• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim , içim kurudu ???

Merhaba, yaklaşık 5 yıldır hergun agliyorum nerdeyse , dua etmekten dilim damagim kurudu desem yeridir, etrafımdaki tüm arkadaşlarım herkes, benden küçükler dahi hep evlendi yuva kurdu, yaşım 28 evlenemedim ve hiç isteyenim yok, çok canım sıkılıyor ağlıyorum devamlı içim kurudu artık, isyan ediyor içim sanki.Hic iyi değilim hiç.Bittim üzülmekten ağlamaktan, etmediğim dua kalmadı ama yok yok yokkkkk.Ne yapayım bana yol gösterin? Evde kaldım resmen ???
30 yaşındayım ve evlenmeyi düşünmüyorum. Mesela biri vardı hayatımda iki seneye yakın birlikteydik. Maddi bir sorun yoktu açık konuşmak gerekirse bir dönem aşık da olmuştum ama karakter olarak o kadar zittik ki ayrıldım. Evlilik lafı etmeyen adam ben ayrılmak isteyince yüzükle kapıma geldi evlenelim haftaya istemeye gelelim seni vs dedi. Asla kabul etmedim. Şu anda da kimse yok hayatımda. Umrumda da değil. Yaşım çok genç. Citirim sağlıklıyim mesleğim elimde. Allah'ıma binlerce kez şükrediyorum. Ha yalnızlık koymuyor mu insana bazen koyuyor. Ama ben hep şükrediyorum. Evlilik her şey değil. Saçma sapan biriyle evlenip üzüntüden depresyona girecegime bekarlık sultanlık diyorum ohhhh. Bu sizin için de geçerli. Kaldı ki siz benden gencsiniz. Hayatınızdaki iyi şeyler için Allah'a şükredin. Suslenin puslenin arkadaşlarınızla gezin eğlenin hayatın tadını çıkarın. Ben mesela saçımı boyatacagim haftaya bu bana çok büyük mutluluk ve heyecan veriyo:) basit şeylerden mutlu olmak mümkün. Canınızı sıkmayın kismetinizde varsa mutlaka biri çıkar karşınıza.

5 yıldır koca için ağlayacağına bi meslek edinir, çalışır araba falan alır gezer tozardın ama hayat tercihlerden ibaret işte...

Bir kişi de demiyor ki anksiyete sizdeki , psikolojik destek alın sadece yargilamissiniz,farkındayım ben zaten normal bir durum olmadığının, ağlama nöbeti geçiriyorum bunu bilinçli isteyerek mi yapar bir insan.Vehameti düşünün.
Madem durumunuzun farkındasınız bizim dememizlemi tedavi olacaksınız???? Biri bile yazmasa ayyy yazmadilar tedavi olamam dur ağlamaya devam edeyim mi diyeceksiniz????

Back