Bitmeyen iş sorunu kızlar bende mi gariplik var ?

Childgirlss

Sadece oğlunun vazgeçilmezi
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
1.528
689
43
daha önce de size yazmıştım , son girdiğim iş yerindeki problemi , küfürlü ahlaksız bir muhasebe şefinden dolayı yapı inşaat şirketinde çalıştığım için şantiye ofisine sürüldüm, yani konteynır. Evet sıkıntısı yok fiziki şartların fakat ilk hafta çaycı almadığı için lojistik depo giriş kaydı, kasa oluşturma, satınalma işlemlerine bakma tek başıma yaptım tabi öldüm desem yeridir. Stres küpüne döndüm resmen , patron tamamen mizaç değiştirdi sanki bağıran çağıran aşağışayan hemde bunu herkes içinde yapan biri oldu adeta. Sonra öğrendim ki bunu ofis dışındaki her şantiyesindeki elemanlara yapıyor, ama çok itici bir durum tabi. Herkes çekiyor Ayrı , ama zoruma gidiyor, özellikle ofistenfolduruşa gelip bana sarıyor gibi ne yapsam yaranamıyorum , ardından bunu gören işçiler dr aynı muameleye girişiyor haliyle , yarın bir kolejden iş teklifi aldım görüşeceğim inşallah olur, özledim gençleri, öğretmenliğimi, zoruma gidiyor Real hocanın düştüğü bu hal. Bende mi sorun var kızlar acaba ? Herkes çekiyor ben mi sıkıntılıyım acaba sizce ? İnsan olarak insan yerine sayılan biri olmak istiyorum tek isteğim bu. Mesela örnek vereyim, tekstil satınalması grubunda numune topladım 10 gün bekledi odada ofisteyken. Ardından bir gün bağırdı bekletmeyin bunları YÖK edin , bende herkese dağıttım ihtiyacı olan kısmını alın hem şu şu talimatlara göre yıkayın kullanın, sonra getiririz incelerler geri alırız, tamam denildi işlem yapıldı, bu gün geldi , üstünden yükü alacağım genel rapor yaz her şeyi de bana ver x e devredeceğim sesi. Dedim ki y bey ben dosyaya çok emek verdim insanlar beni satınalmacı tanıdı. Firmalar gözünde de diğer arkadaşlarım nezdinde de itibar kaybım olur. Sonra teşvik çıktı ürün alacağım ben alıyorum dedi. Akşam evde misafirin var aradı. Real nerdesin numuneler nerede diye anlattım durumu derhal sabah ofise getirin dedi tamam dedim . Sonra firmalar aradı , Real hanım y bey diye biri aradı biz size numunelerin bedelininistemeyeceğiz dedik neden aradı bizi diye sorun mı var diye. Yuvarladım lafı kapattım. Ama çok bozuldum sorun bende mi ?

Hayır, sizde değil. Oraya mecbur değilseniz bir an önce başka iş bakın. Yıpranmanıza değmez...

Yok sorun sizde değil benim eski iş yerimde böyleydi daha berbattı kaçtım resmen
Ama boyle insanları çeken sesini cikarmayan çalışanlar olduğu sürece ki ekmek derdi böyle patronlar hep olacak

Hayır, sizde değil. Oraya mecbur değilseniz bir an önce başka iş bakın. Yıpranmanıza değmez...
Neden böyle davranılıyor borcum var işim olsa hemen çıkarım zaten evi barkı temizlemek dışında aile düzenini unuttum adeta hayatım iş oldu bu nasıl hayat , hemde stresli iş, aşağılanma hakaret , küçük düşürücü tavırlar ne ararsanız var . Yıldım İnan’ın bir insanın ihtiyacı var diye işini yapmasına rağmen neden insafına kalıyoruz zoruma gidiyor .

Yok sorun sizde değil benim eski iş yerimde böyleydi daha berbattı kaçtım resmen
Ama boyle insanları çeken sesini cikarmayan çalışanlar olduğu sürece ki ekmek derdi böyle patronlar hep olacak
Çıldırmama ramak kaldı çalıştığım dershane kapanınca piyasaya inşaat şirketleri hakim olduğundan başka sektörde olmadım zaten ve bu sektörde de dikiş tutturamadım malesef neden böyle oluyor Of yarın kolej iyi geçer de gel derler inşallah

İşte mecbur olduğunuzu bildikleri için... Kıyamam ya, madem borçlardan dolayı mecbursunuz; “borçlarım bitene kadar sabredicem” diye telkinde bulunun kendinize, zor ama duymamazlıktan gelmeye çalışın. Takmamaya çalışın. Geçici bir iş olduğunu düşünün

Çabalıyorum ama muhasebe lojistik finans satın alma hepsini yap ama asla oturma diyen bir ortamdayım , çağırdığı zaman koşacağım mesela , yemek vakti işim varsa o yemeği yemek göze batar standart saati YÖK molanın sürekli çalışma hali var , herkesin içinde haketmediğim aptal muamelesi var ağırıma gidiyor onca yıl oku, gençlere ışık ol , şimdi hale bak oğluma daha iyi hayat güya çocuğumun çocukluğunu yaşayamıyorum adeta

işsizlik sıkıntı olduğu için ve insanları yıpratmak amaçlı bilerek yapıldığını düşünüyorum, nasılsa ihtiyacınız var diye ezdikçe eziyorlar siz de bi gariplik yok insanlar çok saygısızlaştı artık insan olarak değeriniz yok bu ülkede...

Neden diye sorgulamayın.Yeni iş bakın.

Cevap verenlere teşekkür ederim bir kolejle görüştüm sur Okulları diye 1800 işe başladım az maaş sanırım ama yapacak bir şey yok en azından. Mesleğim saygı duyulacak insan yerine konacağım

Sorun sizde değil ama maalesef Türkiye de çoğu şirkette iş koşulları ve insanların tutumu böyle. Mümkün olduğunca sınır koymak ezdirmemek gerekiyor. Bakın bir an önce de başka işlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…