- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
O uyurken ya yemek yaparim ya dus alirim ya da tuvalete giderim. Bu ücünden biri ancak oluyor.
aynen, yanından ayrıldım mı anniiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O uyurken ya yemek yaparim ya dus alirim ya da tuvalete giderim. Bu ücünden biri ancak oluyor.
gerçekten uykusuz ve yorgunsunuz her halinizden belli
burada yazarak bağırarak sinirlenerek rahatlıyorsanız hepimiz laf işitmeye hazır olabiliriz çünkü ortada bebek var.Bebeğiniz enerjisini atamadığı içinde uyumuyordur siz de yorgun olduğunuzdan uyumasını ve biraz da olsa rahat etmeyi bekliyorsunuz.Bebeği uyutmaya zorladıkça bağırması çok normaldir.Hepimiz bir şekilde bu yoldan geçtik.Seveceğiniz aktiviteler bulmaya çalışmak zorundasınız.Lohusalık psikolojisini atamamış genç yaşta anne olup evden dışarı çıkamayan bir insasınız.Bazı şeyleri kabullenin.
Haklı olduğunuza eminim birçok konuda ama ütfen daha çok çaba gösterin ve lütfen korunun tekrar bu yakın zamanda hamile kalmayın.
Evet, bütün gece yaninda olayim istiyor. Cisim geliyor bazen kaciyorum hemen aglayacagini bilsem de, insanim altima yapacagim yoksa. Öyle zorluyor bizimki..aynen, yanından ayrıldım mı anniiii
Rica ederim hatayı görüp düzeltmek en güzel erdemdir.Sevgiler.Ben bik bik dediğim için özür dilerim öncelikle kaba oldu gerçekten
ama şurda netim. cidden insanlar farklı farklı eşim 10 a 6 tansiyonla zıpkın gibi gezer benim 12 8 tansiyonum 12 7 oldumu ben leyla, bana diyolar bebek gündüz uyuyunca sende uyu ama ben gündüz mümkün değil uyuyamam ama kimisi uyur
Aynen bazen sevmeye gelir babannesi bir saat bile olsa nasil dinlenirim. Bulasik yikarken bile dinleniyorum yater ki bir an olsun kafami dinliyeyim..bi de konu sahibi yurt dışındaymış.
ben de gurbetteyim. aileler yanımıza gelince ne iyi oluyor. bi kv, bi kp , bi amcası ya da benim ailemden biri ilgileniyor derken gün bitiyor. bana bi şey kalmıyor. konu sahibi yabancı bi ülkede gece uyuyamıyo. gündüz bebek, ev işi, bebeğin maması, evin yemeği kendisine bakıyor. eşi de sinirli. bi de uykusuzluk insanı çok yıpratıyor. ben şöyle yapıcam, böyle yapıcam demeyle olmuyor hakkaten. bazısının ailesi yanındadır, eşi ilgilidir, kendisi güçlü bi insandır halleder. ama konu sahibi zaten yaptığının yanlış olduğunun farkında öneri istiyor. ve gergin. şimdi onu bi yakınımız, kardeşimiz gibi düşünürsek, kardeşimize de mi böyle davranırdık. yani biraz alttan alamazmıyız konu sahibini. biraz rahatlasın bari, arkadaşı , komşusu da yokmuş.
böyle yaparak bişey kaymetmeyiz inanın.
konu sahibi sen bugün sakin olmaya çalışıp bi duş olayını dene ve sonrasında bebeğinle oyun oynamaya çalış, biraz yor bakalım. bu gece nasıl olacak.
bu arada elma yağı doktor tavsiyesiydi. bebeğim 10 gün kaka yapamadıktan sonra bağırsakları bu şekilde rahatlamıştı.
