Bittim , içim kurudu ???

Aaa bu bizi uzer. Hicbir sey yapmadan tum gun evde oturup “alinmayi” bekleyen kadin, bizi begenmedi. Siz acaba kendinizin ve sorunuzun kalitesinin farkinda misiniz

Ben gayet de yardımcı olmak adına bin öneri sundum ama olmaz deyip durdunuz.

Elden ele bi bey bulacaktık ama siz bilirsiniz.

Aaa bu bizi uzer. Hicbir sey yapmadan tum gun evde oturup “alinmayi” bekleyen kadin, bizi begenmedi. Siz acaba kendinizin ve sorunuzun kalitesinin farkinda misiniz
Siz peki şu tavrinizin kalitesinin farkında mısınız Kalitede sorun yaşadığınız soruları cevaplamayin zaten beceremiyorsunuz.Kendi seviyesizliginizle cevap veriyorsunuz

Hayır yani,şu açtığınız konuda nasıl bir kalite gözetiyorsunuz onu anlamadım.30 yaşımda evlendim,vallahi bir gün ağlamadım,sizin bu 23 yaşında başlayan ağlama krizlerinize ne demek lazım bilemedim

Geçen gelinliğiyle videolar çeken bi kızımıza biri şey diye yorum yapmış. Kocanın çişli donlarını yıkayacaksın ne bu sevinç diye.
Bence çok haklı. Evliliğin güzel yanları tabii vardır, ama kolay da değil. Hem demek vakti gelmemiş, hayırlısını isteyebilmek lazım. Diretmek bence yanlış.

Siz peki şu tavrinizin kalitesinin farkında mısınız Kalitede sorun yaşadığınız soruları cevaplamayin zaten beceremiyorsunuz.Kendi seviyesizliginizle cevap veriyorsunuz
Böyle sivri dille almazlar sizi, biraz mülayim gibi durun.

Kaliteliymis ama gözyaşları. İnci gibi dökmüş her gün. Şişede biriktirmiş hatta. Evleneceği adama verecekmiş, "bak seni beklerken döktüğüm yaşlar, neden geç kaldın" derken müzik girecekmiş ve ilk dans...

Simdi sizden rica ediyorum sakince konunun en basina donup ilk kendi yazdiginizdan baslayarak tum mesajlari bi bastan okuyun. 23-28 yas arasinda koca bulamiyorum diye her gun aglayan, egitim duzeyini bilmedigimiz ama kurslara katilip kendini gelistirdigini sanan, erkeklerle ayni ortamda olmayi yanlis bulan, birilerinin sizi birilerine uygun gormesini bekleyip bu sekilde evlilik hayaliyle yanip tutusan sizsiniz ama turlu turku oneride bulunan bizi kalitesiz buluyorsunuz, peki.

Kotu haber o zaman, bu cevre icin gercekten evde kaldiniz. Bundan sonra kendiniz caba gostermezseniz kimse sizi birileriyle tanistirmayacak cunku yasiniz gecti

Başlıkta içim kurudu yazıyorsunuz
Sonrada alay ediyorlar diye sitem ediyorsunuz

ayrıca yazdığım yoruma beğrnmedim attınız başka konuyla alakalı üyeyle mesajlaştık sizle ilgisi yoktu bende size kırıldım

Koca istiyom gel beni allllll

Konu çocukluktan gelen kaygı bozukluğu ama sizin gibi eğlenmeye aç arkadaşlar konunun zahir kısmında kalıp aynı zevzeklige devam ediyorlar maalesef. Olsun ama ya bu da benim sevabın oluyordur umarum.Devam edin.

Nasil yardimci olacagiz ki? Bunun icin hergun aglanir mi? Hasta degilsiniz, ac degilsiniz acikta degilsiniz, sukredin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…