• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti! boanyoruz..

*angel*

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2007
251
5
96
41
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.Önceki konularımda eşimle ve ailesyle ilgili sorunlarımdan bahsetmiş ve sizlerden akıl almıştım.Son tartışmamızla son noktayı koydum.Bir pazar günü arkadaşımın evine gitmek istedim ve eşim buna müsade etmedi,sonra kabul etti ama demediğinide bırakmadı.Evli barklı kadın tek başına hiç bir yere gidemez,elalem ne der gibi laflarda bulundu.Eşimle bir türlü konuşamıyoruz ,anneme bile tek başıma gitmeme izin vermiyor.Evlendiğimden beri annemle hiç hasret gideremedim ,her hafta sonu giderdik ama 2 saat oturup kalkardık.Anneciğimle yalnız kalıp bir dertleşemezdim.Bunu ona söylediğimde ise neden annenle yalnız kalmak istiyorsun,o zaman annenle yaşasaydın evlenmeseydin diyordu bana.En son tartışmamızda ipler koptu.Telefonda tartıştık,neden anneme gidemiyorum dedim,annenin evi tek başına gideceğin yer değil,bundan sonra annele beraber yaşa,akşam eşyalarını topla annenin evine bırakıcam seni dedi.Bende tmm dedim ve iş çıkışı annemin evine gittim.Nerdesin diye aradığında annemdeyim dedim,gelmeyecekmisin dedi,gelme dedin ya gelmiyorum dedim,iyi bir daha sakın gelme dedi.Ertesi gün iş çıkışı eşyalarımı almak için eve gittim.Yalnız gitmedim iş yerinden bir ablamızla gittim,çünkü korktum.Eşimin annesi babası da çıktı yukarı,biraz konuştuk .Eşim benim evlilik anlayışım bu kabul ediyorsan et ,yoksa sen bilirsin dedi.Bende ben böyle bir evliliği sürdüremem dedim ve eşyalarımı topladım,beni kendi bıraktı annemin evine ve gitme falan demedi,umrunda değildi,üstelik evin anahtarını da aldı ve o günden sonra aramadı bile.H.sonu annesi aradı ve bana özür dile kocandan dön evine dedi.Bende özür dilenecek birşey yapmadım kendisi bana git annenle yaşa dedi dedim.İyice düşün hemen karar verme çok pişman olacaksınız dedi.Bende kararım kesin olmuyor dedim ve kapattım.4 ayda bu hale geldik biz.Evliliğini kurtarmak için hiç bir çaba sarfetmiyor,meğer beni hiç ama hiç sevmemiş.Sizce ne yapmalıyım beni evden kovan adama dönmelimiyim?4 gecedir annemde kalıyorum,bir kere bile aramadı,anladım ki beni çoktan gözden çıkarmış.Çok zor günler geçiyorum,ne hayallerle evlendim,evimi bile benimsetmediler bana,ailesi hiç huzur vermedi,evimde doğru düzgün vakit bile geçiremedim,bir yabancı gibiydim hep.Bitti işte ne kadar mutsuz olsamda yine de sevmiştim ben o adamı,bunları yaşamak için evlenmemiştim.Ne yapmalıyım,nasıl avutmalıyım kendimi lütfen yardım edin

Aramasına arayacaktır,hatta sabredersen bir süre sonra yalvaracaktır da..Bu tip adamları iyi tanırım.ıyi davrandıkça tepene çıkarlar,diş gösterdiğinde ise diz çökerler..Sanırım yetiştiriliş tarzı vs.,bir duygu durum bozukluğu,hastalık bir yerde...Ama karşısındakini hasta ederler..Neyse arar beklersen ,biraz daha beklersen yalvarır ama ne kadar mutlu olursun bunun sonrasında bilmiyorum...Sevgiye ve saygıya dayalı akşamları oturup kahve içip sohbet edebileceğimiz hayat arkadaşları...Nerdesiniz? Saygısız sevgi veya aşkın da tadı yokmuş..Benimkide beni çok severdi ama saygısızdı..Hayatımı mahvetti hala çok seviyor..Ne yapayım ki öyle sevgiyi...Saygı yoksa tehlike çanları çalıyordur...

