senin kv benim kafadan yao buzdolabını foşur foşur balkonda yıkarım ohh derim içim rahatladı. Bı de anneme yakalanmıştım yıkarken. Kadın şok oldu
Yok artıkBende donrucuyu yıkarım
Yok artıkpeki mutfak dolaplarina hortumla su tutup fırçayla yikamisliginiz var mı kendisi bunu yaptıktan 2 ay sonra tüm dolaplar asaga inmiş ne tabak kalmış ne bardak
Ahahaha aman diyim tecrübe konuşuyor dolaplar inmiş asagadolapların fırçayla çizilmeyeceğini bilsem onu da yaparım
Yok onu yapmadım dondurucunun gideri var zaten o yüzden yıkamak normal geliyor bana başka da yıkayan vardır kesinYok artıkpeki mutfak dolaplarina hortumla su tutup fırçayla yikamisliginiz var mı kendisi bunu yaptıktan 2 ay sonra tüm dolaplar asaga inmiş ne tabak kalmış ne bardak
Kusura bakmayın gülüyorum ama az cok benzer durumlardayım. Hani gülüyorum ağlamayalım diye. Asla eşya atamıyoruz. Bizimkinin astımı yok çok şükür ama toz alerjisi ikimizde de var. Ben hem robot süpürge aldım her gün onu çalıştırıyorum evladım uyurken. Ve yeni yeni emekleme mod on sizde de o şekildedir mecbur temiz olsun istiyorum. Bir de haftada 1 gün temizliğe biri geliyor cikişamazsam 2 yaparim ona göre temiz tutalım dedim yoksa arttırmak zorundayım çocuk için dedim. Simdilik bu sekilde idare ediyoruz.Kızlar merhaba. Başım evimin bitmek bilmeyen işleriyle dertte. 3+1 ve malesef biraz fazla eşyalı bir evimiz var(fazla eşya eşimin indirim bulunca stok yapma huyundan kaynaklı, 7 aylık bebeğimize uygun bulursa 5 yaşında oynayacağı oyuncağı bile almışlığı var) mümkün mertebe en fazla 2-3 güne bir supuruyom ve toz alıyorum ama yok ev sürekli kirli gibi hatta gibisi fazla. Dip köşe temizlik gerekiyordu onu da bir kaç gündür oda oda yapmaya başladım ama 2 gün önce resmen kirkladigim salon su an hiç temizlenmemis gibi. Bebek zaten yoruyor evin de işinin hiç bitmemesi beni iyice tüketti. Eşin yardım etmiyor mu diye soracaklar için soyliyim kendisinde ileri seviye alerjik astım var. Deterjan kokusu aldığı an tıkanıp bilincini kaybediyor o derece. Aynı şekilde toza da alerjisi olduğu için evi sürekli mümkün olduğunca temiz tutmak zorundayım ama olmuyor. Evi bal dök yala hanımlara soruyorum;nasıl bir düzen oturttunuz temizlik adına ? Ben neyi yanlış yapıyorum acaba
Sabah oglum okula gittikten sonra kızıma kahvaltı yaptiriyorum sonra evi supuruyorum halinin disinda kalan yerleri elimle siliyorum koltukların altını da mopla temizliyorum toz da alıyorum cunku aynaları falan kızım mahvediyor hepsi bir buçuk saatte bitiyor.ben biraz temizlik konusunda takıntılıyımYa kırmak ocın soylemıyorum ama
Hergun supurup ,silmek,toz almak ,artı banyo tuvalet yıkıyorum dıyenlere cok ınanasım gelmıyor
Tamam süpürürsün
Yada lavaboların uzerınden gecersın ama
Bunların hepsını aynı gun sabahtan tekrar tekrar kımsenın yaptıgını düşünmüyorum
Yanı her sabah yaptıgınız ne tam olarak
Benimki temizliğe birini almayacagimiz için anasını falan çağırıyor düzenli olarak. Onlar çocuğa baksın sen evi hallet diyo ama ev asla hallolmuyorKusura bakmayın gülüyorum ama az cok benzer durumlardayım. Hani gülüyorum ağlamayalım diye. Asla eşya atamıyoruz. Bizimkinin astımı yok çok şükür ama toz alerjisi ikimizde de var. Ben hem robot süpürge aldım her gün onu çalıştırıyorum evladım uyurken. Ve yeni yeni emekleme mod on sizde de o şekildedir mecbur temiz olsun istiyorum. Bir de haftada 1 gün temizliğe biri geliyor cikişamazsam 2 yaparim ona göre temiz tutalım dedim yoksa arttırmak zorundayım çocuk için dedim. Simdilik bu sekilde idare ediyoruz.
