- 10 Mayıs 2015
- 32
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle bi ortamam yok iyi ozaman içim rahatladı :)Bir iki haftada bir bit şampuaniyla yikandim ben uzun süre :) ya da bit savar toka vb seyler kullanabilirsin bit bulasma ihtimali olan ortama giriyorsan. Oyle bi ortamin yoksa kolay kolay bulasmaz heralde. Bana da öğrencilerden 5 yılda bir kez bulasti yani :)
Saçınızı banyoda bol bol sirke ile bekletin. Banyoya girince bol bol saç kremi ile sirke tarağı ile tarayın. Krem sayesinde kolayca tarağa geliyorlar. Bit ilacı vs gibi şeyler kullanmayın. saçı boyamak da işe yarıyor hatta boyalı saça gelmiyorlar. Benimde eltimin çocukları bitlenmişti böyle temizledim.
Yakarak öldürmek her canlıya işkence ya o bakımdan..Çok yaşa, bitlere mi acıdın?
Öyleymiş. Bunu bir kuaför arkadaş ta söylemişti . Bir arkadaşım da yeğeninden bit kapmıştı saçını boyadık kurtuldu. Hem koyu renge boyayıp tarayınca sirkeler çok belli oluyor. Onlarda boy anıyor :)aaa boyalı saça neden gelmiyor? ben de saçımı boyattığıma sevindim şimdi :)
yaa ama kuföre gidince de bulaşma ihtimali var başkasının saçına değen tarağı gelip bize kullanıyolarBir iki haftada bir bit şampuaniyla yikandim ben uzun süre :) ya da bit savar toka vb seyler kullanabilirsin bit bulasma ihtimali olan ortama giriyorsan. Oyle bi ortamin yoksa kolay kolay bulasmaz heralde. Bana da öğrencilerden 5 yılda bir kez bulasti yani :)
kuaförde bir kapma riski de var ya offÖyleymiş. Bunu bir kuaför arkadaş ta söylemişti . Bir arkadaşım da yeğeninden bit kapmıştı saçını boyadık kurtuldu. Hem koyu renge boyayıp tarayınca sirkeler çok belli oluyor. Onlarda boy anıyor :)
yaa ama kuföre gidince de bulaşma ihtimali var başkasının saçına değen tarağı gelip bize kullanıyolar
Sorma. Bende hep derim acaba kendime bir set edinip hep kUaföre onumu götürsem. Ama teklif edince bakışları nı hayal ediyorum vazgeçiyorumkuaförde bir kapma riski de var ya off
hakkaten tedbiri elden bırakmamak lazım ara sıra yıkamalı bundan sonra :)Evet bak bu hic aklima gelmemişti :) o zaman sık olmasa da arada bi sampuan yada daha etkili bisey varsa eczanelerde onu kullanicaz kimyasal olmayan da varmis ya da benzeri önlemler yapacak başka bişey yok galiba. Bit sampuaniyla yıkarken de bit taragi kullaniriz dusta bisey varsa diye
ay evet evet bunu ben de düşünüyorum ama böyle yaparsam garip karşılarlar diyip vazgeçiyorum :) ya aslında düşünürsek kullandıkları tarak, saçı fönlerken tutturmak için kullandıkları toka, kullandıkları havlular, hepsinden bit geçebilir yani.. ayyy saçımı evde mi boyasam artık napsam düşündükçe iğrendimSorma. Bende hep derim acaba kendime bir set edinip hep kUaföre onumu götürsem. Ama teklif edince bakışları nı hayal ediyorum vazgeçiyorum
Ben evde boyu yorum ki zaten :))) . kesim yaptırıcaksam da eve gelince boyu yorum ama omre yaptırmam gerek. Yar bana temiz bir kuaförrrr :)ay evet evet bunu ben de düşünüyorum ama böyle yaparsam garip karşılarlar diyip vazgeçiyorum :) ya aslında düşünürsek kullandıkları tarak, saçı fönlerken tutturmak için kullandıkları toka, kullandıkları havlular, hepsinden bit geçebilir yani.. ayyy saçımı evde mi boyasam artık napsam düşündükçe iğrendim
canım kuaför temiz olsa da bazı bayanlar kız çocuklarının saçını kesitrmek için kuaföre getiriyor, kuaför ne bilsin çocuk bitli mi değil mi, ona değen tarak hoop sonra sana geliyor.. ayyy napcaz biz yaBen evde boyu yorum ki zaten :))) . kesim yaptırıcaksam da eve gelince boyu yorum ama omre yaptırmam gerek. Yar bana temiz bir kuaförrrr :)