• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim , içim kurudu ???

Anksiyete bozukluğu böyle bir şey değil. Sizinki takıntı.

Bir kişi de demiyor ki anksiyete sizdeki , psikolojik destek alın sadece yargilamissiniz,farkındayım ben zaten normal bir durum olmadığının, ağlama nöbeti geçiriyorum bunu bilinçli isteyerek mi yapar bir insan.Vehameti düşünün.
Bunun farkindaysaniz neden tedavi olmuyosunuz?

Ama su konuda hakli olabilirsiniz, elbette bu da dahil tum genellemeler yanlis ama: arapca dersi verdiginize gore dindar bir insan oldugunuzu dusunuyorum. Dinda kesimde evlilik yasi dini zorunluluklar ve yasaklar sebebiyle bir tik daha erken olabiliyor. Bu durumda tum cevrenizin evlenmis olmasi ve neticede size uygun gorulen/gorulecek hicbir bekar erkek kalmamis olmasi anladilabilir. Bu durumda yine basa donuyoruz, calisin ki cevreniz degissin

Bunun farkindaysaniz neden tedavi olmuyosunuz?

Ama su konuda hakli olabilirsiniz, elbette bu da dahil tum genellemeler yanlis ama: arapca dersi verdiginize gore dindar bir insan oldugunuzu dusunuyorum. Dinda kesimde evlilik yasi dini zorunluluklar ve yasaklar sebebiyle bir tik daha erken olabiliyor. Bu durumda tum cevrenizin evlenmis olmasi ve neticede size uygun gorulen/gorulecek hicbir bekar erkek kalmamis olmasi anladilabilir. Bu durumda yine basa donuyoruz, calisin ki cevreniz degissin
Benim çevrem geniş amA kimse vesile olmuyor, devamlı toplum icindeyim

Geçen gün sanaldan sevgili olanlarla doluydu, bugün de kocişko sevdalılarıyla. Valla bu forum sinirlerimize zarar :işsiz:
Aynen
Bi üye geçim derdi ilgili konu açıyor arkasından aynı içerikte
Öğretmen çocuğuma vurdu açıldı arkasından benzer içerik
Kv görümce aldatma konuları zaten demirbaşı

Back