Bitmeyen ev işi

Bende bir başağın gelini ve haliyle bir başağın yetiştirdiği adamın karısıyım 🤣 o yüzden benden daha iyi anlayan olamaz 🤣

Maşallah diyorum ve susuyorum 😂

Yemin ederim aynı şey aklımdan geçti 🤣🤣

Ya aslında bende seviyorum ama kalıcı hale getirememekten yana dertliyim. Temizlik adına bir rutin olusturamiyorum. Sabah kalkayim toz alayım haftada 2 camların önünü sileyim gibi rutinim yok nedense aslında zor da değil 🤔
Niye seviyosunuzz temizlik yapmayı? Niçin yani? 😐

Niye seviyosunuzz temizlik yapmayı? Niçin yani? 😐
Bende aynı soruyu hep yemek yapmayı sevenlere sormusumdur 🤣 bende onu sevmem mesela. Ama temizlik yapmayı seviyorumdan kastım bir başak manyakligi değil yanlış anlaşılmasın 🤣kirlenmiş bir şeyi temiz görmenin rahatlaması diyelim

Robot süpürgeniz varsa her gün çalıştırın eşiniz bu derece hassasa halıları da kaldırın hacalar sıcak zaten. O eşyaları bilmez miyim benzeri bir sıkıntı bizde de mevcut bir oda eşyaların resmen. 🤦‍♀️

Valla 7 de kalktım mutfak kahvaltılıklar yataklar bütün ev dandini. Hiiiiiiiçççççç öyle bi motivasyonum yok ki kalkayım. Uzanıp döne döne netflix seyredeyim. O sırada çayım kahvem bahçede servis edilsin akşama yemekler yapılsın ev 40 lansın. Köleler beni yelpazelesin böyle şeyleri seviyorum ben bi de masajcı gelsin film arası ndnxnxnx
Oh maşallah. Gözümüzde büyüttüğümüz icin böyle oluyor. Bende bazen umursamam ama sonra bi bakıyorum evi b*k götürmüş. İse giriştinmi çabuk biter

Valla 7 de kalktım mutfak kahvaltılıklar yataklar bütün ev dandini. Hiiiiiiiçççççç öyle bi motivasyonum yok ki kalkayım. Uzanıp döne döne netflix seyredeyim. O sırada çayım kahvem bahçede servis edilsin akşama yemekler yapılsın ev 40 lansın. Köleler beni yelpazelesin böyle şeyleri seviyorum ben bi de masajcı gelsin film arası ndnxnxnx
Bu mesajı görmemişim ahahaha. Tam olarak hayalim kelimelere dökülmüş 😂

Pisliğe dağınıklığı ne yazıkki tahammülüm yok her gün supuruyorum halinin gelmediği yerleri siliyorum tuvaleti lavabolari her gün yıkarım toz olan yerlerin tozunu alirim yine de her gün aynı oluyor batıyor büyük temizliğe bayramdan sonra baslayacam baza altı dolap içlerini temizledim kaba isler kaldi onları da memleketten gelince halledecem bebginiz varmis Bi yardımcı tutun salon oturma odası ayriysa orayi temizledikten sonra kapatın misafir gelince açın

Pisliğe dağınıklığı ne yazıkki tahammülüm yok her gün supuruyorum halinin gelmediği yerleri siliyorum tuvaleti lavabolari her gün yıkarım toz olan yerlerin tozunu alirim yine de her gün aynı oluyor batıyor büyük temizliğe bayramdan sonra baslayacam baza altı dolap içlerini temizledim kaba isler kaldi onları da memleketten gelince halledecem bebginiz varmis Bi yardımcı tutun salon oturma odası ayriysa orayi temizledikten sonra kapatın misafir gelince açın
Memleketimde yardımcı ücretleri 3binlere çıkmış malesef. Tek maaş ona bütçe ayiramiyoruz su an 😒 tek odamız var ayrı salon yok hep aynı odadayız

Robot süpürgeniz varsa her gün çalıştırın eşiniz bu derece hassasa halıları da kaldırın hacalar sıcak zaten. O eşyaları bilmez miyim benzeri bir sıkıntı bizde de mevcut bir oda eşyaların resmen. 🤦‍♀️
Ben bir oda da ayiramiyorum her yerde herşeyden mevcut. Kızamıyorum da. Herşey 1 ay içinde 5 katı zamlaninca laf ediyon ama ucuza aldık bak diyo hemen🙄

