Merhaba arkadaşlar.Önceki konularımda eşimle ve ailesyle ilgili sorunlarımdan bahsetmiş ve sizlerden akıl almıştım.Son tartışmamızla son noktayı koydum.Bir pazar günü arkadaşımın evine gitmek istedim ve eşim buna müsade etmedi,sonra kabul etti ama demediğinide bırakmadı.Evli barklı kadın tek başına hiç bir yere gidemez,elalem ne der gibi laflarda bulundu.Eşimle bir türlü konuşamıyoruz ,anneme bile tek başıma gitmeme izin vermiyor.Evlendiğimden beri annemle hiç hasret gideremedim ,her hafta sonu giderdik ama 2 saat oturup kalkardık.Anneciğimle yalnız kalıp bir dertleşemezdim.Bunu ona söylediğimde ise neden annenle yalnız kalmak istiyorsun,o zaman annenle yaşasaydın evlenmeseydin diyordu bana.En son tartışmamızda ipler koptu.Telefonda tartıştık,neden anneme gidemiyorum dedim,annenin evi tek başına gideceğin yer değil,bundan sonra annele beraber yaşa,akşam eşyalarını topla annenin evine bırakıcam seni dedi.Bende tmm dedim ve iş çıkışı annemin evine gittim.Nerdesin diye aradığında annemdeyim dedim,gelmeyecekmisin dedi,gelme dedin ya gelmiyorum dedim,iyi bir daha sakın gelme dedi.Ertesi gün iş çıkışı eşyalarımı almak için eve gittim.Yalnız gitmedim iş yerinden bir ablamızla gittim,çünkü korktum.Eşimin annesi babası da çıktı yukarı,biraz konuştuk .Eşim benim evlilik anlayışım bu kabul ediyorsan et ,yoksa sen bilirsin dedi.Bende ben böyle bir evliliği sürdüremem dedim ve eşyalarımı topladım,beni kendi bıraktı annemin evine ve gitme falan demedi,umrunda değildi,üstelik evin anahtarını da aldı ve o günden sonra aramadı bile.H.sonu annesi aradı ve bana özür dile kocandan dön evine dedi.Bende özür dilenecek birşey yapmadım kendisi bana git annenle yaşa dedi dedim.İyice düşün hemen karar verme çok pişman olacaksınız dedi.Bende kararım kesin olmuyor dedim ve kapattım.4 ayda bu hale geldik biz.Evliliğini kurtarmak için hiç bir çaba sarfetmiyor,meğer beni hiç ama hiç sevmemiş.Sizce ne yapmalıyım beni evden kovan adama dönmelimiyim?4 gecedir annemde kalıyorum,bir kere bile aramadı,anladım ki beni çoktan gözden çıkarmış.Çok zor günler geçiyorum,ne hayallerle evlendim,evimi bile benimsetmediler bana,ailesi hiç huzur vermedi,evimde doğru düzgün vakit bile geçiremedim,bir yabancı gibiydim hep.Bitti işte ne kadar mutsuz olsamda yine de sevmiştim ben o adamı,bunları yaşamak için evlenmemiştim.Ne yapmalıyım,nasıl avutmalıyım kendimi lütfen yardım edin