gerçekten çok zor biri farkedicek diye aklım çıktıCocuklugumun kabusudur bit annem gaz sürerdi kafamıza yanardı sac diplerimiz cok zor kurtulmustum bitten arkadaslarım alay ederlerdi okuldan soğumustum hatırladıkca ne kadar etkilendiğimin farkına varıyorum
öğretmenlerin önerdiği antibit falan hiç işe yaramıyordu
umarım kurtulursunuz paranit işe yarar
evet ama hiç farketmedim kimde var bilmiyorum komşularımızdan yeğenlerimdednde geçmiş olablircanım şimdi kurtulmaya çalısıyosun ama nasıl bulastığunı anlamadan hiç faydası olmaz. çünkü tekrardan buşabilir. bende lise de rehberlik öğretmeniyim öğrencilerimin bikaçında bu sorun var. hatta bende olabilir
nyda kullandım bir haftadır gelen giden yok bakalım ne olucakparanit diye bır ilaç var canım anason kokuyor onunla saçı tarıyorsun sürekli 3 gun sonra sırkeden eser kalmıyor denenmıştir :)
canım arkdasşarından bulaştı büyük ihtimalle onlardan bulasmıstır. dikat ettinmi hiç şüphelendiğin bi arkdasın varmı ve arkdaslarında farketmiş olabilir saçındakileri
gerçekten çok zor biri farkedicek diye aklım çıktı
evet ama hiç farketmedim kimde var bilmiyorum komşularımızdan yeğenlerimdednde geçmiş olablir
nyda kullandım bir haftadır gelen giden yok bakalım ne olucak
yok belirgin değil saçalrımdakiler saçlarım sarı ve gür zaten annem temizleyebildiğini temizledi göründüğünü zannetmiyorum
evet %40bilmiyorum ki hiç boyamadım en az zarar veren volüm hangisi ona göre kullanırım çünkü
sana bi yöntem anlatıcam bitten % 100 kurtulucaksın kesinlikle boyatmana falan gerek yok şaçını yıpratma boşuna
evet %40bilmiyorum ki hiç boyamadım en az zarar veren volüm hangisi ona göre kullanırım çünkü
önce bi normal şaç kremini alıyosun herhangi bi saç kremi olabilir sonra madde madde uygula
1- şaçlarını normal bi şampuanla yıka
2- havluyla kurut şaçlarını topla ve şaç kreminin tmamını şaçına boca et
3- şaçını plastik bi torbaya sor bir bitin nefessiz kalarak ölme süresi yaklasık 15 dk
4- 20 dk beklet sonra şaçını aç normal bi ratakla tarayarak şaçını aç
5- kaliteli bi sirke tarağı al paranitin kutusunda çıkan tarak çok iyi nyda nın tarğıda iş görür
6- ışık alan bir yere geç ve önüne havlu koy sonra ablan veya anne eline sirke tarağını alsın
7- şaçını 4 bölüme ayırsın bölüm bölüm tarayarak bütün sirkeleri çıkarsın ve her tara kdarbesinde tarakta birikenleri bi kağıt havluya sarsın
8- özellikle ense ve kulak arkası bölümleri ve ense kısmını bikaç kez tarayın ayrıca bu işlemleri uygulama videosu mevcut elimde onu ulastırabilirm istersen
önce bi normal şaç kremini alıyosun herhangi bi saç kremi olabilir sonra madde madde uygula
1- şaçlarını normal bi şampuanla yıka
2- havluyla kurut şaçlarını topla ve şaç kreminin tmamını şaçına boca et
3- şaçını plastik bi torbaya sor bir bitin nefessiz kalarak ölme süresi yaklasık 15 dk
4- 20 dk beklet sonra şaçını aç normal bi ratakla tarayarak şaçını aç
5- kaliteli bi sirke tarağı al paranitin kutusunda çıkan tarak çok iyi nyda nın tarğıda iş görür
6- ışık alan bir yere geç ve önüne havlu koy sonra ablan veya anne eline sirke tarağını alsın
7- şaçını 4 bölüme ayırsın bölüm bölüm tarayarak bütün sirkeleri çıkarsın ve her tara kdarbesinde tarakta birikenleri bi kağıt havluya sarsın
8- özellikle ense ve kulak arkası bölümleri ve ense kısmını bikaç kez tarayın ayrıca bu işlemleri uygulama videosu mevcut elimde onu ulastırabilirm istersen
çok saol arkadaşım deniycem bunu videosunu ulaştırablirmisin
çok saol arkadaşım deniycem bunu videosunu ulaştırablirmisin
walla benimkini komsu fark etti,ama nasil utandim sonra kadin dedi yani kirle alakasi yok bit temiz insanlara daha cabuk gelirmis direk eve gittim prille yikadim sacim biraz sertlesti ama napim sonrasinda birsey kullandimmi hatirlamiyorum bit ilaci kullanmis olabilirim,birde kucukken yine olmustu sinek ilaci sikmislardi onlada geciyor ay kafamda kasinti basladi
yinede siz pril felan kullanmayin ne me lazim birsey felan olur ben o anki panikle naptigimi bilemedimde
ne yaptın kurtuldun mu merak ettim
evet kızlar saçımda birşey kalmadı nyda sprey uyguladım bir sefer ardından iki kez de lavanta yağı sürdüm şuan hiç bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?