Kızım bitlendi.

İlginçtir ki ben okulda bitlenmedim hiç ama 18 yaşındayken gittiğimiz bir pansiyondan annem ve ben iki koca kadın bitlendik. Herkesin başına gelebilir. Eczaneden alacağınız bit şampuanı kullanın. Ama dikkatli kullanın sonuçta ağır bir kimyasal ve belirtilen süreden daha üzün süre bekletmeyin, kullanma talimatlarına uyun. Bir hafta sonra (daha önce değil) eğer geçmediyse tekrarlarsınız. Siz anlattığınıza göre gerekenleri yapmışsınız zaten. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim🙏 evet bende hiç bitlenmedim hayatımda, şimdi de bulaşmadı galiba. Hiç bir belirtim yok çünkü. Kızımın saçlarını dün tekrar taradım 4,5 tane sirke ayıkladım görebildiğim kadar. Zaten kaşıntısı da iyice azaldı sanırım az kaldı tamamen bitmesine.

Teşekkür ederim🙏 evet bende hiç bitlenmedim hayatımda, şimdi de bulaşmadı galiba. Hiç bir belirtim yok çünkü. Kızımın saçlarını dün tekrar taradım 4,5 tane sirke ayıkladım görebildiğim kadar. Zaten kaşıntısı da iyice azaldı sanırım az kaldı tamamen bitmesine.
O şirkeler belki ölü de olabilir (tırnaklarınızın arasında ezdiğinizde çıt etmiyorsa ölüdür). Moralinizi bozmayın. Tez zamanda kurtulursunuz inşallah.

X