• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim , içim kurudu ???

Merhaba, yaklaşık 5 yıldır hergun agliyorum nerdeyse , dua etmekten dilim damagim kurudu desem yeridir, etrafımdaki tüm arkadaşlarım herkes, benden küçükler dahi hep evlendi yuva kurdu, yaşım 28 evlenemedim ve hiç isteyenim yok, çok canım sıkılıyor ağlıyorum devamlı içim kurudu artık, isyan ediyor içim sanki.Hic iyi değilim hiç.Bittim üzülmekten ağlamaktan, etmediğim dua kalmadı ama yok yok yokkkkk.Ne yapayım bana yol gösterin? Evde kaldım resmen ???
Evlilik nasip işidir bende evlendim diye üzülüyorum 6 yıldır üzuluyorum bazen elimizdeki in kıymetini onu kaybedince anlarız evlilik Allah'ın emri ama Allah geciktiriyorsa bir sebebi vardır belkide evlilikten yana nasibiniz yoktur Alahul alem demem o ki illa evlenmek istiyorsanız güzel dille Allahtan hayırlısını isteyiniz yoksa Allah muhafaza biri ile evlenirsiniz omrunuz boyunca pişman olabilirsiniz :(

Günümüz için 28 hiç geç bir yaş değil, 32-33 yaşında evlenen arkadaşlarım var, öyle ipsiz sapsız kişilerle de evlenmediler, turnayı gözünden vurdular diyebilirim, eşleri gözlerinin içine bakıyor, evde çocuk bakımında yardımcılar vs., herşeyin bir zamanı var, duanızı edin tabi ama kendinizi bu kadar yıpratmayın, ilerde lazım olursunuz :KK39:

Merhaba, yaklaşık 5 yıldır hergun agliyorum nerdeyse , dua etmekten dilim damagim kurudu desem yeridir, etrafımdaki tüm arkadaşlarım herkes, benden küçükler dahi hep evlendi yuva kurdu, yaşım 28 evlenemedim ve hiç isteyenim yok, çok canım sıkılıyor ağlıyorum devamlı içim kurudu artık, isyan ediyor içim sanki.Hic iyi değilim hiç.Bittim üzülmekten ağlamaktan, etmediğim dua kalmadı ama yok yok yokkkkk.Ne yapayım bana yol gösterin? Evde kaldım resmen ???
Merhaba üzülmeyin Allah'tan hayırlısını dileyin.Neyin hayır neyin şer olduğunu biz bilemeyiz.Sizi üzen,kıran biri olacağına hiç olmasın daha iyi.Daha zamanı var demek ki.☺️

Daha yaşın kaç başın kaç aman başına bela alma mis gibi otur evinde eğlenmek için evlenme sakim sana ailesel olrak uymayan sana uymayan kız öyle asla evlenme evlenirken ailesine bak uyumsuzsa asla evlenme dert ettiğin şeye bak bizim iş yerinde 40 46 yaşında kızlar var başına dert almaaaaaaaa

Evlenenlerde pişman ağlıyor cocukla baba kapısına gitmek emin ol cok daha ağır

Evde kalmak sizi neden bu kadar üzüyor? Evde kalınca ne olmasından korkuyorsunuz?

5 yıldır koca diye ağlamanız çok saçma önce bunu farkedin.Oturup ağlamak yerine okusanız, çalışsanız ,dil öğrenseniz,kursa gitseniz daha iyi olurdu.Eger dileğiniz olmuyorsa belki de sizin için hayırlısı değildir.Şizofren bir adamın elinde ölüp 3. sayfa haberi olacaktınız......
Madem 5 sene dua edecek kadar inançlısınız,olmayanda hâyir vardır sözünü bilirsiniz.Saglikli olduğunuz için şükredin kafaya takmadan yaşayın.Olması gerektiğinde olur,isyan etmeyin.

Back