• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim , içim kurudu ???

Bir kişi de demiyor ki anksiyete sizdeki , psikolojik destek alın sadece yargilamissiniz,farkındayım ben zaten normal bir durum olmadığının, ağlama nöbeti geçiriyorum bunu bilinçli isteyerek mi yapar bir insan.Vehameti düşünün.
Sağlıklı, düşünmek için kafandaki endişeleri dağıtman lazım, dağıtmak için de mutlaka bir hobin olmalı.

Benim çevrem geniş amA kimse vesile olmuyor, devamlı toplum icindeyim
kimsenin vesile olmaması sizi hiç düşündürdü mü neden olmuyorlar diye hadi 1 2 kişi olmadı neden kimse olmuyor acaba sizde bir sorun olmasın ya da yana yakıla evlenmek istediğinizi dışarıya karşı istemem olarak mı belirtiyorsunuz acaba

23 yaşımda birisini sevdim, beni kandırmış başkası ile evlendi ondan sonra ağlama nöbetlerin başladı
Bence asıl probleminiz bu. Çünkü konuyu ilk okuduğumda “gencecik bir kız neden 5 sene boyunca evliliği bu kadar kafaya taksın ki?” dedim. Bu konuda bir uzman yardımı almanız şart çünkü yaşadığınız travma evlilik konusundaki algınızı çarpıtmış. Yaşadığınız hayal kırıklığı sebebiyle evliliği tüm sorunların çözümü olarak görüyorsunuz sanki evlenirseniz o travma çözülecek sanıyorsunuz. Umarım sizi kırmam ama şahsen 5 yıllık inadınız bana çok tehlikeli geldi. Şöyle açıklayayım: Bu tarz konularda diretmek tüm duaları tüm enerjileri illa olsun mantığı ile tek bir düşünceye yöneltmekten çok korkarım. Niyetsizlik gibi geliyor bana. Böyle durumlarda Allah nasip ederse bir sınava da tabi tutuyor. Evlenmek inanın zor değil ama düzgün bir evlilik yürütmek zor ve sizin bu tavrınızda sağlıklı bir evlilik yapabilme ihtimaliniz çok zor. Lütfen bir uzmana danışın. İçinizdeki düğümleri çözmeden sağlıklı bir ilişki kuramazsınız. İnanın 5 yıl karşınıza biri çıkmaması daha iyi olmuş sizin için. Kendinizi değiştirip 23 yaşında yaşadığınız olayı geride bırakırsanız bakın o zaman nasıl güzel kapılar açılacak size. Naçizane bir tavsiye daha: Yorumların hepsini okumadım ama bir işiniz, mesleğiniz varsa ona odaklanmanız yoksa imkan ve tercihleriniz doğrultusunda kendinizi geliştirmeniz ve donatmanız sizi daha iyi bir hale getirir.

kimsenin vesile olmaması sizi hiç düşündürdü mü neden olmuyorlar diye hadi 1 2 kişi olmadı neden kimse olmuyor acaba sizde bir sorun olmasın ya da yana yakıla evlenmek istediğinizi dışarıya karşı istemem olarak mı belirtiyorsunuz acaba
Biraz seciciyim biliyorlar bunu

