- 12 Mart 2021
- 2.146
- 4.026
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakikaten evde kalmış ama. Anlattığı çevredeki erkekler çoktan evlenmiştir. O yüzden de kimse tanistirmiyor biriyle. Artık ya kendi bulacak ya da boşanan eden olursa onunla tanistiracaklar.Sonra vay efendim bende bi sorun yok
Kaygı bozukluğu değil, takıntı.Konu çocukluktan gelen kaygı bozukluğu ama sizin gibi eğlenmeye aç arkadaşlar konunun zahir kısmında kalıp aynı zevzeklige devam ediyorlar maalesef. Olsun ama ya bu da benim sevabın oluyordur umarum.Devam edin.
Sinem hanım sürekli kendi içinizde çelişkiye düşüyorsunuz. 5 yıldır koca bulamadığı için ağlayan bir kadın "bende bir sorun yok" yazabiliyor. Peki sorun kimde? Yoksa Tüm çevreniz sorunluda siz değilmisiniz.Birileri tanistirsin
Bende bı sorun yok.
Evet yukarda aynini yazdim ben de. Bekar kalan erkekler ciddi curuk yumurtalarHakikaten evde kalmış ama. Anlattığı çevredeki erkekler çoktan evlenmiştir. O yüzden de kimse tanistirmiyor biriyle. Artık ya kendi bulacak ya da boşanan eden olursa onunla tanistiracaklar.
Siz psikolog musunuzKaygı bozukluğu değil, takıntı.
Siz psikologsunuz.Siz psikolog musunuz
Kendi içimde celikiye dusmuyorum, açık bir şekilde detaylı anlatmayinca, çelişkili duruyor.Sinem hanım sürekli kendi içinizde çelişkiye düşüyorsunuz. 5 yıldır koca bulamadığı için ağlayan bir kadın "bende bir sorun yok" yazabiliyor. Peki sorun kimde? Yoksa Tüm çevreniz sorunluda siz değilmisiniz.
Çalışıyormusunuz diye soru geldiğinde; maddi durumum çok iyi ihtiyacım Yok havasının atıp, sonrasındaki mesajlarda Arapça ders veriyorum diye yazdınız, bir önceki adımınızı unutuyorsunuz ve sürekli hata yapıyorsunuz (bu yüzden evlenemiyor olabilirsiniz).
Ya siz Fakesiniz ya da beyninizin algı motorunda big problems
Kendi içimde celikiye dusmuyorum, açık bir şekilde detaylı anlatmayinca, çelişkili duruyor.
Sürekli itiraz hiç bir işine yaramaz bu hayatta, hele birde karşıdakiler haklıysa.Kendi içimde celikiye dusmuyorum, açık bir şekilde detaylı anlatmayinca, çelişkili duruyor.
Ee her şeye hayır diyorsunuz. Nasıl olcak bu iş?Saçmalık bu.
Çok güzel, sosyal çevrenizi geliştirin, erkeklerle karışık sosyal ortamlara girin, kişisel bakım ve görünümünüze önem verin, konuşkan ve muhabbet sever olun. Biraz da beklemek yerine erkeklere siz yaklaşın, kısmetiniz için siz çaba gösterin.
Diğer yorumlarında da konu sahibinin kendisi bir girişim yapmayacak gibi gözüküyor. Angziyete, takıntı vesaire bilimum hastalıklar tabi ki etkiler de hayatını biraz değiştirerek çözülebileceği sorunlar için ne psikolog ne de psikiyatrist faydalı olabilir. Bugün kü Türk toplumunun tamamının psikolojisi bozulmuş durumda. Kimi götürsen bir düşünce bozukluğu bulunabilir. Kendi değişmeye niyeti olmayan birisine kimse yardımcı olamaz.O tarz bana uygun değil , erkeklerle aynı ortamda bulunmuyorum,
Alakasız bir cavap olmuş bu.Sürekli itiraz hiç bir işine yaramaz bu hayatta, hele birde karşıdakiler haklıysa.
Bazen hatalarını gözüne sokarlar, senin için şans sayılır aslında çünkü mecbur olmadıkları halde doğruyu göstermişlerdir sana, büyük kopya ama kullanamazsın, neden biliyormusun?
İtiraz edip reddetmişsindir. Büyük kayıp.
Annem görmüyor agladigimi, odamda ağlıyorum, dışarıya yansitmiyorumAnneniz ne diyor bu duruma hergun sizi ağlarken görünce?
Ara ara oluyor .Allah akıl fikir versin.
Ben çaba gosteriyorum, tabiki de evde kalmadım, anlık bunalimla yazdım soruyu. Ayrıca sosyal, eğitimli , güzel bir kızım.Biraz seciciyim o nedenle bekarım.ama acelem yok içime kim sinerse onunla evlenirim.Yorumlariniz için teşekkür ederim.Simdi sizden rica ediyorum sakince konunun en basina donup ilk kendi yazdiginizdan baslayarak tum mesajlari bi bastan okuyun. 23-28 yas arasinda koca bulamiyorum diye her gun aglayan, egitim duzeyini bilmedigimiz ama kurslara katilip kendini gelistirdigini sanan, erkeklerle ayni ortamda olmayi yanlis bulan, birilerinin sizi birilerine uygun gormesini bekleyip bu sekilde evlilik hayaliyle yanip tutusan sizsiniz ama turlu turku oneride bulunan bizi kalitesiz buluyorsunuz, peki.
Kotu haber o zaman, bu cevre icin gercekten evde kaldiniz. Bundan sonra kendiniz caba gostermezseniz kimse sizi birileriyle tanistirmayacak cunku yasiniz gecti
Allah aşkına yapma ya ne evde kalması daha yaşın kaç kısmet bu işler ansızın gelir kapını çalarMerhaba, yaklaşık 5 yıldır hergun agliyorum nerdeyse , dua etmekten dilim damagim kurudu desem yeridir, etrafımdaki tüm arkadaşlarım herkes, benden küçükler dahi hep evlendi yuva kurdu, yaşım 28 evlenemedim ve hiç isteyenim yok, çok canım sıkılıyor ağlıyorum devamlı içim kurudu artık, isyan ediyor içim sanki.Hic iyi değilim hiç.Bittim üzülmekten ağlamaktan, etmediğim dua kalmadı ama yok yok yokkkkk.Ne yapayım bana yol gösterin? Evde kaldım resmen ???