- Konu Sahibi Naznazli672
abartmadım ya neyse. Siz gidip karısına değil rahatına düşkün eş bulursanız uzak gelir tabii ki. Benim eşim ütüsünü hep kendi yapar. Daha birçok şeyi de. Bunu övmek için söylemiyorum var diye söylüyorum. Kardeşimin eşi de öyle. Benim dedem ütüsünü hala kendi yapar. Çünkü çok güzel yapıyo. Babam da genelde kendi yapar. Siz nerelerde yaşıyorsunuz bilmiyorum. Onun dışında evet hizmetçilik. Toplum olarak dedik kadınlar da iş hayatına atıldı çok güzel. Bakarsanız kaynanalar bile çaşılan gelin istiyor artık. Kadının da o eve ekmek getirmesi bekleniyor. Ama işe gelince hala çoğu kadının üstünde. Nedense o işleri ortak görmüyorlar. Ee kadınlar da buna çanak tutuyor. Rica etmiş ütüle diyenler acaba sizin dediğiniz Anadolu erkeğine bakarsak aynı şeyi kadın rica etse kaç kere ütüler. Demek ki ricaya bakmıyor onlar. Bilmiyorum bence bu iki kere iki olan bişey iş hayatı ortajda ev hayatı da ortak. Kimse kimseye sen de şu işi yapmadın diye kızamaz eğer eli ayağı tutuyorsa ben onu diyorum. Ütüyü yapmıyorum deyince kızmaya hakkı yok eşin diyorum.="Esmaa_91, post: 50679846, member: 807707"]Biraz daha abart istersen. Çok yanlı bakıyorsun olaya şu yazıdan anladığım kadarıyla. Herkes fikrini yazacak.bu platform bu yüzden var. Yorum üzerinden tartışmak için değil. Madem alintilamissin sana da cevap vereyim. Evet kadın o anne degil. Yeri gelecek tabikide hayat müşterek yardım edecek adam. Biri evi supurecek biri paspas yapacak. Bu konuda kesinlikle hemfikiriz. Ama senin anlamadığın adam diyor ki bu tshrt utusuz kadın diyor ki o ütülenmez. 10 gündür aynı pantolonu giyiyorum. Daha çamaşır günü gelmedi diyor. Anladın mı ?? Sürekli bir mizmizlanma senin bakis acinla bu konu çok farklı. Ütüsünü de yapsın bi zahmet. Nerde o bahsettiğin erkekler. Türk Anadolu hayat tarzı senin bahsettiginden çok uzak.