cok üzüldüm ya...
ne denirki bilemiyorum...
afedersin ama cok büyük esseklik etmis esin:oklava:
birde yeni evlisiniz,inan bana bazi tip kocalarda bu kiskanclik oluyor...
ama zamanla geciyor..
keske bu boyutlara gelmeseydi:((
bosanma isini esinle konustun mu yada konusmayi düsünüyor musun?

canım evliliginin tam detaylarını bilmiyorum fakat..........
bır annene gıt gıtme yüzündende evliligin bitmesi....acı olmuş........
tabı ceken bilir fakat...........evlenmek zor ama yuva yıkamak kolay derler......
keşke birbirinize karşı daha alttan alsaydınız.........
ve daha yenisiniz..belki gecicide bır kıskanclıkta olabılırdır.......
işallah pişman olmazsınız.........
hayırlısı.olsun............

Aramasına arayacaktır,hatta sabredersen bir süre sonra yalvaracaktır da..Bu tip adamları iyi tanırım.İyi davrandıkça tepene çıkarlar,diş gösterdiğinde ise diz çökerler..Sanırım yetiştiriliş tarzı vs.,bir duygu durum bozukluğu,hastalık bir yerde...Ama karşısındakini hasta ederler..Neyse arar beklersen ,biraz daha beklersen yalvarır ama ne kadar mutlu olursun bunun sonrasında bilmiyorum...Sevgiye ve saygıya dayalı akşamları oturup kahve içip sohbet edebileceğimiz hayat arkadaşları...Nerdesiniz? Saygısız sevgi veya aşkın da tadı yokmuş..Benimkide beni çok severdi ama saygısızdı..Hayatımı mahvetti hala çok seviyor..Ne yapayım ki öyle sevgiyi...Saygı yoksa tehlike çanları çalıyordur...

hiç zannetmiyorum,zaten aramasını da beklemiyorum ama hiçmi sevmemiş beni,bu ne duygusuzluk,insan evliliğini kurtarmak için hiç mi çaba sarfetmez,yazık günah değilmi onca emeğe,nerde kaldı sevgimiz ? Ben mutsuz olduğum halde,bu evlilikten pişman olduğum halde gözyaşı döküyorum,hayallerime ağlıyorum,onun umurunda bile değil.Dönmem o eve mutlu olmamıza izin vermediler,eşimi hep doldurdular

canım kurtarılmayı bekleyen bi evlilik görünmüyo sizinki...
seni üzmek ve umutsuzluğa kapılmanı istemem ama görünen o....

annenin evi nasıl tek başına gidebileceğin biyer değilmiş anlamadım :uhm: nedense bazı erkekler karısını piyon sanıyo her istediğini yaptırmaya çalışıyolar evlenince herşey bitiyo mu hayatımızı onların çizdiği gibi mi yönlendirmemiz gerekiyo Çok üzgünüm çoook

allahh allahh kayınvalideye bak, sen nie özür diliyosunki bu kocandaki nasıl bi anlayış annene göndermemek de ne oluyor.savunması da bi ayrı ilginç,evlenmeseydin diye.... sonuna kadar haklısın canım,seni gönderiyor birde anahtarı alıyor ve aramıyor,okurken ben sinir oldum inanki.böyle severek büyük umutlarla başlanan evlilikler nie bu hale geliyor yaaa.boşanın bitirin diyemiyorum,çünkü evlilik farklı bi kurum,evli olmadıım halde bunu çok ii öğrendim,her olayda boşanmak en son çare olmalı sanırım.konuşabilme imkanınız olursa konuşun derim.

evliliğiniz 4 aylık mı? çocuğunuz da yok sanırım...

