O zaman Fissler öneririm sana, biraz maliyeti yüksek ama çok hızlı pişiriyor, ciddi bir zaman tasarrufu sağlıyor.Esra artık yetişemediğim için ve zaman tasarrufu olsun diye iki adet 4.5 ve 3 lt düdüklü bakıyorum..
pilavı bile onda yapacagım zaman kısalsın da ocagın başında durmayayım diye.
Yıldım demeyelim de yoruldum çok.
14 yıllık evli ve pilav yapmayı bilmiyor... tabi hergün kayınvalidemde :)) Biz çalıştığımız için kayınvalidem sağolsun hergün gidelim orda yiyelim istiyor ama ben bazen kafam kaldırmayacağı için araba ile gidip yemeği alıp geri evime dönüyorum eskiden çok sık görürdüm şu sıra haftada 2-3e düştü ama görmediğim günler de whatsapp durumları ile kendini hatırlatıyor :))
Çok teşekkür ederim elimden geldiğince az gitmeye çalışıyorum ama bazen yorgun olduğumda gitmek mecburiyetinde oluyorum cevabınız için çok sağolun iyi geldi
ayrıca araba ile gittiğim için eşim izin vermez kendisi yokken giymeme
Neden yemek yapmıyorsunuz?14 yıllık evli ve pilav yapmayı bilmiyor... tabi hergün kayınvalidemde :)) Biz çalıştığımız için kayınvalidem sağolsun hergün gidelim orda yiyelim istiyor ama ben bazen kafam kaldırmayacağı için araba ile gidip yemeği alıp geri evime dönüyorum eskiden çok sık görürdüm şu sıra haftada 2-3e düştü ama görmediğim günler de whatsapp durumları ile kendini hatırlatıyor :))
Ayy kıyamam ama nedense senın değilde onun elti sorunu varKıskanma elbette var ben inkar etmiyorum ben çalışıp yorulurlen onun sabahtan akşama kadar gezip benimle aynı işi yapmış havaları deli ediyor birde Ben yetişemiyorum ki evim ve kv arasında mesafe var işten çıkıp direk kayınvalideme gidiyorum ayrıca araba ile gittiğim için eşim izin vermez kendisi yokken giymeme
Eşiniz etek giymenize izin vermiyor ama eltiniz istediği gibi giyiniyor, çalişmadigi halde sizden daha iyi bir hayat yaşıyor ve hatta hatta bence eşiniz sevgisini belli etmeyen ama eltınızın eşi belli eden taraf. Ben çalıştığım halde bu kadar el üstünde tutulmuyorum diye kıskanıyorsunuzKıskanma elbette var ben inkar etmiyorum ben çalışıp yorulurlen onun sabahtan akşama kadar gezip benimle aynı işi yapmış havaları deli ediyor birde Ben yetişemiyorum ki evim ve kv arasında mesafe var işten çıkıp direk kayınvalideme gidiyorum ayrıca araba ile gittiğim için eşim izin vermez kendisi yokken giymeme
Yemek yapmayı bilmiyorum yumurta bile düzgün kıramam ben napayım nerelere gideyim hangi taşa kafamı vurayım oyyyyy dağlarrrrKaçınız AUDİ marka arabasıyla (küçük bile yazmaya kıyamadım ) k.validesine yemek alıp geri dönüyor ha ?
Hepiniz yürüyerek gidiyorsunuz be !
Sefer tasıyla evinize yürüyerek bile değil emekleyerek yemek götürdüğünüzü yazdırtmayın bana.
Fakir fakir konuşmayın.
Evet kadın kadının düşmanıymış hatta karı koca olarak bir kadının düşmanısınız. Eşinizle yengesi hakkında iğrenç muhabbetiniz mide bulandırıcıSon olarak merhabalar hepinizin yorumunu ayrı ayrı okudum genel olarak herkes kendi penceresinden kendi cümlelerini yazmış fakat ana konu aynı o yüzden cevap vermediklerim oldu öncesinde yaklaşık 9 sayfa kadar yazdım :) yani genelde ya benim anlatmak istediklerim görmezden gelindi ya da herkes aynı noktaya odaklandı yorumların hepsi birbiri ile aynı olmasından onu çıkarıyorum herkesin yorumuna sonsuz bir saygım var ve iyi kötü herkese teşekkür ediyorum sonuçta zaman ayırıp yanıtladınız kendi tezinizi savundunuz ama ben konumun sonunda belirttim dayanamadığımı benim sessizliğim nedeniyle mi bunlar olduğunu sorguladığımı yazmıştım kimse o kısma kadar okumamış olsa gerek ki 2-3 kişi hariç benim problemime yanıt verilmedi yine de herkese teşekkür ediyorum ben kadının düşmanı kadındır lafını hiç sevmezdim ama o kadar acımasız yorum yapanları görünce anlıyorum ki gerçekten öyleymiş.. Hepiniz sevgiyle kalın.
Lise mezunu olunca ne oluyor? Türkiye nin her yerinde ıyı eğitim veren üniversite yok. Belkide aldığınız eğitim ile lise düzeyi aynı seviyede görüyordur. Yorumunuzdan baya belli oluyorEltin icin esine catma o kendi basitligiyle kalsin sen tahsilli kulturlu bir kadinsin kaliteni bu yonden ortaya koy orasini burasini acmakla olmuyo onun eside nasil musade ediyor hayret insan oturmasina kalkmasina azcik dikkat eder sen o varken onun anlamayacagi kulturlu seylerden bahset bastir onu bosver bende gorumcemden bu yonde cok cektim benden 10 yas buyuk olmasina ragmen afedersin benle bilmem ne yarisina giriyor her defasinda lafi koyuyorum ama anlayana iste 2. Univ. Yazildim kendisi lise mezunu basliyor taslamaya en sknunda tum bagimizi koparttik cunku zehriyle benide curutuyodu hiic onunla yarisa girmedim sende umursama o senin kalemin degil belli ki bunu ona hissettir.
Hiç bir şey yapmayacaksınız. Sizi ilgilendiren bir şey yok çünkü. Size bir lafmı söylüyor, kötü mü davranıyor, hakaret edip, iftira mı atıyor? Yoo hiç birini yapmamış. Giydiği kısa etekte sizi ilgilendirmez, rahatsız olacak olan eltinizin eşidir ki oda rahatsız değil karısını uyarmadığına göre.Kıskançlık elbette var yok diyen herkes yalan söyler benim konuyu açma amacım şu kişilik olarak sakin sessiz bir yapım var ama bu yaptıklarına cevaben ne yapacağımı bilmiyorum Tam anlatamadım galiba derdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?