• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen kavgalarımız

Arkadaşlar tamam ütü sorunumuz oldu söylendim söylenmem de şöyley di sana iyilik yapıyorum kıyafetini getiriyorum anlamıyorsun senin ütü sevdan bitmiyor herşey de ütülenir mi falan gibi şeyler(tshirtin yapısı likra gibi üste giyince kırışıklık falan kalmıyor) sonra tutup bırak demesi ardından gelip yanıma bir tane temiz pantolonum yok demesi ben de sinirlenip ben çalışan bir kadınım haftada bir yıkıyorum çamaşırları deyince o söylediği iğrenç şeyler(bundan sonra bana yemek yapma kıyafetimi yıkama ütüleme ve koynuma girme ev arkadaşı gibiyiz dedi) nasıl o kadar ağır konuşabilir benimle bir de hadi sinirle dedin o lafları özür dileyip hatasını da anlamıyor oysa daha iki hafta önce sözler verdi seni bir daha üzmemek için herseyi yapacam diye nasıl sözünde durmaz bir ütü için karısının kalbini kırar seven olgun bir erkek bunu yapar mı arkadaşlar

iş bölümü yapmıyor musunuz
çamaşır günleri ne göre belirlendi mesela
ütüyü çok seven kendi ütüleyecek madem gördü temiz çamaşır yok ya da ütülü kıyafet yok niye kendi yapmıyor
koskoca adam kendi yapamıyor mu
sözler konusunda haklısınız ama özür dilerse de uzatmayın bence
eğer böyle bir şeyi tekrar yaşamak istemiyorsanız da işleri paylaşın

normal şartlarda hizmetçi değilsiniz derdim ama. 10 gün çamaşır yıkamamak korkunç.

tişört neden ütülenemz ütüsüz bir tişörtle adam işe nasıl gider. yani bunları düşününce eşiniz haklı. uzatmayın derim.

Bence bu konuda tartışacak birşey yok ayrıca bu konuda hatalı sensin Canım. Sonuçta biz kadınlar ev işlerinden ve eşlerimizin ihtiyaçlarını yerine getirmekle mukellefiz eşe hizmet etmek hizmetcilik değil aksine ibadettir hem haftada bir değilde 2 yada 3 kere makinayı aç ne olacak sanki elinde mi yikiyon atiyon makinaya kendi yıkıyor o kadar hazıra konan olmuşuz ki hazır bile hazırlanıp önümüze gelsin istiyoruz. Eğer calismani esinle kiyaslayip ve evdeki sorumluluklarını aksatiyorsan o zaman çalışma bırak işini esinin MEMNUNİYETİ daha ön planda olması lazım bence

eşin memnuniyeti bitince bizi kapı önüne koyarsa ne yapacağız peki? kadınlar erkeklere köle olsun diye yaratılmadı bence

neden bu kadar basit şeylerden tartışıyorsunuz ki??
mesela bazen ben ütü yapıyorum eşim getiriyor şunu da ütülesene canım diyor, ben ütülüyorum.
veya ben üzerimi giyinmiş oluyorum bakıyorum eşarbım ütüsüz canım pantolonumu giydim diz izi yapmasın şimdi şu eşarbımı ütüler misin diyorum ütülüyor.
ben olsam bir dakika da ütülerdim o tişörtü. ya da ütüleyemeyecek moddaysam ütülü bir şey verirdim. olmadı nedenini söyleyip sen ütüle canım derdim. burda siz haksızsınız. gelgelelim 10 gündür giydiği pantolonu kirli sepetine atmıyorsa eşiniz suçlu. 5 yıldır evliyim sepet dışı eşimin bir eşyasını alıp yıkamışlığım yoktur. bazen boş bulunup sorarım kirlin var mı diye. o da varsa sepettedir der.
son olarak bu kadar basit şeye söylediği sözler de ağır ve saçma olmuş. haklıyken haksız duruma düşürmüş kendini.

