Birileri tanistirsin
Bende bı sorun yok.O zaman sizde bir sorun var kusura bakmayin, o sorunu bulup duzeltin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bı sorun yok.O zaman sizde bir sorun var kusura bakmayin, o sorunu bulup duzeltin
Aslında ağlama seansları duzenlense oradan kendisine uygun birini bulabilir diye düşünüyorum.Hmm denisik. Peki nerede ve nasil tanismayi dusunuyorsunuz? Agla agla nereye kadar dimi.
Ah şu pro üyelik olmasa basıp giderdimAynen
Bi üye geçim derdi ilgili konu açıyor arkasından aynı içerikte
Öğretmen çocuğuma vurdu açıldı arkasından benzer içerik
Kv görümce aldatma konuları zaten demirbaşı
Bu kadar eminseniz neden ben iyiyim deyip doktora gitmekten vazg
Vehameti düşünüyorum şu anda.Peki biz ne yapabiliriz bu konuda?Bir kişi de demiyor ki anksiyete sizdeki , psikolojik destek alın sadece yargilamissiniz,farkındayım ben zaten normal bir durum olmadığının, ağlama nöbeti geçiriyorum bunu bilinçli isteyerek mi yapar bir insan.Vehameti düşünün.
Sizde bi sorun olmasa o birileri simdiye coktan tanistirirdi sizi birileriyleBirileri tanistirsin
Bende bı sorun yok.
Uygun bulmayıp ne bekliyorsun?
Hamamda yarı çıplak vücuduna bakıp memenin şekline göre "bu bakiredir gidip isteyelim" diyecek kaynana adayları mı uygun san
Dusunuyoz ya iste alla allaaaVehameti düşünüyorum şu anda.Peki biz ne yapabiliriz bu konuda?
Sonuç? Demek ki yeterli gelmemiş.Doktora gitmedim birebir ama online destek aldım bu sure
Uygun olmaz. Biraz daha düşünelim.Sonuç? Demek ki yeterli gelmemiş.
Madem maddi durumunuz çok iyi, bol bol tatile çıkın gezin bulursunuz birini.
Aslında ağlama seansları duzenlense oradan kendisine uygun birini bulabilir diye düşünüyorum.
Sizde bi sorun olmasa o birileri dimdiye coktan tanistirirdi sizi bir
Valla ben birini ‘alacak’ olsam daha tazesini alırım madem. Sizi kimsenin ‘almamasının’ sebebi bu olabilir.
Ve evet evde kalmışınız. Oturun öyle evde. Birileri tanıştırır umarım.
Zihin yapınız çok net dilinize yansıyor. Bu şekilde işiniz zor.
Samimi olduğunuz bazı kişilere evlenmek istediğinizi dile getirebilirsiniz. Belki görüştüğünüz birisi olduğunu düşünüp söylemiyorlardır. Birileri vesile olabilir.Hayır 3 yıldır kimse istemedi görüşmedim kimse ile.Unuttu herkes beni sanki
Şu an kendimi salak gibi hissettim. Ona yok buna olmaz diyen birinin derdini dert edinip akil vermek salaklık ciddenUygun olmaz. Biraz daha düşünelim.
Ama o birisi tanistirsin istiyor. Yok mu cevrenizde soyle yakisikli bi bekar bey?Şu an kendimi salak gibi hissettim. Ona yok buna olmaz diyen birinin derdini dert edinip akil vermek salaklık cidden
Yav yok onu da istemiyor. Ben dedim aileniz bulsun düğünde görürsünüz diye, saçmalık dedi.Birileri tanistirsin istiyormus. konu sahibi her seyden kendinizi soyutlamissiniz, bu gorevi de birilerine yuklemissiniz oh hayat guzel dimi boyle?
Allah razı olsun, en iyi isabetli yorum buydu, birisini anladı beni nihayet, sağolun.Bu sitedeki kalite düşmüş, yardımcı olmak değilde, alaya alıp, eğlenmek olmuş amaç sanki.Bir daha siteden yardım alacağımı sanmiyorum.Tekrar teşekkür ederim size.Samimi olduğunuz bazı kişilere evlenmek istediğinizi dile getirebilirsiniz. Belki görüştüğünüz birisi olduğunu düşünüp söylemiyorlardır. Birileri vesile olabilir.
Ben 28 yaşta evlenme isteğinin olmasını anormal bulmuyorum. Çünkü karşınıza çıkan insanı iyice tanımadan evlenemiyorsun , tanımak belli bir süreç gerektiriyor. Evlenince de çocuk için belli bir sürece ihtiyaç duyuyorsun. Derken yaşın geçmesi ve çocuk için belli bir yaştan sonrası fizyolojik - psikolojik olarak zor gelmesi gibi şeyler de var. Bunları düşünerek kaygılanmanız normal. Ayrıca mutlu bir yuva kurmayı istemek kötü bir şey değil.
Ancak sadece " yaşım geçiyor " kaygısıyla yaşamak da doğru değil. Bu kadar kafanıza takarsanız, karşınıza çıkan ilk insanla hemen evlenirsiniz ve sağlıklı bir evlilik olmayabilir. Siz fazla kafanıza takmışsınız. Tek odak noktası evlilik fikri olmuş. Bu nedenle diğer arkadaşlarımız sana tepki veriyor diye düşünüyorum. Yıllarca ağlanacak kadar yaşınız ileri değil. Allah'tan hayırlısını dileyin.
İnşallah vakti gelince nasip olacaktır