- 1 Şubat 2018
- 808
- 975
- 38
Bebiş daha minicik canım, benimki doğmadan eğitim derdine düştü :) sağlıkla kucağıma alayım da başka bişey umrumda değil inan. çok haklısın ben de kiraya çıkmak istemiyorum aynı senin gibi düşünüyorum gücümüzün yettiği bir evi alsak bizim olsun, içimize sinecek gibi olsun kendimiz seçelim yeter diyorum. kenardaki birikim rahmetli kp den kalan ufak bir miktar malesef kendimiz kenara bişey koyamıyoruz, tüp bebek tedavisi ve araba masrafı, bir de eşim tadilat için kredi çekmişti 2 sene onu ödedik. Her zaman masrafımız oluyor. Krediye de tövbeli, bu zamanda ben de yüksek faizle krediye karşıyım, strese girmenin manası yok tabi. Bu birikim hızıyla da eşimin istediği kriterde evi almamız 10 sene sürer. Ama burda sizlerin yorumları bana çok iyi geldi, hepinizden allah razı olsun. Bazen insan kendi kafasında kurup kurup kendini yiyor. Hayat böyle malesef hiçbir şey 4-4 olmayacak. En güzeli sağlığımıza şükredip geri kalanları kabullenmek. Eşime de yüklenip baskı yaptığımı biliyorum ama gerçekten bu konuyu konuşmaktan bunaldım. İkna edilecek gibi değil. Asla kabul etmiyor, biraz daha ülkenin durumunu görelim bekleyelim diyor. Hergün bişeyler okuyor araştırıyor, eşimin iddasına göre ülkede kontrolsüz şekilde inşaate yatırım yapıldı oysa tüm malzemeler ithal olduğu için maliyet çok arttı, devam eden işler bile bitirilemiyor. büyük lüks siteler satılamıyormuş. insanlar da ellerindeki parayı konuta yatırmaktansa beklemeyi seçiyolar şu an yatırımcılar öyle öneriyor. yakında inşaat sektörü çökecek diyor. bu zamanda tutup ev almak enayilik olur diyor. ben de bu şekilde olacağına emin gibiyim, ama bazen tereddüte düşüyorum. bekleyip görücez. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
bişey söyliyim mi canım eşin çok iyi analiz etmiş. onlar daha mantıksal bakıyor. bizler daha duygusal yaklaşıyoruz. bence eşini dinle canım