• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim , içim kurudu ???

Katılıyorum beybi. Sonra da şöyle bir başlık açacak.Evlenmek için içim kuruyana kadar gözyaşı döktüm hiç umduğum gibi olmadı....
Ben evlenince daha başka olur sanmıştım, göğe ermedi başım falan. :/
Anormal bir durum olduğunu kabul ediyorum zaten.Elimde olan bir durum olmadığını da belirtim
Bizden ne istedin? Empati yapsınlar. Empati yapılacak bir durum değil ama empati yapsınlar. Doktora git desinler. Ben biliyorum anormal, doktora gitmem lazım ama onlar söylesinler. Anksiyete desinler, ben anksiyete olduğunu düşünüyorum ama onlar söylesinler. Anksiyete değil bacım. Ama doktora git, anksiyete olmadığını bir de o söylesin. Ona da küs hatta anksiyete değil derse.

Bizden ne istedin? Empati yapsınlar. Empati yapılacak bir durum değil ama empati yapsınlar. Doktora git desinler. Ben biliyorum anormal, doktora gitmem lazım ama onlar söylesinler. Anksiyete desinler, ben anksiyete olduğunu düşünüyorum ama onlar söylesinler. Anksiyete değil bacım. Ama doktora git, anksiyete olmadığını bir de o söylesin. Ona da küs hatta anksiyete değil derse.
Anksiyete bu durum.Online destek aldım, psikoloğumdan daha iyi mi biliyorsunuz.

Ayh tamam anksiyete. Koca anksiyetesi tutmuş seni.sonunda anladın.

Ama nasıl sinirleniyorsun anksiyete değil denince. 😂
Koca anksiyetesi diye bir şey varmış. Bulunamayınca yoksunluk yaratıyormuş ve böyle ağlama krizlerine sebep oluyormuş. Googleda baktım. Tedavisi evlilik diyorlar.

Eeee ona hayır buna hayır ne istiyorsun peki. Yanında olsam Firdevs Yöreoğlu edasında bir tokat atardım sana sen Bihter Ziyagilsin aptallık etme diye.. Dur o başka bişeydi..
Şakası bi tarafa omuzlarından tutup silkelenmiş gibi hisset. İyi kötü bir işe gir çalış kafan dağılsın.. Git saçını kestir boyat, cilt bakımı, manikür,pedikür, ipek kirpik. Ohhh bakmışsın ki başka sen olmuşsun. Gelsin doktorlar, gitsin mühendisler.

Off içimi şişirdin. Daha ne diyelim. Herkes herşeyi söyledi..

Ama nasıl sinirleniyorsun anksiyete değil denince. 😂
Koca anksiyetesi diye bir şey varmış. Bulunamayınca yoksunluk yaratıyormuş ve böyle ağlama krizlerine sebep oluyormuş. Googleda baktım. Tedavisi evlilik diyorlar.
Sende sinirlenmedigini ispat etmek için ısrarla kahkaha mi atıyorsun 😀

Merhaba, yaklaşık 5 yıldır hergun agliyorum nerdeyse , dua etmekten dilim damagim kurudu desem yeridir, etrafımdaki tüm arkadaşlarım herkes, benden küçükler dahi hep evlendi yuva kurdu, yaşım 28 evlenemedim ve hiç isteyenim yok, çok canım sıkılıyor ağlıyorum devamlı içim kurudu artık, isyan ediyor içim sanki.Hic iyi değilim hiç.Bittim üzülmekten ağlamaktan, etmediğim dua kalmadı ama yok yok yokkkkk.Ne yapayım bana yol gösterin? Evde kaldım resmen ???
Eee ben alayım seni oğluma😂😂🤣

Eeee ona hayır buna hayır ne istiyorsun peki. Yanında olsam Firdevs Yöreoğlu edasında bir tokat atardım sana sen Bihter Ziyagilsin aptallık etme diye.. Dur o başka bişeydi..
Şakası bi tarafa omuzlarından tutup silkelenmiş gibi hisset. İyi kötü bir işe gir çalış kafan dağılsın.. Git saçını kestir boyat, cilt bakımı, manikür,pedikür, ipek kirpik. Ohhh bakmışsın ki başka sen olmuşsun. Gelsin doktorlar, gitsin mühendisler.

Off içimi şişirdin. Daha ne diyelim. Herkes herşeyi söyledi..
Yorum yapıldıkça cevap veriyorum, ben konuyu unuttum nerdeyse olay başka tarafa gitti.Herkese iyi kötü yorumları için teşekkür ederim Burda bitirelim.İyiyim çok şükür, saçmaladım biraz.

Aynen. Aşırı sinirleniyorum sen kocaaa diye ağladığın için. Bir de anksiyeten olmasını kıskandım o da sinir etti beni. Gizlemek için güleceğim mecbur, başka ne yapcam ya. :KK70:
Sinirlenme kıyamam sana, git azıcık ötede oyna, hadi canım.

Konu sahibini başta beğenmiştim. Mazbut bir aile kızı diye düşündüm ve kaynıma almayı planladım. Ama dedim ki önce bir test edeyim, bakalım saygılı mı, duyduğu gerçekler karşısında tepkisi nasıl, çabuk öfkelenir mi? Maalesef yaptığı yorumlar sonucunda kaynıma uygun olmadığına karar verdim.

Konu sahibini başta beğenmiştim. Mazbut bir aile kızı diye düşündüm ve kaynıma almayı planladım. Ama dedim ki önce bir test edeyim, bakalım saygılı mı, duyduğu gerçekler karşısında tepkisi nasıl, çabuk öfkelenir mi? Maalesef yaptığı yorumlar sonucunda kaynıma uygun olmadığına karar verdim.
Sus Allahını seversen. Ağlatacaksın kızı..

Lütfen vazgeçme al beni kaynına , koca da koca 😁😁😁 bu tarz yaklaşım sebebiniz nedir şimdi muhtemelen canınız sıkıldı boşluktan yapacak bir şeyiniz yok şöyle diyeyim deyip lafı uzatmak derdiniz .Ben siliyorum hesabı.Sizin kadar boş vaktim yok.Size iyi eglenceler

Lütfen vazgeçme al beni kaynına , koca da koca 😁😁😁 bu tarz yaklaşım sebebiniz nedir şimdi muhtemelen canınız sıkıldı boşluktan yapacak bir şeyiniz yok şöyle diyeyim deyip lafı uzatmak derdiniz .Ben siliyorum hesabı.Sizin kadar boş vaktim yok.Size iyi eglenceler
İşsizim ben. Boş beleş öyle yatiyom. Kaynım da heveslenmişti ama neyse, kısmet değilmiş.

Back