Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bitlendim :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
gerçekten çok zor biri farkedicek diye aklım çıktı

evet ama hiç farketmedim kimde var bilmiyorum komşularımızdan yeğenlerimdednde geçmiş olablir
paranit diye bır ilaç var canım anason kokuyor onunla saçı tarıyorsun sürekli 3 gun sonra sırkeden eser kalmıyor denenmıştir :)
nyda kullandım bir haftadır gelen giden yok bakalım ne olucak
canım arkdasşarından bulaştı büyük ihtimalle onlardan bulasmıstır. dikat ettinmi hiç şüphelendiğin bi arkdasın varmı ve arkdaslarında farketmiş olabilir saçındakileri

yok belirgin değil saçalrımdakiler saçlarım sarı ve gür zaten annem temizleyebildiğini temizledi göründüğünü zannetmiyorum

benim bi öğrencim 2 sıra öünde oturan arkdasının şaçında görmüş ban söyledi. yani dikat edince belli olur dikat et tam olarak kurutlana kdar şaçlarına dokundurtma mümkün olduğunca.

hiç moralini bozma bit çok temiz saça gelir yapışır.bit,temiz saçı severmiş.eczanede bir sürü bit şampuanları var.haftada 3 kere banyodan sonra yap saçına şampuandan geçirir.hatta garanti olsun diye 2 hafta boyunca yap.herkeste olabilir,kuaförlerin tarağından gelir,okuldan gelir,otobüslerde kafanı koltuğa dayarsan gelir,gelir de gelir yani.eczaneye koş ama hemen sirkeleri patlayıp bit olmasın.

Son düzenleme:
evet %40bilmiyorum ki hiç boyamadım en az zarar veren volüm hangisi ona göre kullanırım çünkü

önce bi normal şaç kremini alıyosun herhangi bi saç kremi olabilir sonra madde madde uygula

1- şaçlarını normal bi şampuanla yıka
2- havluyla kurut şaçlarını topla ve şaç kreminin tmamını şaçına boca et
3- şaçını plastik bi torbaya sor bir bitin nefessiz kalarak ölme süresi yaklasık 15 dk
4- 20 dk beklet sonra şaçını aç normal bi ratakla tarayarak şaçını aç
5- kaliteli bi sirke tarağı al paranitin kutusunda çıkan tarak çok iyi nyda nın tarğıda iş görür
6- ışık alan bir yere geç ve önüne havlu koy sonra ablan veya anne eline sirke tarağını alsın
7- şaçını 4 bölüme ayırsın bölüm bölüm tarayarak bütün sirkeleri çıkarsın ve her tara kdarbesinde tarakta birikenleri bi kağıt havluya sarsın
8- özellikle ense ve kulak arkası bölümleri ve ense kısmını bikaç kez tarayın ayrıca bu işlemleri uygulama videosu mevcut elimde onu ulastırabilirm istersen

% 100 çözüm birkeç kez denedim tam sonuç aldım

çok saol arkadaşım deniycem bunu videosunu ulaştırablirmisin

çok saol arkadaşım deniycem bunu videosunu ulaştırablirmisin

evet ama mail adresi gerekiyo özelden msj atamıyorum yeni üye olduğum için. ben bu işlemi baska arkdaslarımıda uyguladım takıldığın yerde yardımcıda olabilirim

komsu nasıl farketti kız çok merak ettim :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…