Bittim , içim kurudu ???

Vehameti düşünüyorum şu anda.Peki biz ne yapabiliriz bu konuda?

Sizde bi sorun olmasa o birileri dimdiye coktan tanistirirdi sizi bir

Hayır 3 yıldır kimse istemedi görüşmedim kimse ile.Unuttu herkes beni sanki
Samimi olduğunuz bazı kişilere evlenmek istediğinizi dile getirebilirsiniz. Belki görüştüğünüz birisi olduğunu düşünüp söylemiyorlardır. Birileri vesile olabilir.
Ben 28 yaşta evlenme isteğinin olmasını anormal bulmuyorum. Çünkü karşınıza çıkan insanı iyice tanımadan evlenemiyorsun , tanımak belli bir süreç gerektiriyor. Evlenince de çocuk için belli bir sürece ihtiyaç duyuyorsun. Derken yaşın geçmesi ve çocuk için belli bir yaştan sonrası fizyolojik - psikolojik olarak zor gelmesi gibi şeyler de var. Bunları düşünerek kaygılanmanız normal. Ayrıca mutlu bir yuva kurmayı istemek kötü bir şey değil.
Ancak sadece " yaşım geçiyor " kaygısıyla yaşamak da doğru değil. Bu kadar kafanıza takarsanız, karşınıza çıkan ilk insanla hemen evlenirsiniz ve sağlıklı bir evlilik olmayabilir. Siz fazla kafanıza takmışsınız. Tek odak noktası evlilik fikri olmuş. Bu nedenle diğer arkadaşlarımız sana tepki veriyor diye düşünüyorum. Yıllarca ağlanacak kadar yaşınız ileri değil. Allah'tan hayırlısını dileyin.
İnşallah vakti gelince nasip olacaktır

Her gün agliyorsunuz ya zaten bence bunun üstünden bulunmalı çözüm. Mesela aglarken markete gidip mendil alsanız, markete gelmiş başka bir adam sizi farkedip evlenmek isteyebilir. Ağlamak dikkat çekici bir eylem sonuçta.

Birileri tanistirsin istiyormus. konu sahibi her seyden kendinizi soyutlamissiniz, bu gorevi de birilerine yuklemissiniz oh hayat guzel dimi boyle?
Yav yok onu da istemiyor. Ben dedim aileniz bulsun düğünde görürsünüz diye, saçmalık dedi.

Dizinde zihin yapınız dilinize yansımış
Allah razı olsun, en iyi isabetli yorum buydu, birisini anladı beni nihayet, sağolun.Bu sitedeki kalite düşmüş, yardımcı olmak değilde, alaya alıp, eğlenmek olmuş amaç sanki.Bir daha siteden yardım alacağımı sanmiyorum.Tekrar teşekkür ederim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…