Evlilik isteğime teslim oluyorum ve serbest bırakıyorum. Biliyorum ki, günü geldiğinde benim için doğru kişi karşıma çıkacak ve ben de evlenicem. (Her gün birkaç kez söyleyin içinizde o duygu gidene kadar)Nasıl serbest birakacagiz
5 yildir aglamak yerine calissaydiniz .Çalışmıyorum, evdeyim, kız arkadaşlarım var arada toplanıyoruz o kadar
Ee neye agliyorsun ozaman bacim 5 senedirBen çaba gosteriyorum, tabiki de evde kalmadım, anlık bunalimla yazdım soruyu. Ayrıca sosyal, eğitimli , güzel bir kızım.Biraz seciciyim o nedenle bekarım.ama acelem yok içime kim sinerse onunla evlenirim.Yorumlariniz için teşekkür ederim.
Merhaba, yaklaşık 5 yıldır hergun agliyorum nerdeyse , dua etmekten dilim damagim kurudu desem yeridir, etrafımdaki tüm arkadaşlarım herkes, benden küçükler dahi hep evlendi yuva kurdu, yaşım 28 evlenemedim ve hiç isteyenim yok, çok canım sıkılıyor ağlıyorum devamlı içim kurudu artık, isyan ediyor içim sanki.Hic iyi değilim hiç.Bittim üzülmekten ağlamaktan, etmediğim dua kalmadı ama yok yok yokkkkk.Ne yapayım bana yol gösterin? Evde kaldım resmen ???
Bugün oldu mu acaba?Ara ara oluyor .
Devamlı ağlayıp içini kurutan birinin evlenmesi zor, olur. Gökten zembille inmez, sen, mutlu, gözleri ışıldayarak hayata karıştığında, sosyalleştiğinde ancak hayatına birileri girebilir diye düşünyorum.Merhaba, yaklaşık 5 yıldır hergun agliyorum nerdeyse , dua etmekten dilim damagim kurudu desem yeridir, etrafımdaki tüm arkadaşlarım herkes, benden küçükler dahi hep evlendi yuva kurdu, yaşım 28 evlenemedim ve hiç isteyenim yok, çok canım sıkılıyor ağlıyorum devamlı içim kurudu artık, isyan ediyor içim sanki.Hic iyi değilim hiç.Bittim üzülmekten ağlamaktan, etmediğim dua kalmadı ama yok yok yokkkkk.Ne yapayım bana yol gösterin? Evde kaldım resmen ???
Fetva veren hoca saçmalamış. Görsek nolucak görmeyle anlaşışır mı hiç.ya yıl olmuş 2022 halen daha senin modelden kalmış mı ya şaşırdım.
bu örnekte de görüyoruz ki aşırı baskıcı muhafazakar aile kızının cinsel açlığının ne boyutlara ulaştığını.
e be kızım hem erkeklerle aynı ortamda bulunmuyorsun kimseyle tanışmıyorsun sonra da bekliyorsun ev kuşu gibi. görücü gelince nolacak buradaki görücü konularını oku cinsellik başlığında yazıyorlar kiminin çükü kalkmıyor, kiminin cinsel isteği yok kimi de gey çıkıyor.
tanımadan tanışmadan nasıl tanışacaksın merak etme kimse seni götürmez.
kır zincirlerini. din böyle bir şey değil. geçen bir fetva vardı evleneceğiniz insanın avret yerlerini görebilirsiniz diye. sevdiğin sevişmeyi sevdiğin beğendiğin adamla evlen.
bir de çalış ve üret. allah çalışanı sever
NedenO tarz bana uygun değil , erkeklerle aynı ortamda bulunmuyorum,
Öyle anlaşılıyor mu ya herşey ahahahgeçen bir fetva vardı evleneceğiniz insanın avret yerlerini görebilirsiniz diye.
Psikolog muyuz biz?Bir kişi de demiyor ki anksiyete sizdeki , psikolojik destek alın sadece yargilamissiniz,farkındayım ben zaten normal bir durum olmadığının, ağlama nöbeti geçiriyorum bunu bilinçli isteyerek mi yapar bir insan.Vehameti düşünün.
Ne demek hazır diilim. Sana verilen süre doldu. Çeyreğimi bile hazırladımDemeyin öyle 30um hiç de hazır değilim :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?