- 25 Kasım 2024
- 11
- -5
- 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka bir marka vermiş eczacı. O da etki etti ama eğer gerek olursa ki inşallah olmaz dediğiniz markayı alırım bu sefer. Düzleştirici olabilir onu da yapayım teşekkür ederimkwellada diye bir bit ilacı var birebir kesin çözüm
hepsinden en etkilisi o
yıkadıktan ve kuruttuktan sonra da kızınızın saçına düzleştirici ile düzleştirin asıl püf noktası da bu yumurtaları için
Hiç öyle düşünmeyin toplu taşımalardan bile gelebilir. Bunun çocuğunuzla ilgisi yok o sadece okulun kurbanı olmuşaksini düşünen de problem vardır.canınızı sıkmayın grip kadar çok doğal . Okula giden bir çok çocuk düşer,hastalanır, bitlenir en kısa sürede inşallah atlatırsınızKendimi durdurmaya çalışıyorum ama böyle konularda taktım mı takıyorum haklısınız kızım açısından da düşünmem lazım zaten okula gidemediği için üzülüyor çok. Teşekkür ederim biraz rahatladım kimseye anlatamadım çünkü maalesef anlatsam pis muamelesi görürüz.
Çok teşekkür ederim amin inşallah sağolun desteğiniz içinHiç öyle düşünmeyin toplu taşımalardan bile gelebilir. Bunun çocuğunuzla ilgisi yok o sadece okulun kurbanı olmuşaksini düşünen de problem vardır.canınızı sıkmayın grip kadar çok doğal . Okula giden bir çok çocuk düşer,hastalanır, bitlenir en kısa sürede inşallah atlatırsınız
Eczaneden aldığınız ürünleri gerektiği süre kadar kullanmaya devam edin. Birkaç yıkamaya tamamen bitecektir, endişelenmeyinOkuduklarım etkiledi beni. Geçmiyor falan yazmışlar büyüttüm o yüzden. Bu hafta göndermeyeceğim öğretmeniyle konuştuk zaten. Evet şampuan sprey eczaneden aldık. O halletti gibi zaten diğerlerini ben biraz içim rahatlasın diye yapıyorum sanırım teşekkürler.
Teşekkür ederim inşallahEczaneden aldığınız ürünleri gerektiği süre kadar kullanmaya devam edin. Birkaç yıkamaya tamamen bitecektir, endişelenmeyin
Eczaneden alacağınız bi ilaçla 2 3 günde kurtulursunuz. Bit tokalari var spreyleri var okula giderken kullanırsınız hiçbirsey de olmazO korkuyla burdan ne okuduysam yaptım bir de o bekleme sürecinde yumurta varsa çoğalmaz mı?
3.gün oldu bugün günde 2,3 kere tarayıp ayıklıyorum kızım bıktı artık devam edeceğim artık yapacak bişey yok. Bir de her taradığınızda banyo yaptırıyor muydunuz? Kızım banyoya girmek istemiyor artık fobi olacak çocuktaBen şampuanlar dan çözüm bulamadım. 5 günde sirke olanlar bite dönüyor kızım sayesinde ögrendim siyah bit varsa emin olun yumurta bırakmıştır hergün tek tek ayıklayın gri olanlar yumurta bırakmıyor. Sürekli sirke ayıklamaktan başka çözüm bulamadım. Bide ilkbçıktığında gözle zor görülen beyaz minik minik geziyorlar onu da tlf ışığı ile gördüm. Kızım küçüktü emerken ayıkladım yoksa baktırmıyolar
Ben de çok huylandım ya sürekli bakıyorum sürekli taramak istiyorum sanki hiç bitmeyecek taradıkça görecekmişim gibi geliyorUtanılacak bir şey yok ki okulda çocuklarının kafasını temizlemeyen veliler utansın geçen yıl bize de geçmişti bu yıl sürekli bit tarağıyla tarayıp bakıyorum var mı yok mu diye
Çok teşekkür ederim inşallahEczaneden alacağınız bi ilaçla 2 3 günde kurtulursunuz. Bit tokalari var spreyleri var okula giderken kullanırsınız hiçbirsey de olmaz