canım evliliginin tam detaylarını bilmiyorum fakat..........
bır annene gıt gıtme yüzündende evliligin bitmesi....acı olmuş........
tabı ceken bilir fakat...........evlenmek zor ama yuva yıkamak kolay derler......
keşke birbirinize karşı daha alttan alsaydınız.........
ve daha yenisiniz..belki gecicide bır kıskanclıkta olabılırdır.......
işallah pişman olmazsınız.........
hayırlısı.olsun............

bütün sorun bu değildi tabiiki cnm ,en büyük sorunum ailesiydi bizi hiç rahat bırakmadılar,eşim hep ailesinin söyledikleri üzerine hareket etti,beni diil ailesini mutlu etmek için çabaladı,bardağı taşıran son damlaydı bu anneme gidip gidememem

hiç zannetmiyorum,zaten aramasını da beklemiyorum ama hiçmi sevmemiş beni,bu ne duygusuzluk,insan evliliğini kurtarmak için hiç mi çaba sarfetmez,yazık günah değilmi onca emeğe,nerde kaldı sevgimiz ? Ben mutsuz olduğum halde,bu evlilikten pişman olduğum halde gözyaşı döküyorum,hayallerime ağlıyorum,onun umurunda bile değil.Dönmem o eve mutlu olmamıza izin vermediler,eşimi hep doldurdular

bence aramaması sevmediğinden değil onun evlilik anlayışı farklı ve kendince kendini haklı görüyo :delphin: gurur yapıyordur bence senin gidebileceğini sanmıyodu bence doldurma konusuna gelince kaç yaşında adam çocuk değilki herkesin kendi aklı fikri var kendi mantığına göre hareket edebilirdi

cok üzücü allah hakkinizda hayirlisini versin
insallah verdiginiz kararlardan pismanlik duymazsiniz

canım çok üzüldüm
ne diyeceğimide inan bilemiyorum sana şuanda
hakkında en hayırlısı olsun canım

Vallaha güzelim aslinda sen herseyin farkindasin...bir adam evliligi icin fedakarlik yapmiyorsa..yada hadi fedakarligida bosver hic olmazsa ortak bir paydada bulusmaya bile tenezül etmiyorsa..kesinlikle o evlilikten hayir gelmez...:delphin:

Ne olursa olsun isteseydi ne yapar eder seni evine dönemeye barismaya ikna ederdi..ki aslinda ortada findik kabugu doldurmicak seyler var...hepsi konusularak cözülecek sorunlar...fakat anladigim kadariyla esin konusulacak bir insan degil...:kahve:

Ha belki gurur yapiyorda olabilir...fakat 4 aylik evliligini göz göre göre gururundan bitirmek isteyen bir adama zerre kadar deger vermem....:delphin:

Hayirlisi olsun diyorum yinede...:delphin:

allahh allahh kayınvalideye bak, sen nie özür diliyosunki bu kocandaki nasıl bi anlayış annene göndermemek de ne oluyor.savunması da bi ayrı ilginç,evlenmeseydin diye.... sonuna kadar haklısın canım,seni gönderiyor birde anahtarı alıyor ve aramıyor,okurken ben sinir oldum inanki.böyle severek büyük umutlarla başlanan evlilikler nie bu hale geliyor yaaa.boşanın bitirin diyemiyorum,çünkü evlilik farklı bi kurum,evli olmadıım halde bunu çok ii öğrendim,her olayda boşanmak en son çare olmalı sanırım.konuşabilme imkanınız olursa konuşun derim.

