BITTIM.

bence elini prize götürünce poposuna vurmak yerine yapma deyip engel olup kucağa felan almak da yeterli olur... ne toplumuz yaa ..: hiç mi üstün dökmen dinlemediniz? ya da doğan cüceloğlu?

İllaki vurmak gerek demedim dikkatinizi çekerim . Iki durum arasındaki farkı anlattım. Şimdi okudumda tekrar yazımda öylr anlaşolıyorTabiki hiçbir durumda vurmayın.
bence elini prize götürünce poposuna vurmak yerine yapma deyip engel olup kucağa felan almak da yeterli olur... ne toplumuz yaa ..: hiç mi üstün dökmen dinlemediniz? ya da doğan cüceloğlu?

Açık söyleyim şap şap diye isimlendirilen şiddetin uygulandığı bebeğin 11 aylık olduğunu okuduktan sonra, yorumları okumayı bıraktım.
Muhtemel böyle hissetmenize sebep olan lohusa depresyonunuz bile, sizi bu yaptığınıza karşın bir "ama" dedirtmez.
Öncelikle eşiniz sonra da siz aklınızı başınıza toplayın. Herife bak ya.
Uyumuyorsa ebeveyn olarak sizin stresiniz yüzünden, bağırıyorsa yine ikinizin suçu...
Ayrıca aklı olan herkes, 11 aylık bebeğine şiddet uygulandığında susmayacağını bilir.... Uyanın!

hala aynı yorum baştan beri değişen bir şey yok. yardımcı olmaya çalışanlara, helede azıcık eleştiri yapılmışsa, siteden git, yorum yazma, sana ihtiyacım yok, git kendine yeni konu aç. bunları ben de dahil bir sürü kişiye yazıyorsunuz. önce pozitif olmaya çalışın, ve söylenenlere azıcık kulak verin. isteyen istediği konuyu açar, bunun komutunu vermek size düşmez.

Bu yorumlari yapan arkadaslar benim yaptigim yorumlari okumaya üsenmissiniz belli. Cünkü daha fazla aciklama yapamayacagim.

Ne toplumuz yaamis.. Ben de prize gidince tuvalete giderken zaten yapma etme evladim diyorum. Elimde demir sopayla elimde kosturuyorum sanki. Ne kadar da inanmak istiyorsunuz cocuguma vurduguma hayret birsey.
Söyle diyelim evet siz iyi annesiniz üstün dökmen okumusunuz, onu okumadan iyi insan da olamiyoruz galiba..
Böyle yorum yazmama bazilarinizin bu konudaki inatciligi sebep oldu cok acik söylüyorum. Acin yorumlarimi okuyun.
Hangi anne cocuguna kötü davranir bir bunu kendize sorun ondan sonra inanin bunlara.
Hepsini de dinledim okudum bu arada. Ki okumadan da iyi bir insan olunabilir.cocugumu severken nasil davraniyorsam ona popoya saplak attim derken de ayni seviyedeydi. Cocugun poposuna kuvvetli bir tokat atan cani kadin olduk.
Artik gercekten yeter bu yorumlarinizdan.

Siddetin uygulandigi bebek.
Siz neyin kafasini yasiyorsunuz?

Ben bana söylenenlere cok iyi kulak verdim saolsunlar o kadar yardimci olan arkadaslar oldu ki. Ha yardimci olmak istemeyip daha da yaraya tuz dökenler icin yine söylüyorum yorum yazacaklari yer burasi degil. Tabi kendileriyle ilgili herhangi bir problemleri yoksa buna devam etmezler.

Son düzenleme:
bi tur depresyon hali sanki? hangi sehirdesin?

Yurt disindayim Türkiyede olsam hangi sehirde oldugumu yazardim.. evet depresyon ya da buna benzer birsey atlattim diyebilirim. Uzun süremedi. Kendime geldim. Patlama aninda kadinlar kulubüne danistim. Su an o halimden uzaklastim cok sükür..

guvenilir, inancli bi psikolog ile gorusmeni onerecekm ben de..

Yani anlamadim ben sunu mu deseydi burdaki anneler 'olur oyle biz de vuruyoruz arada' yani sizi hakli görene tesekkur gormeyene gerek yok sizin yorumlariniz falan. Her neyse oralar insan haklarinin en gelistigi yerler cocuk sadece sizin degil toplumun da. Dikkat edin cocugu elinizden almasinlar. Sinirlerinize hakim olun herkes geciyo bu yollardan

Cocugumu seviyorum diye elimden alacaklar o zaman. Gercekten inanamiyorum size..
Herseyi biliyorum siddetin kötü oldugunu, cocuguma yapmadigimi da biliyorum da siz nedense buna siddet diyip can i gönülden inanmak istiyorsunuz.

Cocuguma ne yapmis olabilirim da bunun adi siddet oluyor.
Böyle ülkeler siddete karsi ama cocuga en iyi annesinin bakacagini da biliyorlar. Ben cocuguma sonsuz sevkat sunan bir anneyim, ki anneligin dogasi budur. Hangi normal bir anne siddet boyutuna varabilir?
O kadar rahatsiz edici ki bu yargilariniz.

ben kızımda 20 aylık olana kadar çektim sanırım bende çalışan bir anneydim gündüzleri bakıcıda uyur beni özlediği için gece boyunca emmek ister uykusuz işe giderdim artık bende çıldırma noktasına geldim meme den ayırdım öyle rahat ettim aslında benimki sizinkinden çok farklı bir durum ama sizi anlıyorum insanların nasıl cinnet geçirdiğini anladım o dönem bebekliğimizde çok huysuzdu ilk aylar çok kötüydü durum sürekli emmek isterdi geceleri 7 saat uyur bir daha uyumazdı uyanıkken de sürekli kucakta dururdu asla uyumaz kucağımdan bıraktığımda ağlamaya başlardı ben anneme gittim bir ay kaldım benim stresim yoğunluğum gidince bebişşimde düzeldi artık gündüzleri uyumaya başladı benim gerginliğimde o da etkileniyormuş şimdi ikinci olacak o oluncada bir süre annemde yine kalacam biraz tatil yapın aileniz in yanına gidin biraz dinlenin ve bebeğinizde biraz düzelecektir

Yazdiginiz gibi gerginligimden etkileniyor. Iki gündür daha iyi oldu ben evde müzik acip kafami dagittim beraber hicbirsey düsünmeden zaman gecirdik iyi geldi. Zor dönemler gercekten, hic dinlenememek insani bitiriyor. Bugün babasi da evde minigi biraz gezdirecegiz. Hava almak hepimize iyi gelecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…