapılacak şey mi Allah aşkına.
Bu cümlede eleştiri mi var,hakaret mi var?Gercketen cocugunuzun huzursuz olma sebebi sizsiniz.
Bu konuda bile kavga çıkmış kutluyorum valla :)
Bu site bazı bayanlar için stres topu adeta, milletin sıkıntısı, hassas noktası, zayıf dönemi, anneliğine bile
sarıp rahatlıyorlar sanki.
Neyse konu sahibi ben anne değilim, sıkıntılarını çok anlayamam.
Ama anneliğine de laf etmem, ne mükemmel anneler bilirim çünkü her gün 25 tane ile muhattabım.
Zor bir dönemden geçiyorsun.
Her şey kusursuz olsun, evim temiz olsun, 4 çeşit yemeğim olsun tasasını bırak.
1. sıraya bebeğini koy, arkasına kendini.
İsterse evi bok götürsün çok ciddiyim.
Alırsın bir yardımcı evi toparlar.
Bilmiyorum imkanın var mı ama bence bir aylık en azından ailenin yanına gitmen sana çok iyi gelecektir.
Size tavsiyem gündüz uyku saatini aksatmamaya çalışın.Gecede banyo yaptırıp masaj yapıp yatırmanız.Sevgiler.evet anne stresli bebek huzursuz ve biz daha da üzülüyoruz. Bunu cekmesini zaten istemiyorum. Bu benin sucum olmasin ama. bilerek yaptigim birsey degil cünkü. Düzeltmeye calistigim birsey.
Bu cümlede eleştiri mi var,hakaret mi var?
Bir annenin hamilelik psikolojisi bile etkiler bebeklerin ruh durumunu.Özelliklede bebek doğduktan sonra anne gergin,stresli veya sinirli oldukça bebeklerde durmaz.2 çocuk büyüttüm,ilkinde be gerildikçe bebeğimde hiç durmadı,uyumadı.2. sinde çok sakindim bebeğimde sakindi.
Anlatmak istediğim sadece bu,ne anlam çıkarttınız bilemiyorum.
Siniri bozuk olan biri ne anlam cikarabilir ki bu cümleden..
Sabır eşiği farklıdır ama hiç bişeyden anlamayan derdini bile anlatamayan bir bebeğe daha da sabırlı olmak gerekiyor.Eşi duvara saatini fırlatmış,bu hanımefendi poposuna vurmuş.Bunlar yapılacak şey mi Allah aşkına.
Eşiniz bu anlattıklarınızın neresinde ACABA !!
Size destek değil mi?
O uyurken ya yemek yaparim ya dus alirim ya da tuvalete giderim. Bu ücünden biri ancak oluyor.Ben bik bik dediğim için özür dilerim öncelikle kaba oldu gerçekten
ama şurda netim. cidden insanlar farklı farklı eşim 10 a 6 tansiyonla zıpkın gibi gezer benim 12 8 tansiyonum 12 7 oldumu ben leyla, bana diyolar bebek gündüz uyuyunca sende uyu ama ben gündüz mümkün değil uyuyamam ama kimisi uyur
Kaç yaşında çocuğunuz, veya kaç aylık ?Mesele bugün sabah dötte kalkti is icin bütün hafta böyle. Dikkat isteyen bir isi var yoksa elini bacagini kesip geliyor ise.
Destek ama bu konusa malesef elinden gelen birsey yok. Yoksa isini yapamaz. Tatillerde yardimci oluyor saolsun ama bizim bidik gercekten cok yaramaz tek kisinin basa cikmasi zor oluyor.