ay bilmiyorum ya hatırasına edeyim afedersin. erkeklerde bekar evi pisliği diye bir şey var ya. pis kadının pisliği ona rahmet okutuyor Şekil 1a.
dolap altlarını ben temizledim, ve birkaç gün hayatı sorguladım yemin ederim. burada böyle dip köşe ayrıntı temizleyecek, hele bu kadar pis evi, yardımcı kadın da yok. minicik ev baksan. normalde 1 günde temizlenmesi lazım -dı.
sonra mutfak dolabının üstüne gelince (zaten dediğim gibi evde demirbaş başka dolap da yok) erkek arkadaşım bi çıktı, dedi ki "migren hiiiç temizleme, çünkü temizleyemezsin, ne yapalım biliyor musun sen bana büyük spatulayı ver ben burayı güzelce bi kazıyayım, üstüne de yağlıboya çekeyim"
ahahaha.
böyle temizlik mi var dersin. ama gerçekten yağ çöz por çöz filan olacak gibi değil leş, mobilya üstelik bu dedi, peki dedim.
banyoya da kız kardeşim bastı kimyasalı, inşallah alt kata su indirmeyiz diye diye temizledik...
biz de dolap, kapı, kalorifer vs. boyadık. çıkarken hiç bir şeyi boyamayı düşünmüyorum, boyarım da demedim zaten. ev sahibi bu kadar evle ilgilenip temiz tutan, tadilat ettiren kiracı zaten görmemiş sanmıyorum boya diyeceğini ama tabi Allah bilir. duvarları boyamadım, boyamıycam.
seninki yeni evli evi şekerim
mobilyan filan da yeni sanırım, duvarları da istediğin renk yap tabi, en güzeli bence de -sen aile evinden gidiyorsun yanlış bilmiyorsam, eşin de yurtdışından geliyor, yani 0 ev kuruyorsunuzdur.