BITTIM.

Aynen. Zaten sosyal hayatim yok. Buna sikayet etmiyorum sadece biraz morale ihtiyacim var devam edebilmek icin. Sorumluluklarim var, depresyona girmek istemiyorum ama durum kötüye gider oldu malesef.. Insallah bu dönem hizli gecer aglamadan misil misil uyuruz beraber..

Çocuğunuzun durmadan bağırdığını soyluyorsunuz acaba kulaklarında sorun olabilir mi...siz ve eşiniz depresyondasınız ırası bariz ama birde çocuğunuzu doktora gosterseniz belki sıkıntısı vardır halledilirse siz de daha rahat edersiniz. Veyahut sesinide keşfediyor olabilir...ama çoğu gitmiş azı kalmış yaşıda gelmiş emin olun duzelecek.

kaç aylık bebeğiniz

Bende evlendigimden beri tek basima yasiyorum,hatta kaynanam bile yok yanimda.ve bebegimi tek basina buyuttum.sanmayin ki cocuklu herkesin evi toplu,inanin cogumuzun evini sey goturuyor:)bi sure sonra esim de alisti o daginiklik vs ye.gecen gorumcemin evini gordum benimki gibi.onunda kizi benimkinden 3 ay kucuk,ustelik eve bakici ve temizlikci de geliyor:)bebeginizin uyumasi icin de eger bi rahatsizligi yoksa butun gun oynamayi deneyin derim.bebek enerjisini atinca inanin misil misil uyuyor.huysuzlugu buyuk ihtimal sizdeki gerginligi hissettiginden ve size doyamadigindan.lutfen herseyi bi kenara birakip 1 2 saat bebegibizle ilgilenin,goreceksiniz ki ikinize de cok iyi gelecek...

sen canim zaten depresyondasin.
Uykusuzluk cok ama cok kotu bir sey, hele de susturamadigin cocugun varsa.
Ama piskolojik destek alman sart.
Ya da TR ye git bir sure annenlerde dinlen.

1.5 yil zombi gibiydim, 2 yasindan sonra rahatlarsin diyenler ben de deliriyorum. Oglan 2 yas sendromuna girdi, yerli yersiz aglayip duruyor.
Altini temizlettirmiyor, yemek seciyor.
Bir de ben artik oglum sakin diye ikinciyi yaptim. Simdi bebek gelecek, oglum da sanki bir bebek oldu.
Artik geceleri oglan uyusa da ben dusunmekten uyuyamiyorum.
Surekli migren geliyor.
Seni anliyorum konu sahibi, ama ne yaparsa yapsin saplak falan atma. O henuz bir bebek. Benim gibi 2 yasina getir ondan sonra atarsin

Az önce konustuk bu konuyu esimle acaba bilmedigimiz bir rahatsizligi mi var diye. Kucagima gelirdi gelmiyor. Iki saniye dinleniyor sonra moraraa kadar bagiriyor. Az önce uyuttum. Ama en yakin zamanda doktora götürecegim. Insallah kötü birsey cikmaz. Ne kadar üzüldügümü anlatamam. Simdi yeter ki oynasin bagirsin diyorum vicdanim sizliyor...

kaç aylık bebeğiniz
yakinda 12 aylik olacak, yasina girecek yani. Dogdugundan beri de sesi cok kuvvetli zaten. Ama bu bagirmalari icimi parcaliyor. Doktora götürsem cocuktur diye geri gönderecekler eminim. Yine de bir götürecegim artik..

Çok zor bi durumdasınız anlıyorum sizi oğlumda değilde kızım doğduktan sonra bende böyle oldum üç yıl geçdi hala atak gelebiliyor sabırlı olun yaşadığınız şehre biraz hakimseniz atın bebeği arabaya çıkın gezin bir kaç saat ben öle yapıyorum ikisinde katıyorum önüme geziyoruz deli gibi karda kışda Depresyonda var tedavi şart Geçmiş olsun

sen canim zaten depresyondasin.
Uykusuzluk cok ama cok kotu bir sey, hele de susturamadigin cocugun varsa.
Ama piskolojik destek alman sart.
Ya da TR ye git bir sure annenlerde dinlen.

