- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.699
- 548
Yani sadece karşındakinin tenasül uzvu olduğunu görebilirsin, ötesi yok.ben seçilmem seçerimmmm.
erkek de seçer.
çok mu aşk ve gurur izledin naptın
Ya profil resminiz Cemile miben seçilmem seçerimmmm.
erkek de seçer.
O kadar konusmadan sonra geldigimiz nokta “benseciciyim o yuzden bekarim” ve “acelem yok” mu?Ben çaba gosteriyorum, tabiki de evde kalmadım, anlık bunalimla yazdım soruyu. Ayrıca sosyal, eğitimli , güzel bir kızım.Biraz seciciyim o nedenle bekarım.ama acelem yok içime kim sinerse onunla evlenirim.Yorumlariniz için teşekkür ederim.
o bile çok şey ifade ediyor... :)Yani sadece karşındakinin tenasül uzvu olduğunu görebilirsin, ötesi yok.
nevriye budakkk idolüm...Ya profil resminiz Cemile mi
Profesyonel destek alınMerhaba, yaklaşık 5 yıldır hergun agliyorum nerdeyse , dua etmekten dilim damagim kurudu desem yeridir, etrafımdaki tüm arkadaşlarım herkes, benden küçükler dahi hep evlendi yuva kurdu, yaşım 28 evlenemedim ve hiç isteyenim yok, çok canım sıkılıyor ağlıyorum devamlı içim kurudu artık, isyan ediyor içim sanki.Hic iyi değilim hiç.Bittim üzülmekten ağlamaktan, etmediğim dua kalmadı ama yok yok yokkkkk.Ne yapayım bana yol gösterin? Evde kaldım resmen ???
Kesinlikle katılıyorum. Hele ki ne kadar tanısak bile yanılabiliyorkenya olay o değil ki tabi ki fetva aşırı komik. ama bir ömür geçirmeyi istediğimiz adamı da tanımak beğenmek lazım. onu kastetmiştim aslında
Bence bu yazdıkların senin hayal dünyanda olmak istediğin kişi. Başka bir açıklaması da yok. Zor ama Umarım koca bulursun sinoşşş.Ben çaba gosteriyorum, tabiki de evde kalmadım, anlık bunalimla yazdım soruyu. Ayrıca sosyal, eğitimli , güzel bir kızım.Biraz seciciyim o nedenle bekarım.ama acelem yok içime kim sinerse onunla evlenirim.Yorumlariniz için teşekkür ederim.
Bunlar benim hakkımda çevrenin söyledikleri hayal değil.. Dün bir kriz anında birşeyler yazdim, kizlar soruyor sitesine benzemiş burası.Bence bu yazdıkların senin hayal dünyanda olmak istediğin kişi. Başka bir açıklaması da yok. Zor ama Umarım koca bulursun sinoşşş.
Doğru.ben seçilmem seçerimmmm.
erkek de seçer.
Haklısınız dikkatimi dagitacak şeyler yapacağım.28 yaş hiçbir şey değil
Neden olmuyor biliyor musun?
Çünkü çok istiyorsun
İstedikçe olmuyor bizzat yaşadım
Hayatın her alanında öyle ama düşüncelerini salman gerekiyor mutlu bir hayat için huzur için ve istediğin şeylere sahip olmak için
Yoksa ne yaparsan yap olmuyor
Düşün düşün içinden çalışmıyor bir de o daha kötü
Oraya benzemiş olsak daha istediğiniz cevapları alabilirdiniz.Bunlar benim hakkımda çevrenin söyledikleri hayal değil.. Dün bir kriz anında birşeyler yazdim, kizlar soruyor sitesine benzemiş burası.
Hayır dalga geçilmiş, empati yapabilen bir kaç kişi oldu.Oraya benzemiş olsak daha istediğiniz cevapları alabilirdiniz.
Allah aşkına lisans mezunu, 28 yaşında bir kadının beş yıl boyunca kocaaa kocaaa diye ağlaması, ağlamaktan içim kurudu demesiyle nasıl bir empati yapilabilir?Hayır dalga geçilmiş, empati yapabilen bir kaç kişi oldu.
Katılıyorum beybi. Sonra da şöyle bir başlık açacak.Evlenmek için içim kuruyana kadar gözyaşı döktüm hiç umduğum gibi olmadı....Evlilik isteğime teslim oluyorum ve serbest bırakıyorum. Biliyorum ki, günü geldiğinde benim için doğru kişi karşıma çıkacak ve ben de evlenicem. (Her gün birkaç kez söyleyin içinizde o duygu gidene kadar)
Hayallerimin de ötesinde bir evlilik yaşamam için neler mümkün? Sınırsız olasılıklar nelerdir? (Sor ve unut, enerjinin peşine düşme)
Bir de bilinçaltı nasıl çalışıyor araştırın biraz. Başlığına bakarsak içim kurudu falan, bilinçaltı bir şeyi bahane eder ve sırf bu cümle yüzünden evlenseniz bile hastalanırsınız. Bilinçaltı konusunda sayısız kaynak var. YouTube videoları vs biraz kendinizi rahat bırakın. Yapıştığımız hiçbir duygu bize gelmez.
Anormal bir durum olduğunu kabul ediyorum zaten.Elimde olan bir durum olmadığını da belirtimAllah aşkına lisans mezunu, 28 yaşında bir kadının beş yıl boyunca kocaaa kocaaa diye ağlaması, ağlamaktan içim kurudu demesiyle nasıl bir empati yapilabilir?
Allah korusun.Katılıyorum beybi. Sonra da şöyle bir başlık açacak.Evlenmek için içim kuruyana kadar gözyaşı döktüm hiç umduğum gibi olmadı....
Bu yani net bir şekilde, kimse beş yıl evlilik için ağlamaz, arkasında yatan başka problem varProfesyonel destek alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?