• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim , içim kurudu ???

28 yaş hiçbir şey değil
Neden olmuyor biliyor musun?
Çünkü çok istiyorsun
İstedikçe olmuyor bizzat yaşadım
Hayatın her alanında öyle ama düşüncelerini salman gerekiyor mutlu bir hayat için huzur için ve istediğin şeylere sahip olmak için
Yoksa ne yaparsan yap olmuyor
Düşün düşün içinden çalışmıyor bir de o daha kötü

23 yasinda aglamaya basladiniz 5 yildir agliyosunuz ve sadece dua edip aglamaya devam biravo tebrikler :) neden psikologa gitmediniz ayrica yasiniz kucuk 30dan sonra evleniyor herkes cok istiyosaniz cevre edinin kurslara gidin vs bulursunuz birini

Ben çaba gosteriyorum, tabiki de evde kalmadım, anlık bunalimla yazdım soruyu. Ayrıca sosyal, eğitimli , güzel bir kızım.Biraz seciciyim o nedenle bekarım.ama acelem yok içime kim sinerse onunla evlenirim.Yorumlariniz için teşekkür ederim.
O kadar konusmadan sonra geldigimiz nokta “benseciciyim o yuzden bekarim” ve “acelem yok” mu?

Merhaba, yaklaşık 5 yıldır hergun agliyorum nerdeyse , dua etmekten dilim damagim kurudu desem yeridir, etrafımdaki tüm arkadaşlarım herkes, benden küçükler dahi hep evlendi yuva kurdu, yaşım 28 evlenemedim ve hiç isteyenim yok, çok canım sıkılıyor ağlıyorum devamlı içim kurudu artık, isyan ediyor içim sanki.Hic iyi değilim hiç.Bittim üzülmekten ağlamaktan, etmediğim dua kalmadı ama yok yok yokkkkk.Ne yapayım bana yol gösterin? Evde kaldım resmen ???
Profesyonel destek alın

Ben çaba gosteriyorum, tabiki de evde kalmadım, anlık bunalimla yazdım soruyu. Ayrıca sosyal, eğitimli , güzel bir kızım.Biraz seciciyim o nedenle bekarım.ama acelem yok içime kim sinerse onunla evlenirim.Yorumlariniz için teşekkür ederim.
Bence bu yazdıkların senin hayal dünyanda olmak istediğin kişi. Başka bir açıklaması da yok. Zor ama Umarım koca bulursun sinoşşş.

Bence bu yazdıkların senin hayal dünyanda olmak istediğin kişi. Başka bir açıklaması da yok. Zor ama Umarım koca bulursun sinoşşş.
Bunlar benim hakkımda çevrenin söyledikleri hayal değil.. Dün bir kriz anında birşeyler yazdim, kizlar soruyor sitesine benzemiş burası.

28 yaş hiçbir şey değil
Neden olmuyor biliyor musun?
Çünkü çok istiyorsun
İstedikçe olmuyor bizzat yaşadım
Hayatın her alanında öyle ama düşüncelerini salman gerekiyor mutlu bir hayat için huzur için ve istediğin şeylere sahip olmak için
Yoksa ne yaparsan yap olmuyor
Düşün düşün içinden çalışmıyor bir de o daha kötü
Haklısınız dikkatimi dagitacak şeyler yapacağım.

Evlilik isteğime teslim oluyorum ve serbest bırakıyorum. Biliyorum ki, günü geldiğinde benim için doğru kişi karşıma çıkacak ve ben de evlenicem. (Her gün birkaç kez söyleyin içinizde o duygu gidene kadar)

Hayallerimin de ötesinde bir evlilik yaşamam için neler mümkün? Sınırsız olasılıklar nelerdir? (Sor ve unut, enerjinin peşine düşme)

Bir de bilinçaltı nasıl çalışıyor araştırın biraz. Başlığına bakarsak içim kurudu falan, bilinçaltı bir şeyi bahane eder ve sırf bu cümle yüzünden evlenseniz bile hastalanırsınız. Bilinçaltı konusunda sayısız kaynak var. YouTube videoları vs biraz kendinizi rahat bırakın. Yapıştığımız hiçbir duygu bize gelmez.
Katılıyorum beybi. Sonra da şöyle bir başlık açacak.Evlenmek için içim kuruyana kadar gözyaşı döktüm hiç umduğum gibi olmadı....

Allah aşkına lisans mezunu, 28 yaşında bir kadının beş yıl boyunca kocaaa kocaaa diye ağlaması, ağlamaktan içim kurudu demesiyle nasıl bir empati yapilabilir?
Anormal bir durum olduğunu kabul ediyorum zaten.Elimde olan bir durum olmadığını da belirtim

Back