Toz normal canım sen kafaya takmayı bırak haftada en fazla 2 gün temizlik günün olsun onun dışında hiçbir şey yapma derim ben. Ev işi nankördür habire onunla mi uğraşacaksın. Küçük eşyalar için de ev sizinse ve durumun elveriyorsa gömme dolap öneririm. Gömme dolap olmasa bile dolap almaya çalış, kalabalık gözünü yoruyor anlaşılan. Eşini de ne yap et stok huyundan vazgeçir, ne yapacak 5 sene sonrasını yarına ne olacağı belli değilKızlar merhaba. Başım evimin bitmek bilmeyen işleriyle dertte. 3+1 ve malesef biraz fazla eşyalı bir evimiz var(fazla eşya eşimin indirim bulunca stok yapma huyundan kaynaklı, 7 aylık bebeğimize uygun bulursa 5 yaşında oynayacağı oyuncağı bile almışlığı var) mümkün mertebe en fazla 2-3 güne bir supuruyom ve toz alıyorum ama yok ev sürekli kirli gibi hatta gibisi fazla. Dip köşe temizlik gerekiyordu onu da bir kaç gündür oda oda yapmaya başladım ama 2 gün önce resmen kirkladigim salon su an hiç temizlenmemis gibi. Bebek zaten yoruyor evin de işinin hiç bitmemesi beni iyice tüketti. Eşin yardım etmiyor mu diye soracaklar için soyliyim kendisinde ileri seviye alerjik astım var. Deterjan kokusu aldığı an tıkanıp bilincini kaybediyor o derece. Aynı şekilde toza da alerjisi olduğu için evi sürekli mümkün olduğunca temiz tutmak zorundayım ama olmuyor. Evi bal dök yala hanımlara soruyorum;nasıl bir düzen oturttunuz temizlik adına ? Ben neyi yanlış yapıyorum acaba
Elimden gelse her yeri dolap yapcam. Stok huyundan vazgeçirmek bu ekonomide çok zorToz normal canım sen kafaya takmayı bırak haftada en fazla 2 gün temizlik günün olsun onun dışında hiçbir şey yapma derim ben. Ev işi nankördür habire onunla mi uğraşacaksın. Küçük eşyalar için de ev sizinse ve durumun elveriyorsa gömme dolap öneririm. Gömme dolap olmasa bile dolap almaya çalış, kalabalık gözünü yoruyor anlaşılan. Eşini de ne yap et stok huyundan vazgeçir, ne yapacak 5 sene sonrasını yarına ne olacağı belli değil
Sizinki kötüymüş benimki en başından beri senin görevin çocuk bakmak dediği için ev işi bana kalmıyor çok fazlaBenimki temizliğe birini almayacagimiz için anasını falan çağırıyor düzenli olarak. Onlar çocuğa baksın sen evi hallet diyo ama ev asla hallolmuyorbizimki henüz emeklemeye başlamadı ama o da başlayınca tam olcak
Annesinin baya fazla sağlık sorunu var anca oturduğu yerden bebeği oyalıyor,uyutuyor falan. Ayakta fazla duramiyor. Bebeği yatağına koymak için bile bazen beni çağırıyor. Hal böyle olunca ondan iş beklenmiyor. Yemek falan yapıyor bazen yada yapip getiriyor mutlaka biseyler.Sizinki kötüymüş benimki en başından beri senin görevin çocuk bakmak dediği için ev işi bana kalmıyor çok fazla
Bu arada ne münasebet siz evi temizleyeceksiniz madem annesi geliyor evi de temizlesin sizin bebeğiniz ufak siz ona bakarsınız. annesi de ev işine de yardım etsin yani madem durum müsaade etmiyor, kendisi de yapamıyor. Annesi de sizin için değil evladı ve torunu için yardım etmiş olacak sonuçta.
Beni yanlış anlamayın siz onun annesine diyemezsiniz ama o desin yani.. zoruma gidiyor daha yeni anne olmuşsunuz size temizlik sanki siz kölesiniz, kayınvalide kraliçe torun sevecek.
