Cocugunuz var mi? Bu yorumu yapabilmek icin empati kurmaniz gerek. Yoksa anlamsiz olur.Öncelikle bu ruh halinden kurtulmalısınız.Siz stresli olduğunuz için bebeğiniz de bundan etkileniyor.Kaç aylık bebeğiniz bilmiyorum ama kendinize hakim olmayı öğrenmelisiniz.Ufacık çocuğun suçu yok popoya vurmak niye.Daha kendini anlatamıyor ve size muhtaçken.
Evet var.2 yaşında.Cocugunuz var mi? Bu yorumu yapabilmek icin empati kurmaniz gerek. Yoksa anlamsiz olur.
Hanfendicigim, yorum yapacak fazla birsey yok, ama sirf destek olmak icin birseyler deneyecegim.
kac ay oldu dogum yapali? lohusaligi mi atamadiniz acaba tam olarak, hem agrim var demissiniz, hala nasil agri olur?
yasadiginiz yerin iklimi nasil bilmiyorum, ama bnce bahara hersey duzelecek.
bahar geldiginde tazeleneceksiniz, kisin hepimizi bir parca boyle oluyoruz, sizinki yorgunlukla birlesmis..
Sizi bu kadar yoran sey uykusuzluk olmus kanimca, zaten dertlerinizin buyuk olmadigini sizde soylemissiniz. Bebeginize daha iyi uyumasi icin tavsiye edilecek bazi besinler vardir belki, bilenler birazdan yazarlar.
Benim var ve empati kurabiliyorum sizinle.Cocugunuz var mi? Bu yorumu yapabilmek icin empati kurmaniz gerek. Yoksa anlamsiz olur.
Bebeğiniz ne kadarlık?
Herşey mükemmel olacak diye kendinizi strese sokmayın. Bazı şeyleri boşverin.
Ben de kendimi çaresiz hissediyordum, youtube izlemeye başladım, benim ayrı yaşımdaki kadınları gördüm, single mom diye başlık yazmış videosuna, yani bekar anne. Aynı zamanda öğrenci!
Utandım kendimden, benden güzel bakıyor bebeğine.
Bir başkası benden kat kat iyi ev hanımlığı yapıyor, iki bebeği olmasına rağmen birini kanguru ile vücuduna sarıp yemek yapıyor.
Yurtdışında çevirmenler oluyor hastanelerde diye duymuştum bir defasında. Bir tanıdığın arkadaşı İngiltere'de hastanede Türk hastalar için çevirmenlik yapıyordu. Hangi ülkedesiniz? Böyle bir imkan olabilir mi?
Ben bunu pismanligini duyarken beni suclayici yorumlarinizi alin götürün buradan. Morali bozuk olna insan var dikkatinizi cekerim. Siz mesaj azmasaniz da olur. Bana iyi gelecek birsey demedikten sonra ne yazdiginizin bir önemi yok.Benim var ve empati kurabiliyorum sizinle.
Gerçektende çocuğunuzun huzursuz olma sebebi sizsiniz.
Siz gerildikçe o daha çok gerilir,bir psikoloğa gidin ve çocuğunuza lütfen vurmayın.
Oturup konusuyor oyun icin. uyutmak isteyince de öyle bagiriyor ki tarif edemem. Simariklik yapiyor. Babasi uyutabiliyor ona bana yaptigi gibi yapamiyor ama o da calistigi icin uyandiramiyorum. Off gercekten su psikolojiden ciksam yeter..Çocuğun bir sıkıntısı vardır belki?
Size iyi gelecek birşey söyledim.Ben bunu pismanligini duyarken beni suclayici yorumlarinizi alin götürün buradan. Morali bozuk olna insan var dikkatinizi cekerim. Siz mesaj azmasaniz da olur. Bana iyi gelecek birsey demedikten sonra ne yazdiginizin bir önemi yok.