Yok kızım uyurken emerken ışık tutup tek tek sirke ayıkladım kepek sanmıştım önce sizin gibi internetten baktım ki bitilk gözle görülmüyor okadar küçük kı ışık tutunca yürüyen beyaz nokta lanet bişey bilmediğimdenn 3hafta uğraştık3.gün oldu bugün günde 2,3 kere tarayıp ayıklıyorum kızım bıktı artık devam edeceğim artık yapacak bişey yok. Bir de her taradığınızda banyo yaptırıyor muydunuz? Kızım banyoya girmek istemiyor artık fobi olacak çocukta
Sık sık tarayın ben bu sene de ara ara bit tarağı ile tarıyorum gelme ihtimaline karşıBen de çok huylandım ya sürekli bakıyorum sürekli taramak istiyorum sanki hiç bitmeyecek taradıkça görecekmişim gibi geliyor
Ya evet o kadar küçük ki bende hiç bilmiyordum hiç görmedim yaşamadım belki daha erken farkedebilirdim ama işte insan bilmeyince böyle oluyorYok kızım uyurken emerken ışık tutup tek tek sirke ayıkladım kepek sanmıştım önce sizin gibi internetten baktım ki bitilk gözle görülmüyor okadar küçük kı ışık tutunca yürüyen beyaz nokta lanet bişey bilmediğimdenn 3hafta uğraştık
Artık kafama yer etti bir kere uzun bir süre kontrol altında tutarım zaten ya rahat yok banaSık sık tarayın ben bu sene de ara ara bit tarağı ile tarıyorum gelme ihtimaline karşı
Ben de aktardan kafur denilen bir şey varmış naftalin gibi ondan almayı düşünüyorum zira gelme ihtimali olabilirArtık kafama yer etti bir kere uzun bir süre kontrol altında tutarım zaten ya rahat yok bana
Alt tarafı bit yaptığınız şeyler yeter. Bit sampuaniyla 2 günde bir 1 hafta boyunca yıkayın bit tokalarindan da takın.herkesin başına geliyor.Merhaba kızlar. Yine bir derdimle burdayım. Çok saçma biliyorum ama utanarak yazıyorum. Kızım okuldan bit kapmış malesef 3 hafta kadar önce öğretmenimiz uyarı yapmıştı şüpheleniyorum çocukları kontrol edin diye. Ben ara ara baktım ama bir şey görememiştim.
1 hafta kadar önce kaşınmaya başladı. 2 gün önce de bulduk kafasında Ben hiç bitlenmedim nasıl bir şey olduğunu da bilmiyorum internetten araştırıp fotoğraflara bakarak anladık. Hemen beyaz sirke sıkıp bekletip yıkadım kafasını. Sonra sprey şampuan vs yıkayıp metal tarakla taradım. Döküldü bayağı. Akşam da traş köpüğü sıkıp bekletip tarayıp yıkadım tek tük çıktı. Bugün yine devam ediyorum.
Yastıklar çarşaflar koltuk kılıfları montlar tarak toka kıyafetler hepsini 60 derecede yıkadım 2 kere kurutma makinesine attım. Yıkayamadığım şeyleri çöp poşetine koyup sıkıca bağlayıp balkona koydum.
Şimdi yaşayanlar veya bilgisi olanlar söyleyebilir mi başka napabilirim, kaç günde geçer ayrıca kendime de aynı işlemleri yaptım eşim taradı baktı ama kepekten başka bir şey yok diyor. Ben de kaşıntıda yok ama kızımla yan yana yattığımız oluyor yastığına yattığımda oldu bu süreçte. Bulaşmama ihtimali var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Ya valla sormayın eşim covid zamanında bile bunları yapmadık diye dalga geçiyor benimle evet şampuana devam edeceğim bakalım inşallah çabuk geçer.Alt tarafı bit yaptığınız şeyler yeter. Bit sampuaniyla 2 günde bir 1 hafta boyunca yıkayın bit tokalarindan da takın.herkesin başına geliyor.
Evet onu da okudum burda. Belki ben de alırım ondan.Ben de aktardan kafur denilen bir şey varmış naftalin gibi ondan almayı düşünüyorum zira gelme ihtimali olabilir