Hayat müşterek kendisi size yardım edemiyorsa, yardımcı birini tutmaya maddiyat elvermiyorsa onun da annesi taşın altına elini soksun bir zahmet.
İki kişiyiz iş bitmiyor. Bitiren varsa varsa söylesinKızlar merhaba. Başım evimin bitmek bilmeyen işleriyle dertte. 3+1 ve malesef biraz fazla eşyalı bir evimiz var(fazla eşya eşimin indirim bulunca stok yapma huyundan kaynaklı, 7 aylık bebeğimize uygun bulursa 5 yaşında oynayacağı oyuncağı bile almışlığı var) mümkün mertebe en fazla 2-3 güne bir supuruyom ve toz alıyorum ama yok ev sürekli kirli gibi hatta gibisi fazla. Dip köşe temizlik gerekiyordu onu da bir kaç gündür oda oda yapmaya başladım ama 2 gün önce resmen kirkladigim salon su an hiç temizlenmemis gibi. Bebek zaten yoruyor evin de işinin hiç bitmemesi beni iyice tüketti. Eşin yardım etmiyor mu diye soracaklar için soyliyim kendisinde ileri seviye alerjik astım var. Deterjan kokusu aldığı an tıkanıp bilincini kaybediyor o derece. Aynı şekilde toza da alerjisi olduğu için evi sürekli mümkün olduğunca temiz tutmak zorundayım ama olmuyor. Evi bal dök yala hanımlara soruyorum;nasıl bir düzen oturttunuz temizlik adına ? Ben neyi yanlış yapıyorum acaba
Ben 7/24 silerim yeterki diğer işleri yapmıyayımCam silmeyi hiç sevmiyorum
Bu benimkilerin tıpkısının aynısı olmuşBende bir başağın gelini ve haliyle bir başağın yetiştirdiği adamın karısıyımo yüzden benden daha iyi anlayan olamaz
O zaman çok geçmiş olsun Allah razı olsun ondan da. Ona bir şey denemez zaten, bazen yeni annelere ev işi yükleyip görümceler, kayinvalideler gelini köle gibi çalıştırmaya kalkıyor çok ağırıma gidiyor ama sizin durum çok farklıymış.Annesinin baya fazla sağlık sorunu var anca oturduğu yerden bebeği oyalıyor,uyutuyor falan. Ayakta fazla duramiyor. Bebeği yatağına koymak için bile bazen beni çağırıyor. Hal böyle olunca ondan iş beklenmiyor. Yemek falan yapıyor bazen yada yapip getiriyor mutlaka biseyler.
Ay ne guzel ben hep hasta hep yorgunSabah oglum okula gittikten sonra kızıma kahvaltı yaptiriyorum sonra evi supuruyorum halinin disinda kalan yerleri elimle siliyorum koltukların altını da mopla temizliyorum toz da alıyorum cunku aynaları falan kızım mahvediyor hepsi bir buçuk saatte bitiyor.ben biraz temizlik konusunda takıntılıyım
Stok varsa dolap mecburi. Ama bence fazla abartmışsınız, tost makinesi bozulana kadar ohooo öbürünün de garantisi biter hem. Tost işin özeti. Stoğu bıraksanız temizlik şikayetiniz biterElimden gelse her yeri dolap yapcam. Stok huyundan vazgeçirmek bu ekonomide çok zorsürekli haklı çıkıyor. İnsan tost makinasının yedeğini mi alır mı o ayrı konu
Benimkinin de pis huyu herşeye aşırı karışması ve hep en doğrusunu ben bilirim,ben mukemmelim zihniyeti. O hariç herkes mal. Birde oğluşu hariç pardonO zaman çok geçmiş olsun Allah razı olsun ondan da. Ona bir şey denemez zaten, bazen yeni annelere ev işi yükleyip görümceler, kayinvalideler gelini köle gibi çalıştırmaya kalkıyor çok ağırıma gidiyor ama sizin durum çok farklıymış.
Ya ev daginik ve kırliyken insanın enerjisini alıyor sanki.evet bitiyor Allah güç versin de yapalımAy ne guzel ben hep hasta hep yorgun
Bunu dıyorum dıye pasaklı sanmayın bende takıntılıyım ama 3 gun gezer 4. Gun butun evın işini yaparım sonrada pertim cıkar
Halbukı hergun yapılsa aynen hemen bıter tebrık edıyorum