Merhaba kızlar. Yine bir derdimle burdayım. Çok saçma biliyorum ama utanarak yazıyorum. Kızım okuldan bit kapmış malesef
3 hafta kadar önce öğretmenimiz uyarı yapmıştı şüpheleniyorum çocukları kontrol edin diye. Ben ara ara baktım ama bir şey görememiştim.
1 hafta kadar önce kaşınmaya başladı. 2 gün önce de bulduk kafasında
Ben hiç bitlenmedim nasıl bir şey olduğunu da bilmiyorum internetten araştırıp fotoğraflara bakarak anladık. Hemen beyaz sirke sıkıp bekletip yıkadım kafasını. Sonra sprey şampuan vs yıkayıp metal tarakla taradım. Döküldü bayağı. Akşam da traş köpüğü sıkıp bekletip tarayıp yıkadım tek tük çıktı. Bugün yine devam ediyorum.
Yastıklar çarşaflar koltuk kılıfları montlar tarak toka kıyafetler hepsini 60 derecede yıkadım 2 kere kurutma makinesine attım. Yıkayamadığım şeyleri çöp poşetine koyup sıkıca bağlayıp balkona koydum.
Şimdi yaşayanlar veya bilgisi olanlar söyleyebilir mi başka napabilirim, kaç günde geçer
ayrıca kendime de aynı işlemleri yaptım eşim taradı baktı ama kepekten başka bir şey yok diyor. Ben de kaşıntıda yok ama kızımla yan yana yattığımız oluyor yastığına yattığımda oldu bu süreçte. Bulaşmama ihtimali var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler