Bitlendim :( lütfen yardım ..

kardeşim bi kere bana sıçratmıştı bi kaç sirke gördüm.saçımı köpükle ince tarakla fırçalayarak taradım bi kaç da bit düştü...saçım kuruyunca düzleştirdim....düzleştirdikten sonra sirkelerin döküldüklerini farkettim yani düzleştirdikten sonra sirke hiç görmedim.bi gün sürdü kurtulmam..düzleştirici yaktı sanırım zavallıları :KK43:
Çok yaşa, bitlere mi acıdın? :KK48:

Bunu merak ediyordum işte. Öyleyse düzenli bir şekilde yıkamaya devam değil mi? Bir kaç kullanımda yumurtalar da ölür umarım. Teşekkürler.
Yok ilk seferde öldürse bit diye bişey olmaz mesela bit bile ölmüyor bayılıyor. Ve en kötüsü ölürken yeni yumurtalarını salıyor. Ilaç ve düzenli tarama önemli. Bitler ve bit olmaya yaklaşan yumurtalar dan kırtulırsanız devamı kolay. Tekrar tekrar söylüyorum ama lütfen bol bol kremleyip tarayın.[/QUOTE]
Anladım bol bol yıkayıp tarayacagim. Of Hayırlısiyla bir kurtulmam. Çok teşekkür ederim ilginiz için.

Eskiden küçük erkek tarakları olurdu şimdi de işportada falan vardır ya da asker malzemesi satan yerlerde onları da deneyebilirsiniz

Saçınızı banyoda bol bol sirke ile bekletin. Banyoya girince bol bol saç kremi ile sirke tarağı ile tarayın. Krem sayesinde kolayca tarağa geliyorlar. Bit ilacı vs gibi şeyler kullanmayın. saçı boyamak da işe yarıyor hatta boyalı saça gelmiyorlar. Benimde eltimin çocukları bitlenmişti böyle temizledim.
aaa boyalı saça neden gelmiyor? ben de saçımı boyattığıma sevindim şimdi :)

Arkadaslar merhaba. 2-3 gündür başım kasiniyordu. Bugün bir arkadaşıma baktırdim ve bir kaç tane sirke gördü.
Eve gelir gelmez saçımı bit şampuaniyla yıkadıktan sonra bit taragiyla taradim. Taraga gelen bir bit hala canlıydi ve sirkelerin çoğu citladi. Bu bit şampuaninin bir ise yaramadığı anlamına mi geliyor ? Bir de bu şampuanlar sirkeleri öldürüyor mu yoksa illa birinin tek tek temizlemesi mi gerekiyor? Ne olur acil cevap verin.

Zeytinyag kullanin bitleride sirkeleride yok ediyor nefessiz kalmalarini sagliyor, hem sizin icin zararsiz saclarinizada faydali isil isil olurlar, iki kizimda okulda bitlenmislerdi cok faydasini gordum. saclarinizin her yerini kapliyacak sekilde zeytinyag surun, daha sonra basiniza poset olabilir bone olabilir sarin butun gece o sekilde uyuyun, yastiginiza havlu koymayi ihmal etmeyin. kokusu biraz rahatsiz edebilir ama gercekten tavsiye ederim. Sabahta normal sampuanla yikayin ardindan sirkeli suyla tarayin hepsi yok olacak. 1 hafta sonra yine tekrarlayin hepsinin yok oldugundan emin olmak icin. Birde nevresimlerinizi 60 derecede yikayin... Allah kolaylik versin

Zeytinyag kullanin bitleride sirkeleride yok ediyor nefessiz kalmalarini sagliyor, hem sizin icin zararsiz saclarinizada faydali isil isil olurlar, iki kizimda okulda bitlenmislerdi cok faydasini gordum. saclarinizin her yerini kapliyacak sekilde zeytinyag surun, daha sonra basiniza poset olabilir bone olabilir sarin butun gece o sekilde uyuyun, yastiginiza havlu koymayi ihmal etmeyin. kokusu biraz rahatsiz edebilir ama gercekten tavsiye ederim. Sabahta normal sampuanla yikayin ardindan sirkeli suyla tarayin hepsi yok olacak. 1 hafta sonra yine tekrarlayin hepsinin yok oldugundan emin olmak icin. Birde nevresimlerinizi 60 derecede yikayin... Allah kolaylik versin
Çok teşekkür ederim. Bu gece zeytinyağına da sarayım bari. Nevresimkeri attım zaten makineye. Umarim çabuk kurtulurum.

Canim aslında duydum bunun etkili olduğunu ama hamileyim şu anda sinek ilacı solumam tehlikeli olmaz mi?

Sıkma ilaci canim tehlikeli olabilir. Ben de 2 yil once bitlenmistim :)) gunde 2 3 kez bit şampuaniyla yikayinca bikac gune tamamen kurtuldum :)

Dogru hamilesin. Bi arastir internetten de. Ya da gunde bi kere bile yikadan gecer yine bence bikaç güne ne kadar kalir ki yastik kiliflarini da hergün değiştir. Bide tarayarak yikiyordum. Benimki gectiyse seninki de gecer. Bana da bi ogrencimden bulasmisti kafasindaki sirkeleri kepek saniyordum kendim bitlenene kadar o derece doluymus, sonra sinif öğretmeni soylemisti bit diye :)

Saça sürülüp 10 dakika bekletilen bir losyon var. O daha etkili şampuandan.

Bir iki haftada bir bit şampuaniyla yikandim ben uzun süre :) ya da bit savar toka vb seyler kullanabilirsin bit bulasma ihtimali olan ortama giriyorsan. Oyle bi ortamin yoksa kolay kolay bulasmaz heralde. Bana da öğrencilerden 5 yılda bir kez bulasti yani :)

oyyy nasıl koruncaz bitlerden peki :KK43: korktum ben de şimdi :KK43:

Saçınızı boyuyorsaniz eğer boyayin yok olur.sonrada duzlestirici ile duzlestirin.

X