Kayınvalidenizle şimdiye kadar aranız tabiki iyi olur, hic sınır koymamışsınız. Size sorma gereği bile duymadan her istediklerini evinize yatılı misafir olarak doldurmuşlar. Her istediklerini yaptığınız sürece sizden iyisi olmaz, kızım da der canım da der. O mesaji atmaniz da gereksiz olmus , sessiz kalsaniz daha iyiydi . Simdi uste cikip iyice sizi manipule etmeye çalışacaklar. Kendi kizina oyle milleti doldurup yatili misafir goturebilir miydi acaba?
Şu saatten sonra kendinizi aciklamaya calistikca iyice vicdansız, merhametsiz suclu ilan edileceksiniz . Yapacağınız tek sey kayinvalinize beni gerçekten kiziniz gibi gorseniz esimle aram bozuldu diye uzulup beni hakli bulurdunuz . Sizin gelmenize takilmadim bu kalabaligi surekli agirlamak zorunda degilim, kendi kizinizin evine bu kadar kalabalikla teklif bile etmeden yatili misafirliğe gitmezdiniz mesela diyeceksin. Bundan sonra zaten mesafeli bir iliskin olsun kayinvalidenle , illa guleryuz yumusak yuz gerekmiyor böyle insanlara. Mesafe guzeldir, otele verecekleri paranin binde biridir o hediye ettikleri seyler. Size kimseden bir fayda yok, gercek yuzlerini gormus oldunuz iste. Hem boylece bu tantanadan kalabaliktan kurtulmuş olursunuz.
Gelelim tayin konusuna, sırf boyle sacma sapan insanlar yuzunden niye duzen bozup bilmediğiniz bir şehre belki de cocukla yaşaması zor bir yere gideceksiniz ki? Hem bu kafadaki insanlar nereye gitseniz yine yatili misafir olarak gelir. Burdaki cozum tayin degil, bu kisilere mesafe koymak. İciniz rahat olsun vicdansiz falan degilsiniz, simdiye kadar iyi bile katlanip idare etmişsiniz. Cocukla insan kendine bile tahammül edemiyor yeri geliyor. Burda herkes yazdi size esinizin size demesi muhtemel olan seyleri, tam da dedikleri gibi oldu. Cogu erkek boyle durumlarda benzer kafada cunku, uste cikip kadinlari birde vicdansiz ilan ediyorlar. Siz kendinizi bildikten sonra istediklerini dusunsunler. Geri adim atmayin, kayinvalidenizle yakin olmaya çalışmayın gonlunu almayi , iyice acıtasyon yapip oglu a aglar. Esiniz size bilenir sonra. Esinize de anneni istemedim demedim alakasiz insanlari agirlamak zorunda degilim, senin ailene demezdim bir sey diyorsun ama zaten gelen yok . Havaya konusmak kolay de çık isin icinden. Evde durma, bebegini al gezdir. Kayinvalideniz de artik milletle gelemesin rahatca , hastalik icin gelmem baska milleti toplayıp çocuklu kadina yatili misafir getirmek baska bir sey. Lutfen bu yazdıklarımizi uygulayin yoksa iyice uzerinize oynarlar, bir bakarsin esinle duzelemeyecek hale gelmissin.