Hayır 3 yıldır kimse istemedi görüşmedim kimse ile.Unuttu herkes beni sankiÇevrenizde bekar olduğunuzu bilen birileri, hiç birilerini önermiyor mu ?
Nasip hani belli olmaz. Birileri aracı olursa, fırsat verirsiniz , tanırsınız, görüşürsünüz. Belki bu şekilde nasip olur.
Tabi bunu söylerken de karşınıza çıkan ilk insanla iki üç ay görüşüp hemen evlenin anlamında demiyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bittim , içim kurudu ???
- Konu Sahibi sinemmm28
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #evlilik #evlilik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Nasıl serbest birakacagizBir konudaki duyguyu ancak serbest bıraktığımızda bize gelir.
- 3 Şubat 2022
- 1.171
- 2.337
- 63
- 37
Profilinde S sinemmm28 'in lisans mezunu, bekar ve çalışmıyor olduğunu görüyorum. Çalışmıyorsa, mesleği yoksa!? evde kısmet bekliyorsa, arkadaşlarının çoğu da evlenmişse 28 yaşında bu sıkıntılı hale otomatikman girecektir. Hayatta ekonomik özgürlükten daha önemli bir şey yok diyerek konu sahibine bir an önce çalışmaya başlayıp sosyal çevresini genişletmeyi önerebiliriz. Meslek edinmek için bir şeyler yapmalı, ilgisini kendisini geliştirmeye yöneltmeli. Evde kısmet beklemekten ağlayıp, sızlayıp, dua etme çaresizliği, öğrenilmiş bir çaresizliktir. Evlilik yaşı artık 30'u geçmiştir ve olması gereken de budur. İlgisini dağıtmak lazım.28 yaşında? Evde kalmak? Millet 30 dan önce evlenmiyor artık. Ağlamaktan bitecek kadar abartmayın. Bide anlayamadığım 23 yaşından beri mi evlenmeyi bekliyorsunuz. Bi durun ya, 23 nedir ki hemen ağlamaya başladınız ?
- 25 Temmuz 2013
- 12.850
- 52.678
- 798
Allah akıl fikir versin.Merhaba, yaklaşık 5 yıldır hergun agliyorum nerdeyse , dua etmekten dilim damagim kurudu desem yeridir, etrafımdaki tüm arkadaşlarım herkes, benden küçükler dahi hep evlendi yuva kurdu, yaşım 28 evlenemedim ve hiç isteyenim yok, çok canım sıkılıyor ağlıyorum devamlı içim kurudu artık, isyan ediyor içim sanki.Hic iyi değilim hiç.Bittim üzülmekten ağlamaktan, etmediğim dua kalmadı ama yok yok yokkkkk.Ne yapayım bana yol gösterin? Evde kaldım resmen ???
Ben Arapça dersi veriyorum özel, egitimciyim.Profilinde S sinemmm28 'in lisans mezunu, bekar ve çalışmıyor olduğunu görüyorum. Çalışmıyorsa, mesleği yoksa!? evde kısmet bekliyorsa, arkadaşlarının çoğu da evlenmişse 28 yaşında bu sıkıntılı hale otomatikman girecektir. Hayatta ekonomik özgürlükten daha önemli bir şey yok diyerek konu sahibine bir an önce çalışmaya başlayıp sosyal çevresini genişletmeyi önerebiliriz. Meslek edinmek için bir şeyler yapmalı, ilgisini kendisini geliştirmeye yöneltmeli. Evde kısmet beklemekten ağlayıp, sızlayıp, dua etme çaresizliği, öğrenilmiş bir çaresizliktir. Evlilik yaşı artık 30'u geçmiştir ve olması gereken de budur. İlgisini dağıtmak lazım.
Her gün evlilik düşünüp aglamayarakNasıl serbest birakacagiz
- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.475
- 133
Bu konudan dolayı hırs oluşmuş sende. Terapi almalısın23 yaşımda birisini sevdim, beni kandırmış başkası ile evlendi ondan sonra ağlama nöbetlerin başladı
- 17 Mayıs 2021
- 1.447
- 9.208
- 88
Evde kısmet mi beklenir ya, iş hayatına girse sosyalleşir daha fazla kişiyle tanışırProfilinde S sinemmm28 'in lisans mezunu, bekar ve çalışmıyor olduğunu görüyorum. Çalışmıyorsa, mesleği yoksa!? evde kısmet bekliyorsa, arkadaşlarının çoğu da evlenmişse 28 yaşında bu sıkıntılı hale otomatikman girecektir. Hayatta ekonomik özgürlükten daha önemli bir şey yok diyerek konu sahibine bir an önce çalışmaya başlayıp sosyal çevresini genişletmeyi önerebiliriz. Meslek edinmek için bir şeyler yapmalı, ilgisini kendisini geliştirmeye yöneltmeli. Evde kısmet beklemekten ağlayıp, sızlayıp, dua etme çaresizliği, öğrenilmiş bir çaresizliktir. Evlilik yaşı artık 30'u geçmiştir ve olması gereken de budur. İlgisini dağıtmak lazım.