Yok yok kesinlikle insan değiliz.. Pantolonu 10 gün giyiyorsa adam nevresim çarşaf flan 6 ayda zor değişiyordur. Hem nevresim ütülenmez :))))

iyi de bu kadın neden pis olsun?? sizin çok titiz annenizin evinde kirli sepeti yok muydu?? bizlerde genelde oluyor. ve o sepete atar herkes kirlisini. kaç yaşına gelmiş adam akıl edemiyorsa bunu kadın mı pis?? benim 3 yaşındaki oğlum çıkardığını atar sepete mesela.

belki bir çok arkadaşın hedefi olacağım ama ben haksız buldum sizi. tabii ki kimse kimsenin hizmetçisi değil, ben de çalışan bir bayanım, ayrıca anneyim. 2 güne 1 çamaşır makinesi çalışır bizde, eşim spora giderken giyeceği tişörtüne kadar ütülü ister. ister derken benden değil öyle yetişmiş ve o düzenin devamlılığını ister, benim yetişemediğimi düşünürse istersen yardımcı ekstradan bir gün daha gelsin diye teklif eder ama ben kendi evimin işini yapmaktan mutluyum. annemden öyle gördüm ben, hem evine hem işine yetişirdi. görev duygusuyla değil sahiplenerekten yaptığımdan belki de gocunmuyorum durumumdan.
aynı pantolonu 10. gün giyiliyor olması abartıdır umarım..:)

iyi de bu kadın neden pis olsun?? sizin çok titiz annenizin evinde kirli sepeti yok muydu?? bizlerde genelde oluyor. ve o sepete atar herkes kirlisini. kaç yaşına gelmiş adam akıl edemiyorsa bunu kadın mı pis?? benim 3 yaşındaki oğlum çıkardığını atar sepete mesela.

Anneminde,benim de evimde kirli sepeti var.. 10 gün makine çalışmıyor ha üstünde durmuş ha sepette fark eder mi?
Siz de erkek annesisiniz öğretmekle alakalı bazı şeyler eşi bu yaşa kadar öğrenmediyse konu sahibesi de yönlendirmedi daha çok giyer o pantolonu feminist damarlarınız kabarmasın lütfen..fikrim bu yönde

Aa süper. Hayırlı olsun inşallah. Benimki 40+1de doğdu. Ne gelecem bu saçma ülkeye dedi sanırım :-) ilk haftalar ben de hayattan soğumuştum. Emzir alt değiştir uyut döngüsünden. Sonrası rahat. Yaz gelsin kanguruya koyar gezersin...
Çok teşekkür ederim. Güçlü anne darısı benim başıma öyleyse.
Seninki içerde rahatmış :KK76:
Güzel günlerde büyütelim hepimiz :KK200::nazar:

iş bölümü yapmıyor musunuz
çamaşır günleri ne göre belirlendi mesela
ütüyü çok seven kendi ütüleyecek madem gördü temiz çamaşır yok ya da ütülü kıyafet yok niye kendi yapmıyor
koskoca adam kendi yapamıyor mu
sözler konusunda haklısınız ama özür dilerse de uzatmayın bence
eğer böyle bir şeyi tekrar yaşamak istemiyorsanız da işleri paylaşın
Özür dilemeye niyeti yok hala ayrı odalarda oturuyoruz kendisini haklı görüyor birde ben de pes etmiycem elbet hataaını anlayıp gelecek karşıma

Arkadaşlar pantolon beyimizin abartması 4 gün olmuş sepete koymazsa çıkarmazsa ben nerden bileyim pantolonunu mu takip edecem bir de her hafta çamaşır yıkarım iki kişiyiz zaten hergün bir kıyafet değişsen anca dolar zaten makina annesi pijamayı çorapları bile ütülüyor ben o yüzden söylendim biliyorum çünlü annesiyle kıyaslıyor içten içe

Evde iki kişiyiz çamaşırları haftada bir yıkarım her hafta yıkarım pantalonu

Teşekür ederim hoş tavrından dolayı mesele ütüleme degil kumaşın yapısı bence ütüye uygun değildi bana güvenmemiş gibi hissettim o moralimi bozdu bi de üstüne o kadar hakaret edip pişkin pişkin sanki suçlu benmişim gibi konuşmuyor özür dilemiyor
Rica ederim ablacim erkekler hayatta ozur diler mi onlar kadınlar gibi ince duşünmüyorlar maalesef .şuan nasılsınız umarım aranız düzelmistir

Arkadaşlar zaten iki kişiler haliyle çamaşır makinesini iki gune bir calıştıramıyor e bide calışan bi Bayan

