• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim , içim kurudu ???

Kimi 28 yaşında bekar iken , kimi 28 yaşında boşanmak üzere olabiliyor.
Üzülmeyin, hayırlısını dileyin.
Evde kalınmış bir yaş değil bence, ama evlenmeden önce tanımak için belli bir süre birlikte olmak , evlendikten sonra çocuk için belli bir süre evli kalmak gibi şeyleri düşününce , ister istemez insan yaşa takılıyor sanırım.
Evet kendimi geç kalmış hissediyorum

Çalışmaya ihtiyacım yok çok şükür.Sosyal bir yaşantım da var ayrıca.
İnsanlar sadece ihtiyactan calismaz hanimefendi, uretkenlik de para kazanmak kadar degerlidir. Bu dunyaya ne faydaniz var sorusunun cevabi gogsunuzu gere gere “ben …. Uretiyorum” demektir

Çalışmaya ihtiyacım yok çok şükür.Sosyal bir yaşantım da var ayrıca.
Sadece maddi yetersizlikten dolayı çalışmıyoruz.Tanidiginiz tüm çalışan insanlar maddi ihtiyaçtan dolayı değil, kendine olan saygısından dolayı çalışıyor.Calismak bir şeyler üretmek kendine güven ve saygı duymaktır.En basiti kocanizin evlilik boyunca size bu kadın kendi kendine maddi manevi yetebilen bir kadın olarak gözüyle bakması demektir 🤗

Konu ciddi mi gerçekten? Hayata geliş gayeniz evlenmek mi? Başka bir amacınız yok mu yanlış anlamayın aşağılamak gibi bir amacım yok ama tek derdiniz evlenmek olmasın.Evlilik sandığınız gibi aman kocisimle kahve içeyim aman kocisimle tatile gideyim diye geçmiyor her gün.Evlenmek için evlenirseniz kaygısız başınıza kaygı alırsınız.Agrisiz başımı niye ağrittım diye nice 5 yıllar yasarsaniz.Sandiginiz gibi güllük gülistanlık değil evlilerin geçen her günü.Amaciniz bu olursa cok hayal kırıklığına ugrarsiniz.Size tavsiyem evlenmeden önce Oz saygınizı kazanmanız.Kendinize yeni başka hedefler edinmeniz ve kendinizi maddi manevi güçlendirmeniz.Evlilik amaçlarınızin yanına yoldas olsun.Asil amacınız olmasın yoksa hayal ettiğinizi bulamazsanız ömrünüzün kalanını ağlayarak geçirmeye devam edersiniz.
Çok mantıklı yazmışsınız amaa hayıırrr o evlenmek istiyor çünkü arkadaşları evlenmiş 😅🙈🙈

Burda bir konu vardı. Evlenemedim evde kaldım vs diyordu kadın sonra birini buldu cok cok kısa sürede evlendi evlendikten 1ya da 2 ay sonra boşanmak istiyorum acele ettim konusu açtı.

Allahtan hayırlısını isteyin 5sene her gün ağlamak nedir ?

Bı tanidigim , konuştuğu adamla buluşma ayarlıyor . Adam geç oldu demesine rağmen kadın gitmiyor birazdan falan deyip oyalıyor . Sonra da çok geç oldu eve gidemem abimler beni öldürür diye adamı panikletiyor zorla kocaya kaçıyor 😅😅😅 kadının tek gayesi evlenmekti başardı valla. Sizde aglamayin ayol hayat kısa kuşlar uçuyor 🤣
Ee Allah bildiği gibi yapsın onu.
Karşıdakini zor durumda bırakıyor,ailesini daha da zor durumda bırakıyor. Umarım pembik gelin olmuştur da muradına ermiştir tek önemli olan o çünkü.
Deli galiba

İnsanlar sadece ihtiyactan calismaz hanimefendi, uretkenlik de para kazanmak kadar degerlidir. Bu dunyaya ne faydaniz var sorusunun cevabi gogsunuzu gere gere “ben …. Uretiyorum” demektir

Burda bir konu vardı. Evlenemedim evde kaldım vs diyordu kadın sonra birini buldu cok cok kısa sürede evlendi evlendikten 1 ay sonra boşanmak istiyorum acele ettim konusu açtı.

Allahtan hayırlısını isteyin 5sene her gün ağlamak nedir ?
Mantıksız saçma evet ama elimde değil, ağlama krizine giriyorum😭

Evet kendimi geç kalmış hissediyorum
Çevrenizde bekar olduğunuzu bilen birileri, hiç birilerini önermiyor mu ?
Nasip hani belli olmaz. Birileri aracı olursa, fırsat verirsiniz , tanırsınız, görüşürsünüz. Belki bu şekilde nasip olur.
Tabi bunu söylerken de karşınıza çıkan ilk insanla iki üç ay görüşüp hemen evlenin anlamında demiyorum. 🙊

Back