Bitmeyen ev işi

Aslında stokçuluk kar gibi görünüyor ama tam tersi. Mesela eşiniz sürekli stok yapıyor. Hep fazla fazla bir şeyler alıyor. Ama hiç bir ay 'oh iyi ki stok yapmışız, bu ay hiçbir şey almadık çok rahatız' dediniz mi? Hayır. Çünkü sürekli indirimde ve ucuz bir şeyler var, yine sürekli alım yapılıyor.
Bir dönem ben de stokçuydum. Bi baktım maddi olarak bana hiç faydası olmadı. Bi de bağımlılık yaptı. Ben de bıraktım. Şimdi evde bir şey biterse alıyorum ve stokçuluk günlerime göre daha az para harcıyorum.

Aslında öyle hiç durmadan alma şeklinde değil onun ki öyle olsa evde eşya koycak hiç yer kalmaz. Mesela en son geçen yıl indirimde deodorant bulmuştu baya aldı 1 senedir deodorant almıyoruz. Aynı şekilde bir kaç aydır tavuk,kıyma vs almıyoruz indirimde derin dondurucuyu doldurdu hatta yer kalmadı kızdım annesine verdim daha almadı. Ama fiyatı nistepen uygun şeyleri(makarna,bakliyat gibi) çok sık alıyor o zamanda yerden patliyorum işte

Yorumları okuyamadım ama Karcher alın, deterjansız buharla mis gibi temizlik. Eğlenceli olduğu için de ne zaman açsam eşim elimden alıyor Yerler, duvarlar, camlar, koltuklar… Ve çok çok daha kısa sürüyor işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…