Bitlendim :( lütfen yardım ..

Bundan 2 sene önce kardeşime okulundan, bana da ondan bulaşmıştı. NYDA diye bir ilaç kullanmıştım, çok iyi gelmişti. Yanlış hatırlamıyorsam sadece bir kere kullanmıştım ve olay bitmişti. Tabi ben çok başındayken farketmiştim ve inanılmaz da rahatsız olurum öyle şeylerden. Düşününce bile huylanıyorum.

Bana da hamileyken bulasti.
Hamilelikte kullanilabilen ilac falan kullandim ama onlar sirkeleri oldurmuyor. Tekrar cikiyorlardi, bir de ogluma esime de bulasmisti, ondan ona tekrarliyordu.
1 ay boyunca ozel metal tarakla taradim kendimi esimi ve oglumu sık sık. Sirkeleri bile buluyor tarak. Sonunda kurtuldum. Ama konuyu okumak yetti hatir hatir kasiniyirum simdi
Ama ben tatilde bitlenip icabina gec baktigimdan bu kadar zor oldu. Sizin o kadar surmez heralde.

Saça sürülüp 10 dakika bekletilen bir losyon var. O daha etkili şampuandan.
Aslında aldigim şampuan dediğiniz gibi kullanılıyor. Fakat kuru saça kullanıldığı için sanırım ensemde egzemali bir bölge var. Orayı çok tahriş etti. Daha beter kasiniyor şimdi :)

Evet ben de öyle yapacağım artık cunku elle temizleyecek kimse yok. Yıkayıp tarayıp duruyorum. Aynen ben de 6 senelik öğretmenim ikinciye başıma geliyor. Aslında tedbirsizlik davranıyoruz arada bir bir şey olmasa da bit şampuaniyla yikamaliyiz aslında.

Ay Allah korusun kesinlikle yapmam zaten öyle bir şey. Zaten ben de bunu merak ediyordum. Çünkü kendi kafamı kendi elimle temizleyemiyorum haliyle. Tek çarem bu şampuanlar. Çok teşekkürler içimi rahalattiniz.

Sirkeli suyla yika çivi çiviyi söker :) saka bi yana ben de kucukken cok bitlendim canim eczanedeki ilaclar faydali olur eminim
Çok hossun, güldürdün beni ☺ birazdan sirke de kullanacağım. Başka arkadaşlar da söylemişti. Çok teşekkürler canım.

Aslında 3-4 sene önce yine bitlenmistim ben, aynen 3-4 yikamada kurulmuştum. Ama o zaman bir komşu sağolsun eliyle de çok ayikladi. Şimdi bunu yapacak kimsem yok çevremde elle temizlenmezse kurtulamam diye korktum.

Paranit bit şampuanı bir numaradır. Mutlaka kullan. İlk kullanımdan 7 gün sonra tekrar kullan.
Islak saça mi kuru saça mi uygulanıyor o ? Kuru saça uygulamam lar çok tahriş ediyor da cildimi. Başka bir marka almıştım ama etkili olmazsa bunu da denerim.

Teşekkür ederim ama bit şampuaniyla bit ilacı farklı şeyler mi ki ?
Evet bu arada arasıra bit şampuaniyla yikamadiğim için çok pişmanım. Öğretmenim bu her zaman başıma gelebilir

Bahsettiğiniz şey ilaç mi şampuan mi? Aslında ben de başında fark ettim diye düşünüyorum. Gerçi başımı da göremiyorum. Yanılıyor da olabilirim.

Ay ya ben böyle hikayeleri duyunca çok korkuyorum işte. Bu arada 4 yaşındaki oğlumda da var. Bu sabah elimle bir sürü sirke buldum. Tek bir tane de canlı bit buldum. Halbuki akşam bit şampuaniyla yikadim. Niye hala canlı o bit sinir oldum. Bu arada sizi daha da huylandirdim ama hakkınızı helal edin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…