haklı olduğum halde bana özür diletip evime dönmemi istiyorlar.Ben istemezdim böyle olsun,4 aylık bir evlilik bitermi yaa ,ama bu şekildede bir ömür boyu dayanamam.YORULDUMMMM

bütün sorun bu değildi tabiiki cnm ,en büyük sorunum ailesiydi bizi hiç rahat bırakmadılar,eşim hep ailesinin söyledikleri üzerine hareket etti,beni diil ailesini mutlu etmek için çabaladı,bardağı taşıran son damlaydı bu anneme gidip gidememem

canım tabiki dedigim gibi ceken sensin sen daha iyi bilirsin......
ailelerrin iki kişi arasına girmesi......ve zaten iyi gitmeyen evliligi düzeltmek yerine......sorunlar çıkarması.........iyi degil.........
ama çok yenisiniz.......
ben o yüzdene dedim belki kurtarma yeniden eşinle bir araya gelip konuşmakla düzele bilir diye.........
ama karar senin.........umarım senin için iyi olan budur...........hayırlısı........olsun...

Vallaha güzelim aslinda sen herseyin farkindasin...bir adam evliligi icin fedakarlik yapmiyorsa..yada hadi fedakarligida bosver hic olmazsa ortak bir paydada bulusmaya bile tenezül etmiyorsa..kesinlikle o evlilikten hayir gelmez...:delphin:

Ne olursa olsun isteseydi ne yapar eder seni evine dönemeye barismaya ikna ederdi..ki aslinda ortada findik kabugu doldurmicak seyler var...hepsi konusularak cözülecek sorunlar...fakat anladigim kadariyla esin konusulacak bir insan degil...:kahve:

Ha belki gurur yapiyorda olabilir...fakat 4 aylik evliligini göz göre göre gururundan bitirmek isteyen bir adama zerre kadar deger vermem....:delphin:

Hayirlisi olsun diyorum yinede...:delphin:

Beni hiç sevmemiş,beni gözden çıkarmış,seven insan bir çaba gösterir ama onda hiç biri yok ,bu evlilik başlamadan bitmiş

eşinizin evlilik anlayışı buymuş demekki.
kızı aldık bizim oldu, onun ailesi biziz.
o yüzden de onun gözünde suçlu sensin; özür dilemeni, bir daha anne lafını etmeyeğim demeni falan bekliyor sanırsam.

daha evliliğiniz çok yeniymiş ama insan 7'sinde neyse 70'inde de odur.
yani ağlayıp yalvarsa da -ki hiç sanmıyorum- gene aynı şekilde davranacaktır.

siz şöyle yap, böyle yapm diyemem ama ben olsam kovulduğum eve tekrar tıpış tıpış dönmezdim..

diğer deyatlar nedir bilmiyorum ama şu anlatılan olya bile karar veme konusund oldukça yeterli görünüyorç.
eğer o aramaz sözler vermez,özür dilemezse ,seni ezmaya devam ederse,asla yürümze bugün sen dönersen bu defada işte benim şartlarımı kabul ediyor der.ve olay o akdar çabucak unutlur ve sen yine aynı sorunarlı yaşarsın ki pişman olmamak elde değil gibi görünüyor.
ailesinin size çok yakın olmasıda kötü elbette.ama şu anda ki kararın çok öenmli.allah yarıdmcın olsun

Cok cahilce bir dusuncesi var esinin...
Ve sanirim seni ailenden bile kiskaniyor hos buna kiskanlik denilirse...
Seni doguran buyuten anacigina gitmek için mi izin alacaksin ?
Esin seni kaç zamandir taniyor acaba ?
Buyuk aptallik etmis
Haa diyeceksin ki git annenle yasa o zaman dedigi içinde ben evden gitmezdim, onu gonderirdim belki ama ben evimi terketmezdim.
Ama yasayan biliri tabiki
Eger 4 ay içinde seni biraz da olsa anlayamamissa..bu saatten sonra anlamasi zor.
Vede çok uzuldum artik evlilikler 5 ayi geçmiyor
Ah ahh birde cicim aylari var diyorlardi da..hani nerde ?
Aramadikça hiç arama bence. surtulsun.
Bu boyuta gelmissiniz çok uzuldum ama eger bu evliligi kurtarmak istiyorsa...çabalamasi lazim artik

Back