Bitmeyen ev işi

Yok artık peki mutfak dolaplarina hortumla su tutup fırçayla yikamisliginiz var mı kendisi bunu yaptıktan 2 ay sonra tüm dolaplar asaga inmiş ne tabak kalmış ne bardak
dolapların fırçayla çizilmeyeceğini bilsem onu da yaparım

Yok artık peki mutfak dolaplarina hortumla su tutup fırçayla yikamisliginiz var mı kendisi bunu yaptıktan 2 ay sonra tüm dolaplar asaga inmiş ne tabak kalmış ne bardak
Yok onu yapmadım dondurucunun gideri var zaten o yüzden yıkamak normal geliyor bana başka da yıkayan vardır kesin

Kusura bakmayın gülüyorum ama az cok benzer durumlardayım. Hani gülüyorum ağlamayalım diye. Asla eşya atamıyoruz. Bizimkinin astımı yok çok şükür ama toz alerjisi ikimizde de var. Ben hem robot süpürge aldım her gün onu çalıştırıyorum evladım uyurken. Ve yeni yeni emekleme mod on sizde de o şekildedir mecbur temiz olsun istiyorum. Bir de haftada 1 gün temizliğe biri geliyor cikişamazsam 2 yaparim ona göre temiz tutalım dedim yoksa arttırmak zorundayım çocuk için dedim. Simdilik bu sekilde idare ediyoruz.

Sabah oglum okula gittikten sonra kızıma kahvaltı yaptiriyorum sonra evi supuruyorum halinin disinda kalan yerleri elimle siliyorum koltukların altını da mopla temizliyorum toz da alıyorum cunku aynaları falan kızım mahvediyor hepsi bir buçuk saatte bitiyor.ben biraz temizlik konusunda takıntılıyım

Benimki temizliğe birini almayacagimiz için anasını falan çağırıyor düzenli olarak. Onlar çocuğa baksın sen evi hallet diyo ama ev asla hallolmuyor bizimki henüz emeklemeye başlamadı ama o da başlayınca tam olcak

Toz normal canım sen kafaya takmayı bırak haftada en fazla 2 gün temizlik günün olsun onun dışında hiçbir şey yapma derim ben. Ev işi nankördür habire onunla mi uğraşacaksın. Küçük eşyalar için de ev sizinse ve durumun elveriyorsa gömme dolap öneririm. Gömme dolap olmasa bile dolap almaya çalış, kalabalık gözünü yoruyor anlaşılan. Eşini de ne yap et stok huyundan vazgeçir, ne yapacak 5 sene sonrasını yarına ne olacağı belli değil

Cocukla zor canim biliyorum. Yapabilecegin sey benim uyguladigim yontem imkanin varsa en iyi supurgeyi al Dyson 15 benimki , bide kurutma makinesi bu ikisi tozu nerdeyse sifirliyo hergun dysonla supururum evde kopek oldugu icin toz 4-5 gun almasam bile olmaz nerdeyse .

Daginiklik icin diyecek seyim yok o cok zaman aliuor bizimde kiyafet oyuncak vs cok.

Bir de eve haftada 1 temizlikci aliyorum anca oyle gene bal dok yala olmuyor kopekle kizimla ve esimle ama olsun buna da sukur

Elimden gelse her yeri dolap yapcam. Stok huyundan vazgeçirmek bu ekonomide çok zor sürekli haklı çıkıyor. İnsan tost makinasının yedeğini mi alır mı o ayrı konu

Sizinki kötüymüş benimki en başından beri senin görevin çocuk bakmak dediği için ev işi bana kalmıyor çok fazla
Bu arada ne münasebet siz evi temizleyeceksiniz madem annesi geliyor evi de temizlesin sizin bebeğiniz ufak siz ona bakarsınız. annesi de ev işine de yardım etsin yani madem durum müsaade etmiyor, kendisi de yapamıyor. Annesi de sizin için değil evladı ve torunu için yardım etmiş olacak sonuçta.
Beni yanlış anlamayın siz onun annesine diyemezsiniz ama o desin yani.. zoruma gidiyor daha yeni anne olmuşsunuz size temizlik sanki siz kölesiniz, kayınvalide kraliçe torun sevecek.
Hayat müşterek kendisi size yardım edemiyorsa, yardımcı birini tutmaya maddiyat elvermiyorsa onun da annesi taşın altına elini soksun bir zahmet.

Son düzenleme:
Annesinin baya fazla sağlık sorunu var anca oturduğu yerden bebeği oyalıyor,uyutuyor falan. Ayakta fazla duramiyor. Bebeği yatağına koymak için bile bazen beni çağırıyor. Hal böyle olunca ondan iş beklenmiyor. Yemek falan yapıyor bazen yada yapip getiriyor mutlaka biseyler.

İki kişiyiz iş bitmiyor. Bitiren varsa varsa söylesin

Bende bir başağın gelini ve haliyle bir başağın yetiştirdiği adamın karısıyım o yüzden benden daha iyi anlayan olamaz
Bu benimkilerin tıpkısının aynısı olmuş

O zaman çok geçmiş olsun Allah razı olsun ondan da. Ona bir şey denemez zaten, bazen yeni annelere ev işi yükleyip görümceler, kayinvalideler gelini köle gibi çalıştırmaya kalkıyor çok ağırıma gidiyor ama sizin durum çok farklıymış.

Ay ne guzel ben hep hasta hep yorgun
Bunu dıyorum dıye pasaklı sanmayın bende takıntılıyım ama 3 gun gezer 4. Gun butun evın işini yaparım sonrada pertim cıkar
Halbukı hergun yapılsa aynen hemen bıter tebrık edıyorum

Elimden gelse her yeri dolap yapcam. Stok huyundan vazgeçirmek bu ekonomide çok zor sürekli haklı çıkıyor. İnsan tost makinasının yedeğini mi alır mı o ayrı konu
Stok varsa dolap mecburi. Ama bence fazla abartmışsınız, tost makinesi bozulana kadar ohooo öbürünün de garantisi biter hem. Tost işin özeti. Stoğu bıraksanız temizlik şikayetiniz biter

Benimkinin de pis huyu herşeye aşırı karışması ve hep en doğrusunu ben bilirim,ben mukemmelim zihniyeti. O hariç herkes mal. Birde oğluşu hariç pardon Öyle olunca yaptığının anlamı kalmıyor malesef. Daha bugün 36 derece havada uyurken çocuğun üstünü niye ortmemisim diye diklendi tartıştık.

Ya ev daginik ve kırliyken insanın enerjisini alıyor sanki.evet bitiyor Allah güç versin de yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…