- 3 Şubat 2018
- 6.216
- 24.292
- 348
- 28
Sihirli değnek değmeyeceğine göre nasıl tanışacaksınız biriyle?O tarz bana uygun değil , erkeklerle aynı ortamda bulunmuyorum,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sihirli değnek değmeyeceğine göre nasıl tanışacaksınız biriyle?O tarz bana uygun değil , erkeklerle aynı ortamda bulunmuyorum,
Ayyy inanıyorum gerçekten böyle mi düşünüyorsunuzHaklısınız gerçekten durumum bu sanırım, kendime gelmem lazım
Düzenli değil, o yüzden öyle dedimÇalışmıyorum demiştiniz?
Anksiyete bozukluğu böyle bir şey değil. Sizinki takanksiyete
Hayır anksiyete, hiç evlenemeyecegim düşüncesiAnksiyete bozukluğu böyle bir şey değil. Sizinki takıntı.
Bu geceki konular felaketO zaman konu sahibine Nil Karaibrahimgil - Pırlanta şarkısını armağan edeyim belki mesajı alır
Bunun farkindaysaniz neden tedavi olmuyosunuz?Bir kişi de demiyor ki anksiyete sizdeki , psikolojik destek alın sadece yargilamissiniz,farkındayım ben zaten normal bir durum olmadığının, ağlama nöbeti geçiriyorum bunu bilinçli isteyerek mi yapar bir insan.Vehameti düşünün.
Dogru tahmin etmisim. E o zaman insallah bulursunuzO tarz bana uygun değil , erkeklerle aynı ortamda bulunmuyorum,
Evlenmeden aynı ortamda bulunmanız doğru değil zaten. Annenize, teyzenize falan söyleyin onlar baksın beğensin, düğünde görürsünüz.O tarz bana uygun değil , erkeklerle aynı ortamda bulunmuyorum,
Geçen gün sanaldan sevgili olanlarla doluydu, bugün de kocişko sevdalılarıyla. Valla bu forum sinirlerimize zararBu geceki konular felaket
Benim çevrem geniş amA kimse vesile olmuyor, devamlı toplum icindeyimBunun farkindaysaniz neden tedavi olmuyosunuz?
Ama su konuda hakli olabilirsiniz, elbette bu da dahil tum genellemeler yanlis ama: arapca dersi verdiginize gore dindar bir insan oldugunuzu dusunuyorum. Dinda kesimde evlilik yasi dini zorunluluklar ve yasaklar sebebiyle bir tik daha erken olabiliyor. Bu durumda tum cevrenizin evlenmis olmasi ve neticede size uygun gorulen/gorulecek hicbir bekar erkek kalmamis olmasi anladilabilir. Bu durumda yine basa donuyoruz, calisin ki cevreniz degissin
Uygun bulmayıp ne bekliyorsun?O tarz bana uygun değil , erkeklerle aynı ortamda bulunmuyorum,
Siz görücü usulü kısmet bekliyorsunuz yanlış anlamiyorsam.O tarz bana uygun değil , erkeklerle aynı ortamda bulunmuyorum,
Saçmalık bu.Evlenmeden aynı ortamda bulunmanız doğru değil zaten. Annenize, teyzenize falan söyleyin onlar baksın beğensin, düğünde görürsünüz zaten.
O zaman sizde bir sorun var kusura bakmayin, o sorunu bulup duzeltinBenim çevrem geniş amA kimse vesile olmuyor, devamlı toplum icindeyim
O tarz bana uygun değil , erkeklerle aynı ortamda bulunmuyorum,
Hmm denisik. Peki nerede ve nasil tanismayi dusunuyorsunuz? Agla agla nereye kadar dbirileri tanistirsin
AynenGeçen gün sanaldan sevgili olanlarla doluydu, bugün de kocişko sevdalılarıyla. Valla bu forum sinirlerimize zarar
Bu kadar eminseniz neden ben iyiyim deyip doktora gitmekten vazgectiniz?Hayır anksiyete, hiç evlenemeyecegim düşüncesi