Ben bir oda da ayiramiyorum her yerde herşeyden mevcut. Kızamıyorum da. Herşey 1 ay içinde 5 katı zamlaninca laf ediyon ama ucuza aldık bak diyo hemen🙄
Ev 3+1 degilmi. Bı oda veya balkon kapalıysa fazla eşyaları ayırın

Ya kırmak ocın soylemıyorum ama
Hergun supurup ,silmek,toz almak ,artı banyo tuvalet yıkıyorum dıyenlere cok ınanasım gelmıyor
Tamam süpürürsün
Yada lavaboların uzerınden gecersın ama
Bunların hepsını aynı gun sabahtan tekrar tekrar kımsenın yaptıgını düşünmüyorum

Yanı her sabah yaptıgınız ne tam olarak

Ev 3+1 degilmi. Bı oda veya balkon kapalıysa fazla eşyaları ayırın
Fazla odamız baya küçük. Bir kanepe var bide dolap var orda onda da çarşaflar vs var zaten. Balkon kapalı orası zaten full dolu oraya sigmayanlar evin sağına soluna sıkıştırılıyor tarafımca 😂
Hergun supurup ,silmek,toz almak ,artı banyo tuvalet yıkıyorum dıyenlere cok ınanasım gelmıyor
Tamam süpürürsün
Bunların hepsını aynı gun sabahtan tekrar tekrar kımsenın yaptıgını düşünmüyorum

İşte bende bu rutini kafamda oturtamıyorum. Temizliğe kolaylık olsun adı altında yapılan tüm bu seyler zaten temizliğin ta kendisi🤔

Tamam süpürürsün

Bu saydiklariniz düzenli günlük temizlik yapan biri için 2 saatlik iş. Bugün;balkonu sildim kahvaltı sonrası bulaşık yıkandı,buzdolabını sildim,çamaşır makineye attım,ortalığı toparladım süpürüp silmeye geçeceğim. Wc mecburen yıkanıyor,Banyo her gün boşa yıkanmaz ama havalar ısındı günlük banyo yapıyoruz biz 5 kişiyiz mecburen yıkıyorum batıyor,aynalar dolaplar parmak izi mecburen siliyorum. Evde çocuk yoksa günlük bu kadar uğraşmaya gerek yok

Son düzenleme:
Cam silmek bi bana zevkli geliyor galiba😁 ben bazen hobi niyetine siliyorum
En sevmediğim cam silmek her işi defelarca yapmak zor gelmez 🫣
karşı komşum 70 yakın yaşı var kolunda 3 çatlak var protez takılı az önce mutfak ve Balkon camını siliyordu bir tık utandım benim camlara bakınca 🙈

En sevmediğim cam silmek her işi defelarca yapmak zor gelmez 🫣
karşı komşum 70 yakın yaşı var kolunda 3 çatlak var protez takılı az önce mutfak ve Balkon camını siliyordu bir tık utandım benim camlara bakınca 🙈
Benim kv 57 yaşında falandır. Toz oluyor diye günde 2 3 kere balkon yıkar. Yaşlılar bizden becerikli

Benim kv 57 yaşında falandır. Toz oluyor diye günde 2 3 kere balkon yıkar. Yaşlılar bizden becerikli
Bu işin nirvanasi benim kv. Balkonda hortumla buzdolabı yıkamış kendileri vakti zamanında 🤦 hala da diyor ki artık dolap ağır geliyor çıkaran olsa yine yıkarım 🤦

Bu işin nirvanasi benim kv. Balkonda hortumla buzdolabı yıkamış kendileri vakti zamanında 🤦 hala da diyor ki artık dolap ağır geliyor çıkaran olsa yine yıkarım 🤦
senin kv benim kafadan ya🤣o buzdolabını foşur foşur balkonda yıkarım ohh derim içim rahatladı. Bı de anneme yakalanmıştım yıkarken. Kadın şok oldu🤣

Bu saydiklariniz düzenli günlük temizlik yapan biri için 2 saatlik iş. Bugün;balkonu sildim kahvaltı sonrası bulaşık yıkandı,buzdolabını sildim,çamaşır makineye attım,ortalığı toparladım süpürüp silmeye geçeceğim. Wc mecburen yıkanıyor,Banyo her gün boşa yıkanmaz ama havalar ısındı günlük banyo yapıyoruz biz 5 kişiyiz mecburen yıkıyorum batıyor,aynalar dolaplar parmak izi mecburen siliyorum. Evde çocuk yoksa günlük bu kadar uğraşmaya gerek yok
Ben okurken yoruldum bacım, yaptım diyene gözüm pörtlüyo

X