Off ne bu koca merakı anlamıyorum. Forumda biraz gezinirsen her taraf kocasından şiddet, aldatma, zorbalık gören kadınlarla dolu. Evlenmeyi bir şey sanıp yanlış tercihler yapma diye söylüyorum. Öyle sandığın gibi ahım şahım bir olay değil evlilik
Anlamamışsın işte insta da biosu boş kocasının prensesi İlk tanışma yüzük evlilik tarihi yazması lazım pembik gelinler kervanına katılmak istiyor suçmu
Her gün evlilik düşünüp aglamayarakNasıl serbest birakacagiz
Hayatım madem sorununu biliyorsun burdan birinin demesiyle mi psikolojik destek almayı bekliyorsun 5 yıldır ?Bir kişi de demiyor ki anksiyete sizdeki , psikolojik destek alın sadece yargilamissiniz,farkındayım ben zaten normal bir durum olmadığının, ağlama nöbeti geçiriyorum bunu bilinçli isteyerek mi yapar bir insan.Vehameti düşünün.
- 3 Şubat 2018
- 6.216
- 24.292
- 348
- 28
Anksiyete sizdeki, psikolojik destek alınBir kişi de demiyor ki anksiyete sizdeki , psikolojik destek alın sadece yargilamissiniz,farkındayım ben zaten normal bir durum olmadığının, ağlama nöbeti geçiriyorum bunu bilinçli isteyerek mi yapar bir insan.Vehameti düşünün.
Haklısınız gerçekten durumum bu sanırım, kendime gelmem lazımAnlamamışsın işte insta da biosu boş kocasının prensesi İlk tanışma yüzük evlilik tarihi yazması lazım pembik gelinler kervanına katılmak istiyor suçmu
- 27 Nisan 2014
- 761
- 1.524
- 313
Bence fazla cahil cesareti varmış. Yıl 90'lar... Mahallemizde efendi renkli gözlü bakkal abimiz vardı . Önce ona vurulmuş mahalledeki kızlara mektup yazdırıp yollatmis. Adam utanmış haber yollamış rencide etmeden olmaz demiş. Tabii bundan sonra evde ergenler gibi isyankar bir ruh Kadın durmamış başka renkli gozluye takmış avına sinsi bir timsah gibi yaklaşıp yemiş Aslında ava giden avlanmis . Adam da az çapkın değilmiş hani her gün biriyle. Bunlar evlenmiş çocukları olmuş ; ama adam kadını aldatıyor asagiliyor . Noldu evlenince başı göğe erdi.Ee Allah bildiği gibi yapsın onu.
Karşıdakini zor durumda bırakıyor,ailesini daha da zor durumda bırakıyor. Umarım pembik gelin olmuştur da muradına ermiştir tek önemli olan o çünkü.
Deli galiba
- 3 Şubat 2022
- 1.171
- 2.337
- 63
- 37
Çok güzel, sosyal çevrenizi geliştirin, erkeklerle karışık sosyal ortamlara girin, kişisel bakım ve görünümünüze önem verin, konuşkan ve muhabbet sever olun. Biraz da beklemek yerine erkeklere siz yaklaşın, kısmetiniz için siz çaba gösterin.Ben Arapça dersi veriyorum özel, egitimciyim.
- 25 Temmuz 2013
- 12.850
- 52.678
- 798
Siz kendinizin farkına varın diye yaptık ve işe yaradı bakın.Bir kişi de demiyor ki anksiyete sizdeki , psikolojik destek alın sadece yargilamissiniz,farkındayım ben zaten normal bir durum olmadığının, ağlama nöbeti geçiriyorum bunu bilinçli isteyerek mi yapar bir insan.Vehameti düşünün.
Hayatım madem sorununu biliyorsun burdan birinin demesiyle mi psikolojik destek almayı bekliyorsun 5 yıldır Radevu aldım sonra iyiyim ben deyip gitmedim
O tarz bana uygun değil , erkeklerle aynı ortamda bulunmuyorum,Çok güzel, sosyal çevrenizi geliştirin, erkeklerle karışık sosyal ortamlara girin, kişisel bakım ve görünümünüze önem verin, konuşkan ve muhabbet sever olun. Biraz da beklemek yerine erkeklere siz yaklaşın, kısmetiniz için siz çaba gösterin.
- 3 Şubat 2018
- 6.216
- 24.292
- 348
- 28
O zaman konu sahibine Nil Karaibrahimgil - Pırlanta şarkısını armağan edeyim belki mesajı alırAnlamamışsın işte insta da biosu boş kocasının prensesi İlk tanışma yüzük evlilik tarihi yazması lazım pembik gelinler kervanına katılmak istiyor suçmu
- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.537
- 448
Çalışmıyorum demiştiniz?Ben Arapça dersi veriyorum özel, egitimciyim.