Bence asıl probleminiz bu. Çünkü konuyu ilk okuduğumda “gencecik bir kız neden 5 sene boyunca evliliği bu kadar kafaya taksın ki?” dedim. Bu konuda bir uzman yardımı almanız şart çünkü yaşadığınız travma evlilik konusundaki algınızı çarpıtmış. Yaşadığınız hayal kırıklığı sebebiyle evliliği tüm sorunların çözümü olarak görüyorsunuz sanki evlenirseniz o travma çözülecek sanıyorsunuz. Umarım sizi kırmam ama şahsen 5 yıllık inadınız bana çok tehlikeli geldi. Şöyle açıklayayım: Bu tarz konularda diretmek tüm duaları tüm enerjileri illa olsun mantığı ile tek bir düşünceye yöneltmekten çok korkarım. Niyetsizlik gibi geliyor bana. Böyle durumlarda Allah nasip ederse bir sınava da tabi tutuyor. Evlenmek inanın zor değil ama düzgün bir evlilik yürütmek zor ve sizin bu tavrınızda sağlıklı bir evlilik yapabilme ihtimaliniz çok zor. Lütfen bir uzmana danışın. İçinizdeki düğümleri çözmeden sağlıklı bir ilişki kuramazsınız. İnanın 5 yıl karşınıza biri çıkmaması daha iyi olmuş sizin için. Kendinizi değiştirip 23 yaşında yaşadığınız olayı geride bırakırsanız bakın o zaman nasıl güzel kapılar açılacak size. Naçizane bir tavsiye daha: Yorumların hepsini okumadım ama bir işiniz, mesleğiniz varsa ona odaklanmanız yoksa imkan ve tercihleriniz doğrultusunda kendinizi geliştirmeniz ve donatmanız sizi daha iyi bir hale getirir.
Haklısınız öyle yapacağım.

Merhaba, yaklaşık 5 yıldır hergun agliyorum nerdeyse , dua etmekten dilim damagim kurudu desem yeridir, etrafımdaki tüm arkadaşlarım herkes, benden küçükler dahi hep evlendi yuva kurdu, yaşım 28 evlenemedim ve hiç isteyenim yok, çok canım sıkılıyor ağlıyorum devamlı içim kurudu artık, isyan ediyor içim sanki.Hic iyi değilim hiç.Bittim üzülmekten ağlamaktan, etmediğim dua kalmadı ama yok yok yokkkkk.Ne yapayım bana yol gösterin? Evde kaldım resmen ???
Bir arkadaşım aynen bu yaşta aynen sizin gibi düşünüp bunalıma girdi sonuç karşısına çıkan ilk hodukle evlendi iki çocuk yaptı şuan Kirk yaşında ve diyor ki keşke bekar kalaydimda bu tomrugu hayatıma sokmasaydim. Bazen salmak lazım üstüne düşmek düşünmek daha büyük hatalara yol açar.

Çok etkileniyorum etrafımda herkes evli, vallahi elimde değil😭
Kendinizi bir şeylerle meşgul edin.
Evliliğe odaklanmayın, evlilik o kadar matah bir şey değil.
Gerçekten iyi birine denk gelmezseniz (ki iyi erkek sayısı az) size hayatı zindan eder.
Öncelikle çalışıyor musunuz?
Çalışmıyorsanız bir iş bulun kendi ayaklarınız üzerinde durun.
Gezin, tozun, hobi kurslarına gidin.
Evlilik üstünüze binecek ekstra sorumluluk demektir.
Hele bir de çocuk olursa 10 kat artacak sorumluluk oluyor ve gerçekten öyle hayal ettiğiniz gibi olmuyor.
Üstelik 28 yaş çok genç bir yaş artık insanların normal evlilik yaşları bu yaşlar.

Siz kendiniz için ALLAH'tan en güzelini isteyin inanın evlenip mutsuz olmak şuan yaşadığınız sıkıntı ve üzüntünün bin katı daha zor.

S sinemmm28 kriz geçirecek kadar kendinizi kaybediyorsunuz durum vahim. Komşulara gidin gelin, dışarı çıkın, üniversite lise arkadaşlarınız vs varsa onlarla görüşün bekar olduğunuzdan bahsedin belki onlar biriyle tanıştırır. Başka türlü nasıl evleneceksiniz? Düşünmekle bu iş olmaz

Fetva veren hoca saçmalamış. Görsek nolucak görmeyle anlaşışır mı hiç. 😂 Eksik iş yapmasınlar, deneme konusunda da fetva versinler bence 😂
ya olay o değil ki tabi ki fetva aşırı komik. ama bir ömür geçirmeyi istediğimiz adamı da tanımak beğenmek lazım. onu kastetmiştim aslında

Back