Bittim , içim kurudu ???

Nasıl serbest birakacagiz
Evlilik isteğime teslim oluyorum ve serbest bırakıyorum. Biliyorum ki, günü geldiğinde benim için doğru kişi karşıma çıkacak ve ben de evlenicem. (Her gün birkaç kez söyleyin içinizde o duygu gidene kadar)

Hayallerimin de ötesinde bir evlilik yaşamam için neler mümkün? Sınırsız olasılıklar nelerdir? (Sor ve unut, enerjinin peşine düşme)

Bir de bilinçaltı nasıl çalışıyor araştırın biraz. Başlığına bakarsak içim kurudu falan, bilinçaltı bir şeyi bahane eder ve sırf bu cümle yüzünden evlenseniz bile hastalanırsınız. Bilinçaltı konusunda sayısız kaynak var. YouTube videoları vs biraz kendinizi rahat bırakın. Yapıştığımız hiçbir duygu bize gelmez.

ben 30umda evlendim. artık böyle, okul iş kariyer derken ancak yani.. artık eski zamanlar değil insanlar 30-35 gibi evleniyor, hatta daha erken evlenenlere acelen neydi diyorlar :)) üzülme daha erken, bekarlığın tadını çıkar arkadaşlarınla zaman geçir hayatına bak.. eğer bunu sorun olarak görür ve fazla odaklanırsan senden daha beter kaçar.. akışına bırak ve düşünme çünkü daha zamanın var.

Ee neye agliyorsun ozaman bacim 5 senedir

Tövbe hasbinallah konu başlığına bakınca dermansız dert sandım. Bacım bir laf vardır bilin mi, ölüler de sanıyor ki diriler her gün helva yiyor diye. Yani evlilik evlilik tamam güzel de böyle ayılıp bayılmalı üzülecek kadar değil, Allah başka dert verir yapma.

Ağlayıp dua etmekle sadece kim neyi başarmış. İcraat gerekli değil mi bunlara ek. Çok istediğinizle imtihan etmesin Allah sizi.Zamanla çevremizdekilerin etkisinde kalıyoruz 29 oldum sadece 3 arkadaşım bekar. Evlenenlerin kimi damdan düşmüşe döndü kimisi mesut. Neler olacağı belli olmayan bir şey için sadece evlenip yuva kuramadığı için ağlamak evde oturup birinin gelmesini beklemek makul gelmiyor insana. Ayşe'nin kaynı Ahmet evlenmek isteyecekte haber gelecek size siz goruseceksiniz begenmeyeceksiniz vs vs kaç insan tanıştırılırki bu şekilde maksimum 3-4. Nasibin nereden çıkacağı belli olmaz elbette ama siz kendi hayatınıza odaklanın biraz o kişi gelecektir.Disariya daha fazla açılın. Temel kriterleriniz ne ise o insanların orada yoğunlukta olduğu yerlerde bulunun. Dinine düşkün beyefendiyi cafelerde kız düşürmek için bulamazsınız (böyleleri cafeye gitmez demiyorum) mesela mevlutlerdeki teyzelere yakın olmanız lazım bunlar için onların saglam radarları var.
Çocukları çok seven adamsa kriteriniz çocuk esirgeme kurumlarını düzenli ziyarete gidin size de iyi gelir hem amaç birini bulmak olmaz.
Hayvan seven merhametli olsun derseniz barınaklar kış için hazırlıklara başladı gidin yardımcı olun birileri ile tanışın arkadaşlarınız olur farklı çevrelerden.
Bu örnek böyle uzar gider sonuç olarak adım atmak gerekiyor.

Korkarım bu şekilde takıntılı hale geldiyseniz evlilikten beklentiniz çok büyüktür.Olur da evlenirseniz en az 10 sene de evlilik bu muydu ben içimi kurutana kadar bunun için mi ağladım diye ağlarsınız.

Kendinize gelin lütfen.

Niye kendini gelistirmiyorsun halk eğitim kursları veya başka bir şey ..ben erkek olsam kendini hiç bir yönden geliştirmemiş birini eş olarak istemezdim ..mesela hafızlık kursuna gidebilirsin ilmi yönden kendini geliştirmeye başlasan harika olur hazır çoluk çocuk yokken

ya yıl olmuş 2022 halen daha senin modelden kalmış mı ya şaşırdım.

bu örnekte de görüyoruz ki aşırı baskıcı muhafazakar aile kızının cinsel açlığının ne boyutlara ulaştığını.

e be kızım hem erkeklerle aynı ortamda bulunmuyorsun kimseyle tanışmıyorsun sonra da bekliyorsun ev kuşu gibi. görücü gelince nolacak buradaki görücü konularını oku cinsellik başlığında yazıyorlar kiminin çükü kalkmıyor, kiminin cinsel isteği yok kimi de gey çıkıyor.

tanımadan tanışmadan nasıl tanışacaksın merak etme kimse seni götürmez.

kır zincirlerini. din böyle bir şey değil. geçen bir fetva vardı evleneceğiniz insanın avret yerlerini görebilirsiniz diye. sevdiğin sevişmeyi sevdiğin beğendiğin adamla evlen.

bir de çalış ve üret. allah çalışanı sever

Devamlı ağlayıp içini kurutan birinin evlenmesi zor, olur. Gökten zembille inmez, sen, mutlu, gözleri ışıldayarak hayata karıştığında, sosyalleştiğinde ancak hayatına birileri girebilir diye düşünyorum.

Fetva veren hoca saçmalamış. Görsek nolucak görmeyle anlaşışır mı hiç. Eksik iş yapmasınlar, deneme konusunda da fetva versinler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…