Bitmeyen elti sorunum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben üniversite mezunu güzel bi şirkette çalışan bir bayanım

eltim Lise mezunu onunda eşinin durumu benim eşim gibi

onlar ford marka bir araç aldılar

bizim de audimiz var sınıf olarak elbette çok çok üstü ama bir görseniz benim arabammmm benim arabamm diyip duruyor küçük dağları ben yarattım misali

Yani ben sabahtan akşama kadar çalışan bir insanım akşamda kayınvalideme yemeğe gittiğimde onun gezme alışveriş maceralarını dinlemek ister istemez beni çok geriyor

gelirken etek Veya kısacık elbiseler felan giyip geliyor Eşimde orda oluyor

bence elitinizi takıntı haline getiren sizsiniz. Eğitim karşılaştırması yapmanız, marka takıntınız, kv ile olan diyaloglara yada konulara dahil olamayışınız, istediğini giyinmesi ve eşinizden kıskanmanız gibi bir sürü şeyi size batmış.

Son düzenleme:
Herkes aynı şeyi söylüyor çünkü aklın yolu bir. Buradaki kimse sizi tanımıyor ee doğal olarak kimsenin size karşı bir garezi de yok, gayet objektif bir şekilde değerlendirdik.

Ben öyle kadına bakmam diyen eşiniz zihniyeti acayipmiş. Yengesinden bahsettiğinin farkında mı acaba? İnsan abisinin karısı hakkında şu cümleyi nasıl kurar?
Ayrıca sizin bi elti sorununuz yok eltinizin var. Kadını kıskanan sizssiniz. Kocasını öpmesinden, giydiğine, yemeğine, gittiğine geldiğine herşeye kulp bulmuşsunuz. Size ne? Eltinizin sizi umursadığını hiç sanmıyorum. Kendiniz kıskandığınız için onun sizi kıskandığını düşünmek istiyorsunuz.

O zaman yemeğinizi evde yapacaksınız kimsenin evine gidip oradaki insanlardan dolayı kendi kendinizi yiyip bitirmeyeceksiniz.

Çağırdıklarında da ya mesafenizi koruyacaksınız iyice buzdolabı gibi olacaksınız, ya lafınızı esirgemeyeceksiniz, ya da şu şu nedenlerden dolayı gelmiyorum diyeceksiniz.

Ayrıca eltinizin arkasından konuşan kv ve kp rin sizin arkanızdan konuşmadığını düşünmüyorsunuz dimi?
O tu kaka siz cicisiniz yani, öyle bişey yok ona da sizin dedikodunuzu yapıyorlardır.

bizde çalışan insanlarız yemek yapasın yoksa ara sipariş ver getirsinler bir sürü uygulama var telefonda. Yazık ayol kadıncağıza evinin ihtiyaçlarını görüyor musunuz ayrıca yiyip içip?

Kadının düşmanı kadındır derken kendinizden bahsediyorsunuz heralde . Eltiniz hakkında yazdiklarinizdan o cikiyo ortaya. Size ne onun giyiminden yemek yapmamasından. Hem siz de yemek yapmiyomussunuz. Oturun evinizde yiyin. Kimse batmaz gözünüze. Kıskançlıktan çatlayan sizsiniz gibi geldi bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…