Canim aslında duydum bunun etkili olduğunu ama hamileyim şu anda sinek ilacı solumam tehlikeli olmaz mi?Sinek ilaci sık sar biseyle 15 dk bekle yika eser kalmaz emin olabilirsin hic bir tehlikesi yok
Sağol canım. Hiç sorma. Bitlerimi ayiklayacak kimsem de yok çok moralim bozuk. Bu arada öğretmenim, sanırım çocuklardan bulaştıCok gecmis olsun cok üzüldüm sizenasil nereden bitlendiniz boyle?
Yanmış olabilirler gerçekten. Ama duzlestiricim yok. Off ne yapacağım?kardeşim bi kere bana sıçratmıştı bi kaç sirke gördüm.saçımı köpükle ince tarakla fırçalayarak taradım bi kaç da bit düştü...saçım kuruyunca düzleştirdim....düzleştirdikten sonra sirkelerin döküldüklerini farkettim yani düzleştirdikten sonra sirke hiç görmedim.bi gün sürdü kurtulmam..düzleştirici yaktı sanırım zavallıları
Doktora danıştim bit şampuaninda bir sakınca yokmuş da tabi diğer yöntemleri ben de uygulamam zaten. Benim asıl merak ettiğim bu bit şampuanları yumurtaları da öldürür mu yoksa onların tek tek elle mi temizlenmesi gerekir?[/QUOTE]QUOTE="EnHarbiKiz, post: 41277584, member: 367618"]Siz hamilesiniz hanimefendi bit ilacı,sinek ilacı bilmem ne sizin icin sakincali. Doktorunuza danışın en iyisi
Bit şampuanı sürekli kullanımda öldürüyor. Ama onun dışında baygınlaştırıyor. Ve tarağa kolayca geliyorlar. Madem bir sakıncası yokmuş siz bit ilacı kullanıp bol krem kullanarak saçınızı tarayın. Çok işe yarıyor. Geçmiş olsun.QUOTE="EnHarbiKiz, post: 41277584, member: 367618"]Siz hamilesiniz hanimefendi bit ilacı,sinek ilacı bilmem ne sizin icin sakincali. yoksa onların tek tek elle mi temizlenmesi gerekir?
Eşim hiç beceremiyor biraz oturdum da önüne. Ne görebiliyor, ne alabiliyor.Doktora sor ilaç al
Bitlerini de eşin ayıklasın
Sınıfta da alarm verin siz bile bitlendiyseniz tüm sınıf bitlidir
Ütüleyebilirsiniz eşinizin yardımı ile. Ama diplere fayda etmez. Uçlarda kiler de zaten tarağa gelir. Gerek yokYanmış olabilirler gerçekten. Ama duzlestiricim yok. Off ne yapacağım?
Acik alanda durun kapali alanda degil kokuyu hissetmezsin bile ben cocuktum 7 8 yaslarinda bitlenmistim annem sıktı sardi sacimi biraz bekletti yikamisti beni yinede siz bilirsinizCanim aslında duydum bunun etkili olduğunu ama hamileyim şu anda sinek ilacı solumam tehlikeli olmaz mi?
senin temizlemene gerek yok şampuani uygun ve uzun sureli kullan bitiyo bende bitlenmistimde bikac yil once oyle yaptim. ilk yikamada tamamen temizlenmiyo.[/QUOTE]Doktora danıştim bit şampuaninda bir sakınca yokmuş da tabi diğer yöntemleri ben de uygulamam zaten. Benim asıl merak ettiğim bu bit şampuanları yumurtaları da öldürür mu yoksa onların tek tek elle mi temizlenmesi gerekir?
Bunu merak ediyordum işte. Öyleyse düzenli bir şekilde yıkamaya devam değil mi? Bir kaç kullanımda yumurtalar da ölür umarım. Teşekkürler.Bit şampuanı sürekli kullanımda öldürüyor. Ama onun dışında baygınlaştırıyor. Ve tarağa kolayca geliyorlar. Madem bir sakıncası yokmuş siz bit ilacı kullanıp bol krem kullanarak saçınızı tarayın. Çok işe yarıyor. Geçmiş olsun.
Hamile olduğum için boyayamam ama şirkeyi deneyebilirim Teşekkürler tavsiyeniz içinSaçınızı banyoda bol bol sirke ile bekletin. Banyoya girince bol bol saç kremi ile sirke tarağı ile tarayın. Krem sayesinde kolayca tarağa geliyorlar. Bit ilacı vs gibi şeyler kullanmayın. saçı boyamak da işe yarıyor hatta boyalı saça gelmiyorlar. Benimde eltimin çocukları bitlenmişti böyle temizledim.
senin temizlemene gerek yok şampuani uygun ve uzun sureli kullan bitiyo bende bitlenmistimde bikac yil once oyle yaptim. ilk yikamada tamamen temizlenmiyo.