Rica ederim ablacim erkekler hayatta ozur diler mi onlar kadınlar gibi ince duşünmüyorlar maalesef .şuan nasılsınız umarım aranız düzelmistir
Düzelmedi malesef eve gelirken havadan sudan konuştuk eve geldik ben salona geçip kapıyı kapadım o da yan odada film izliyor

Kusura bakmayın ama hatalısınız eşiniz size başta güzel bir dille bunlar ütüsüz ütülü olanı ver giyeyim demiş ve tişört buruşuksa tabii ki ütülenir. Ayrıca çalışan bayan olmanız çamaşır biriktirmenizi gerektirmiyor hele ki kaç gündür aynı pantolonu giymesini gerektirecek kadar. İki kişi olabilirsiniz ama hergün kıyafet değiştiririm bende eşimde ve bir haftada dünya çamaşır oluyor yıkanmayınca.

Çamaşır yıkamanın günü olmaz ki birikirse yıkanır makine yıkıyor sonuçta elde mi yıkıyorsunuz bir asması mı zor geliyor haftada birkaç parça giyilecek kıyafet ütülersiniz tamam adam ütülü kıyafet istedi diye hem de izinli olduğunuz halde gidip söylenmek çok yakışıksız bir tişört 5 dk da ütülenir canım bugün atıcam çamaşırları diyebilirdiniz demek ki adamın hiç temiz ütülü çamaşırı kalmamış.

Makinelerin yaptığı işi bile yapmaktan üşenip çalışan adamı ütüsüz kıyefetle göndermek içinize siniyor demek ki. Fitili siz ateşlemişsiniz. Eşim pantolonu sepete atmazsa nerden bileyim ben diyorsunuz da eşinizin 4 gündür aynı pantolunu giydiğinden cidden haberiniz olmuyor mu görmüyor musunuz zaten o pantolon bir gün giysen buruş buruş oluyor yani.

Düzelmedi malesef eve gelirken havadan sudan konuştuk eve geldik ben salona geçip kapıyı kapadım o da yan odada film izliyor
Abla bak dinimizde bile küskünlük üc günü gecmemeli biliyorum sende kendine göre haklısın ama eniştemiizn
Abla ya dinimizde bile küskünlük üc günü gecmemeli bugunde Cuma biliyorum sende haklısın özür dilemesinI bekliyorsun haliyle ama erkekler oyle degil şuanda senin kadar eniştemizde uzgun ve morali yok ama sen git yanına kocaman sarıl inan bu ikinizede cok iyi gelicek guzelce konuşun bi daha tekrarlanmz hem niyetim akıl vermek degil ama bence bu gerksiz konu seni ve eşini yıpratmamalı

benim eşime söyledim bak kirli sepetine at kirlenen herşeyini, ben atarım makineye diye.
sizde tembih edin.
sabah kalkıp hiç yardımcı olmasan daha iyimiş. sonuçta vermişsin bişeyler beğenmiyorsa kendisi alsın

benim eşime söyledim bak kirli sepetine at kirlenen herşeyini, ben atarım makineye diye.
sizde tembih edin.
sabah kalkıp hiç yardımcı olmasan daha iyimiş. sonuçta vermişsin bişeyler beğenmiyorsa kendisi alsın
Kedinlikle normalde kendisi alır zaten binde bir böyle şeyleri şikayet eder bende giyinme odasının altı üdtündeydi (o gün temizlik günümdü)bulamaz diye temiz bişeyler veriym dedim ama pişman oldum

Abla bak dinimizde bile küskünlük üc günü gecmemeli biliyorum sende kendine göre haklısın ama eniştemiizn

Abla ya dinimizde bile küskünlük üc günü gecmemeli bugunde Cuma biliyorum sende haklısın özür dilemesinI bekliyorsun haliyle ama erkekler oyle degil şuanda senin kadar eniştemizde uzgun ve morali yok ama sen git yanına kocaman sarıl inan bu ikinizede cok iyi gelicek guzelce konuşun bi daha tekrarlanmz hem niyetim akıl vermek degil ama bence bu gerksiz konu seni ve eşini yıpratmamalı
Güzel söylemişsin ama az önce bir büyük kavga daha ettik şimdi yanına gitsem kendini iyice haklı görecek

Back