Oraya gidip rahatlayacagimi bilsem giderdim ama gidemem sadece bunu söyliyeyim. Esime dedim pskokojik destek istiyorum diye, basa cikamyiorum cünkü.
Durumum gercekten söyle dört duvar arasindayim ve sadece esimle konusuyorum arada telefonla annemle. Gercekten konusmaya konusmaya kisiligim degismeye basliyor diye kokuyorum.
Yalnizlik zor, iste destek olmayinca daha kötü oluyor bu konularda. Kadinlar kulubune yaziyorum ben de ..

Tesekkür ederim. Gercekten kimsesiz gibiyim burada zaten. Disari cikmak istiyorum nefes almak bile iyi geliyor disarida. Artik cocugum da sakinlessin istiyorum. Iyice bunaldim ama artik onun icin üzülür oldum. Sanki o da beni istemiyor gibi hissediyorum artik..

Ben de büyüme atagi mi acaba diyorum icimden. Cok huzursuz, uyumak istemiyor acaba dis mi diye.. Sizin evladiniz iki yasinda madem bilirsiniz. Arada sebepsiz yere böyle yaptigi oluyor muydu? Cok fazla bagirma kizma, kucagima bile gelmek istemiyor, gözüme bakmiyor =(

o öglen uyudugunda bu isleri yapiyorum zaten. Bütün gün onunlayim. Bazen onunlayken kk ya giriyorum ama ona yine oyunlar yaparak.. Bir iki saat degil tüm günümü veriyorum ama sorunu cözemedim. Insallah gecici bir durumdur ne olur gecici bir durum olsun =(

yaz, nerde anlatabiliyorsan anlat ki en azindan icin acilir birazcik.
Hic kimseyle konusamiyosun kendi kendine anlat derdini.
Gecicek bunlar merak etme.
Cok zor tahmin edebiliyorum.
Senin durumunda olan anneler tanidim, kolay deyil gercekten.

Çocuklar kesinlikle annelerinin gerginliğini hissediyor ben kendimden biliyorum evet her zaman iyi olmuyoruz ama onlarında sevgiye ihtiyacı var kızıma biraz kızayım anne seni çok seviyorum diyor biz iyi olmak zorundayız onlar için

11 aylikken olmuyordu dogrusu. Son 2 aydir boyle.
Agladigi surekli uyandigi oluyordu. Memede uyuyordu. Surekli meme emmek istiyordu. Ikisini birden acmami isterdi. Biriyle oynar birini emer sonra degistirir. Sabaha kadar uyutmazdi.
Memeden kesince rhatlamistik. Simdi tekrar basladi

yaz, nerde anlatabiliyorsan anlat ki en azindan icin acilir birazcik.
Hic kimseyle konusamiyosun kendi kendine anlat derdini.
Gecicek bunlar merak etme.
Cok zor tahmin edebiliyorum.
Senin durumunda olan anneler tanidim, kolay deyil gercekten.
Tesekkür ederim. Iyiki iyi niyetli olan sizler buradasiniz..

Ah keske evladimin agzindan duyabilsem o kelimeleri. Büyüsün de bana anne desin icim gidiyor bu derdini anlatamayan haline. O kelimeyi su an duysam hicbir derdim kalmazdi galiba =(

Ah keske evladimin agzindan duyabilsem o kelimeleri. Büyüsün de bana anne desin icim gidiyor bu derdini anlatamayan haline. O kelimeyi su an duysam hicbir derdim kalmazdi galiba =(
Heeee sende başlarsın yarın benim gibi sus kızım sus oğlum İnş konuşur yakında az kalmış

Insallah bir derdi yoktur. Cünkü bir cocuk icin bile fazla direniyor. Herseyi anliyor. Emiyor ayni sizinki gibi. Ama ikna edemiyorum bir türlü uyumaya geceleri. Uykudan uyanip bagiriyor oturup. Bu gece de muhtemelen böyle gececek. Acacagim isigi ve onunla oyun oynayacagim. Yapacak birseyim kalmadi artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…