• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen kavgalarımız

Okuduklarimdan 2 tarafinda hatali olduğunu düşünüyorum açıkçası. Calisan kadin icin evi idare etmek gercekten de zor oluyor. Ortaklaşa yapabilirsiniz bircok seyi. Biz oyle yapiyoruz esim mutfaga yardim ediyor ki hergun dagilan yer de orasi oluyor. Bircok seyi bu sekilde ortak yapiyoruz. Mesela camasirlarini da kendi durluyor. Ben karismiyorum utulememi istediklerini veriyor sadece. Ben evlenince karsima alip uzun uzun konusmustum bu konulari. Yoksa hayatta yapmazdi . Annesi cunku kucuk bir ogluymus gibi davranirdi evde. Yedigi yemegi bile kaldirmazdi ben de haliyle bu konusmayi yapmak durumnda kalmistim. Kiyaslama yapmak cok yersiz hepimiz annemizin evinden cikiyoruz kimse annesinin evindeki rahatligi bulamaz biz de oyle.

Kusura bakmayın ama hatalısınız eşiniz size başta güzel bir dille bunlar ütüsüz ütülü olanı ver giyeyim demiş ve tişört buruşuksa tabii ki ütülenir. Ayrıca çalışan bayan olmanız çamaşır biriktirmenizi gerektirmiyor hele ki kaç gündür aynı pantolonu giymesini gerektirecek kadar. İki kişi olabilirsiniz ama hergün kıyafet değiştiririm bende eşimde ve bir haftada dünya çamaşır oluyor yıkanmayınca.

Çamaşır yıkamanın günü olmaz ki birikirse yıkanır makine yıkıyor sonuçta elde mi yıkıyorsunuz bir asması mı zor geliyor haftada birkaç parça giyilecek kıyafet ütülersiniz tamam adam ütülü kıyafet istedi diye hem de izinli olduğunuz halde gidip söylenmek çok yakışıksız bir tişört 5 dk da ütülenir canım bugün atıcam çamaşırları diyebilirdiniz demek ki adamın hiç temiz ütülü çamaşırı kalmamış.

Makinelerin yaptığı işi bile yapmaktan üşenip çalışan adamı ütüsüz kıyefetle göndermek içinize siniyor demek ki. Fitili siz ateşlemişsiniz. Eşim pantolonu sepete atmazsa nerden bileyim ben diyorsunuz da eşinizin 4 gündür aynı pantolunu giydiğinden cidden haberiniz olmuyor mu görmüyor musunuz zaten o pantolon bir gün giysen buruş buruş oluyor yani.
Peki bütün bunlar ettiği o ağır lafları haklı çıkarır mı

Back