- 12 Kasım 2009
- 5.750
- 4.806
- Konu Sahibi Hayat ne garip
Hanfendi kafanız iyimi bana ne dusucek diye peşine düştüm siz ne anlam çıkardınız ne içtiniz siz hey Allahım:))evden banane bana ne düşecek dedimki ev eşim ve kardeşlerine ait bana niye bişey düşsün ayrıca yaptığım masrafı ben ruh sağlığım için yaptım.onalrdanmi isteyecem şunu yaptım diye farketmezler bileki umurlarinda olmazki bile.ben oturduğum sürece bu sekil temiz kullanayım diye yaptım.ben bu sene son kalanı yaptiracagim badana boya saten alçı vestiyer 100 bin tutar yada geçer bu al üç oda eşyamı alırım cilsammi yaptirsammi diyorum .siz daha neyin peşine düştünüz diyorsunuz.ev değeri şu an 1200 bolusulse 200 bin düşecek araba bile alınmaz bu paraya biseyede yaramaz.benim.burda tek karım kira vermemem.kafa rahat oturmam .en iyi evler 10 bin kiralar yaşadığım şehirde siz istqnbul falan sandınız sanırım orda kucuck dqirele 20 30 binYani şuan benim tek olayım, miras kocanızın ev kocanızın. Siz neyin peşine düştünüz? Yok harcadım bana kalmayacak falan. Yani insanlar der ki yaptırmasaydın kardeşim. Orda hakkınız yok ki sizin