- 23 Mart 2017
- 147
- 44
- 13
- 34
- Konu Sahibi Naznazli672
Ütüsüz giymem deyince neden canın sıkıldı anlamadım. Adam kibarca söylemiş üstelik. Çocuğunuz yok anlaşılan. O makine bazen günde İki kere çalışıyor Biz de. Yapmak zorunda değilim Evet ama eşim rica ediyorsa bunun için onu da kıracak değilim.[/Q
Evde iki kişiyiz çamaşırları haftada bir yıkarım her hafta yıkarım pantalonuSizin adınıza ben utandım gercekten
Tshirtler nasıl ütülenmez sarımsak gibi mi giyilir?
10 günde makine calısmaz mı?
Tamam calısan bır kadın olabılırsınız bızde calısan kadınız pıslık ıcındemı gezıyoruz , bır her hafta acık renklı, koyu renkli, yunlu, beyazlar ve nevresımlerı ayrı ayrı yıkıyoruz ana bız ınsan degılız o zaman
Teşekür ederim hoş tavrından dolayı mesele ütüleme degil kumaşın yapısı bence ütüye uygun değildi bana güvenmemiş gibi hissettim o moralimi bozdu bi de üstüne o kadar hakaret edip pişkin pişkin sanki suçlu benmişim gibi konuşmuyor özür dilemiyorAblacım ya şöyle bi şey varki bazı erkekler o an neden ütülemedin der bağırır çağırır ama eşin ütülermisin demiş kibar bi dille sen onun hizmetcisi degılsın ama ogun izinliymişsin iki dakikada ütülerdin hic bi sorun Çıkmaz dı aranızda ablam boşu boşuna ne kendı ne eşini yıpratma ama şu olabilir bazen insan en ufak bişeye bile tahammül edemıyor iş olsun ev olsun aıle ilişkileri olsun insanı baya yoruyor insan haliye hepimize oluyor maalesef o ama yinede elinden geldıgı kadar ablacım sabırlı ol Allah Mutluluğunuzu ve huzurunuzu daım etsin inşallah