• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim , içim kurudu ???

Siz sey misiniz? Hani hir kovboy filminde kendisine cikan talibi kovup kacirtan abisine “Tam 23 yasimdayim ve tam 23 yildir bekarim yeter artik” diye cemkiren kiz?

İşiniz nedir?
İş ortamı uygun değilse tatilleri tura çıkarak değerlendirin. Yani illaki biri çıkar karşınıza.
Ama sırf evlenmek için de evlenilmez ki bilemedim. Evlilik hiç aklımda yoktu benim, eşim karşıma çıkmasa olmazdı da herhalde. Yani bir basamak değil hayatta. Sevince evleniliyor.
Çalışmıyorum, evdeyim, kız arkadaşlarım var arada toplanıyoruz o kadar

Eaauu peki sizin deyiminizle kim isteyecek o zaman sizi? Çalışmamak bir tercih diyerek saygı duyuyorum, şu an ben de çocuğumu kreş yaşına kadar büyütme kararı aldığım için ben de çalışmıyorum. Ama yani ortam yokken kiminle tanışacaksınız ki? Okul olsaydı okul, iş olsaydı işyeri, ne bileyim bir kurs olur vs. Yani alanınız çok sınırlı.

İş bulun çalışın o zaman. Evde oturmaktan koca derdine düşmüşsünüz.

7 sene önce 27 yaşımda evlendim. Her zaman da erken evlendiğimi eşimi sevgililikten önce arkadaş olarak tanıyor olmasam asla o kadar erken evlenmeyeceğimi söylerim.

Eaauu peki sizin deyiminizle kim isteyecek o zaman sizi? Çalışmamak bir tercih diyerek saygı duyuyorum, şu an ben de çocuğumu kreş yaşına kadar büyütme kararı aldığım için ben de çalışmıyorum. Ama yani ortam yokken kiminle tanışacaksınız ki? Okul olsaydı okul, iş olsaydı işyeri, ne bileyim bir kurs olur vs. Yani alanınız çok sınırlı.
:d evrene gönderilen enerji müstakbel koca adayını durtecek transa geçip mahalleye gelecek, kızımız da tam ekmek almaya eşofman ya da aşortmanla çıkmışken yıldırımlar çakacak:d

İş bulun çalışın o zaman. Evde oturmaktan koca derdine düşmüşsünüz.

7 sene önce 27 yaşımda evlendim. Her zaman da erken evlendiğimi eşimi sevgililikten önce arkadaş olarak tanıyor olmasam asla o kadar erken evlenmeyeceğimi söylerim.
Şuan eğitim alıyorum bir bayan kursunda,

Merhaba, yaklaşık 5 yıldır hergun agliyorum nerdeyse , dua etmekten dilim damagim kurudu desem yeridir, etrafımdaki tüm arkadaşlarım herkes, benden küçükler dahi hep evlendi yuva kurdu, yaşım 28 evlenemedim ve hiç isteyenim yok, çok canım sıkılıyor ağlıyorum devamlı içim kurudu artık, isyan ediyor içim sanki.Hic iyi değilim hiç.Bittim üzülmekten ağlamaktan, etmediğim dua kalmadı ama yok yok yokkkkk.Ne yapayım bana yol gösterin? Evde kaldım resmen ???
Kimbilir kaç kişi yerinizde olmak isterdi 😂 ya daha 28 yaşındasin, benim bugunki aklım olsa 35 ten once evlenmezdim, ha mutsuzmuyum degilim esimi seviyorum temiz iyi insan ama bekarlık gibisi varmı ya, gez toz eğlen, keyfini çıkar bekarligin, Rabbim herkese bi kısmet yazmıştır, senin belki vaktin gelmedi daha, bizde bi söz var gökte nikah kıyılmayınca yerde kıyılmazmış. Kendini Allah a teslim et gerisini düşünme

Merhaba, yaklaşık 5 yıldır hergun agliyorum nerdeyse , dua etmekten dilim damagim kurudu desem yeridir, etrafımdaki tüm arkadaşlarım herkes, benden küçükler dahi hep evlendi yuva kurdu, yaşım 28 evlenemedim ve hiç isteyenim yok, çok canım sıkılıyor ağlıyorum devamlı içim kurudu artık, isyan ediyor içim sanki.Hic iyi değilim hiç.Bittim üzülmekten ağlamaktan, etmediğim dua kalmadı ama yok yok yokkkkk.Ne yapayım bana yol gösterin? Evde kaldım resmen ???
Konu ciddi mi gerçekten? Hayata geliş gayeniz evlenmek mi? Başka bir amacınız yok mu yanlış anlamayın aşağılamak gibi bir amacım yok ama tek derdiniz evlenmek olmasın.Evlilik sandığınız gibi aman kocisimle kahve içeyim aman kocisimle tatile gideyim diye geçmiyor her gün.Evlenmek için evlenirseniz kaygısız başınıza kaygı alırsınız.Agrisiz başımı niye ağrittım diye nice 5 yıllar yasarsaniz.Sandiginiz gibi güllük gülistanlık değil evlilerin geçen her günü.Amaciniz bu olursa cok hayal kırıklığına ugrarsiniz.Size tavsiyem evlenmeden önce Oz saygınizı kazanmanız.Kendinize yeni başka hedefler edinmeniz ve kendinizi maddi manevi güçlendirmeniz.Evlilik amaçlarınızin yanına yoldas olsun.Asil amacınız olmasın yoksa hayal ettiğinizi bulamazsanız ömrünüzün kalanını ağlayarak geçirmeye devam edersiniz.

Kimi 28 yaşında bekar iken , kimi 28 yaşında boşanmak üzere olabiliyor.
Üzülmeyin, hayırlısını dileyin.
Evde kalınmış bir yaş değil bence, ama evlenmeden önce tanımak için belli bir süre birlikte olmak , evlendikten sonra çocuk için belli bir süre evli kalmak gibi şeyleri düşününce , ister istemez insan yaşa takılıyor sanırım.

Back