kaderimiz benziyomus ben de dogumdan yirmi gun sonra kaybettim babami.. benzer seyleri yasiyoruz cocukla da ilgili. benim annem babamin acisindan yardim edemedi kvalide zaten ucmus geldi cocugu emzirmwye kalkti.. ben de kizaplar aliyordum soyle yapicam boyle yapicam diye ama noldu teoriyle pratik uyusmadi..valla canım bende söyle olacak böyle olacak diyodum bebek eğitimine dair videolar kitaplar bilmem neler hemen uyku eğitimi veriyodum vs vs
sonra 8 aylık hamile iken babamı kaybettim panik atak hastasıyım zaten iyice kötü oldum ya tedaviye baslıcam ya bebegımı emziricem ben emzirmeyi seçtim evet sinirim bozuluyor şişttt diye bağırıyorum bende çocuğuma, hoşumamı gidiyo Hayır bazen diyorum özlem ilaç al toz pembe ol bebeğini emzirme, ama fayda zarar açısından düşününce şist demekmi kötü anne sütü alamaması mı
bebek banyo yapınca uyur derler dimi yok bacım benim ki banyo yaptığı günler uyumuyo sabahlara kadar sırf bu yüzden her gün banyo yapmayı kestim yaparım ederim demeyle olmuyo yani ben yapamadım bu kadar anneyim demek ki
aynen, yanından ayrıldım mı anniiii
Ikinci cocuk icin büyümesini bekliyorum zaten. Yoksa hastanede yattim cok hamileligimde 48 kilo dolastim kac ay. Ben cocugum icin ne cileler cektim ama dövmüs cocuga kötülük yapmis gibi yargilandim. Kim ister bu duruma düsmek. Keske daha güclü olabilsem. Ama süpermen de degilim. O kadar uykusuzluktan sonra böyle oldum..
merhaba belinsi öncelikle Allah bağışlasın yavrunu benimde 2 tabe evladım var sen büyük ihtimalle doğum sonrası depresyondasın hem yabancı bir memlekettesin hem yalnızsın ve anneliğe adapte olmaya çalışıyorsun bebekte uykusuz bırakıyor seni ..psikiyatra dilim yeterli olmadığı için gidemiyıorum demişsin ama eşin yada tanıdığın almancası iyi olan biri varsa onunla gitsen ve doktorla bu şekilde iletişim kursan daha iyi olur ...öncelikle bebeğinin bir uyku düzenini oturtması lazım ki sen de normal insanlar gibi uyuyuyp dinlenebilesin ...havalar iyileştiğinde parka çıkarırsın iyice yorarsın akşamda makul bir saatte uyur sende dinlenirsin yada akşamları papatya çayı tarzı rahatlatıcı uyku verici çaylardan verebilrsin ne bileyim aklıma bunlar geldi..eşinlede bu konuyu sakince konuşsan en azından tatil olduğu günler gece o kalksın bebeğe..
Evet, bütün gece yaninda olayim istiyor. Cisim geliyor bazen kaciyorum hemen aglayacagini bilsem de, insanim altima yapacagim yoksa. Öyle zorluyor bizimki..
Uyandi yanima geldi keyfi yerinde simdi. Zaman gecti bas agrim hala var ama biraz rahatladim. En cok ihtiyacim olan sey de bu su an..benimde iki oğlum var.şuan küçüğü 16 aylık.Sağolsun uyumayı pek sevmez.işten gelirim yapışır bana wc bile girsem arkamadan ağlar.Az çok seni anlıyorum.Lütfen olabildiğince oyun oyna bebeğinle sen yorulmadan uyuyamazsan bebekte uyuyamaz.Bu sebeple boşu boşuna uğraşırsın.İkinizin de sinirleri yıpranır.
Her geçen gün bebeğin uyku ihtiyacının azaldığını ve büyüdüğünü unutma.
Her fırsatta da uyumaya dinlenemye çalış.
Bak bir saattir burada ama öyle ama böyle vakit geçirip kafa dağıtabiliyorsun.
kaderimiz benziyomus ben de dogumdan yirmi gun sonra kaybettim babami.. benzer seyleri yasiyoruz cocukla da ilgili. benim annem babamin acisindan yardim edemedi kvalide zaten ucmus geldi cocugu emzirmwye kalkti.. ben de kizaplar aliyordum soyle yapicam boyle yapicam diye ama noldu teoriyle pratik uyusmadi..
11 aydir her gece en az bes kere kalkiyorum. Ama bagirinca bas agridi da oluyor simdi oldugu gibi. Saatlerce bagiriyor oynamak icin.. Aksam sekizde yatiriyorum düzenini kurdum ama uyanmasina care bulamiyorum. Cay vermeye baslayacagim rahat uyumasi icin. Artik yeni birseyler denemem lazim.